موتورهای " پروپ فن " نوعی موتور هواپیماست که به مفهوم هر دونوع موتور " توربو پراپ " و توربو فن" باز میگردد اما در واقع از ان ها متمایز است. این نوع موتور از توربینی سود می برد که یک پروانه بدون حفاظ را بگردش در می اورد در حالیکه خود پروانه از تعداد زیادی تیغه های کوتاه با پیچش زیاد شبیه بای پاس کمپرسور موتور های توربو فن تشکیل شده است. بهمین دلیل موتور های propfan به بیان های مختلف به " فن بدون کانال" یا " به یک توربوفن با بای پاس فوق العاده زیاد تعبیر شده است. این مکانیزم بر روی کاغذ از نظر تکنیکی به عنوان " تیغه های متغییر دوگانه با بار گذاری بالا و شعاع کم ، با بخش های airfoil پیشرفته باریک و یکپارچه شده با نگهدارنده های مدور که جریان airfoil را از میان تیغه ها کند کرده و بدینوسیله اتلاف کمپرسوریته را کاهش داده و با استفاده از یک چرخدنده کاهنده یک مرحله ای با حصول بالاترین عملکرد " تعریف شده است. این طرح درا اصل سرعت و عملکرد بالای موتورهای توربوفن و صرفه جویی سوخت در موتورهای توربو پراب را یکجا ارائه می دهد. موتور پروپ فن توسط طراحانی بنامهای " Carl Rohrbach " و " Bruce Metzger" از بخش سازمان استاندارد هامیلتون و در سال 1975 مطرح گردید و در سال 1979 توسط Robert Cornell و Carl Rohrbach ثبت اختراع شد که بعدا در شرکت جنرال الکتریک تحت نام فن بدون کانال ( unducted fan) که کارشناسان شرکت ان را " موتور اصلاح شده توربوفن با فن تصب شده بر قسمت خارجی بدنه انجین بر همان محوری که تیغه های توربین موتور قرار دارد" تعریف کردند.
البته این مقاله بخش دیگری هم بنام محدویت های موتورهای " پروپ فن " و راه حل های ان هم وجود داشت و چون قصد من تنها معرفی این نوع موتور بود و برای اختصار مقاله از ترجمه ان خود داری کردم.
نکته دیگر انکه خود من بدون انکه از وجود چنین موتوری مطلع باشم 4 سال قبل ان اختراع کردم اما بدلیل عدم امکانات ساخت و مرجعی که اختراع را جدی بگیرد ان را جایی مطرح نکردم. البته تفاوت موتور اختراعی من با موتور "پروپ فن" این بود که در طرح من کانال (Duct ) فن هم وجود داشت. این اختراع در اصل موتور توربوفنی بود که فن ان بصورت وارونه در قسمت پشت موتور و متصل به پره های توربین قرار داشت تا با حفظ خصوصیات موتورهای توربو فن، توربین و اگزوز را تا حد زیادی خنک کند ( انتقال حرات به تیغه های فن). البته همانطور که در مقاله بالا هم خواندید کسانی که ایده را بعنوان اختراع ثبت کردند خودشان موتور را نساختند بلکه امتیاز انرا به شرکت جنرال الکتریک واگذار کردند ومسلما طراحی جزییات این نوع موتور و قطعات و مونتاژ ان توسط خود شرکت صورت گرفت.