رام 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 125 بار
- سپاسهای دریافتی: 93 بار
Re: رام 4.2.2 برای Glx G3
دوستان کسی میدونه چجوری میشه عکس مورد نظرمون رو به جای این عک های لنوو قرار بدیم؟ من فایل های زیپ رو از system/media با فایل جدید عوض کردم ولی بالا نیومد و اصلا رام هم بالا نیومد حتی پرمیشن رو هم درست کردم و طول و عرض عکس های جدید هم با قبلی یکی بود، و فرمت فایل های جدید هم png بود، شاید فرمت اصلی عکس های داخل زیپ jpg هستش که به png تغییرش دادن، کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟

-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 83 بار
rahnema نوشته شده:دوستان کسی میدونه چجوری میشه عکس مورد نظرمون رو به جای این عک های لنوو قرار بدیم؟ من فایل های زیپ رو از system/media با فایل جدید عوض کردم ولی بالا نیومد و اصلا رام هم بالا نیومد حتی پرمیشن رو هم درست کردم و طول و عرض عکس های جدید هم با قبلی یکی بود، و فرمت فایل های جدید هم png بود، شاید فرمت اصلی عکس های داخل زیپ jpg هستش که به png تغییرش دادن، کسی در این مورد اطلاعاتی نداره؟
سلام، چیزی که خودم انجام دادم اینطور بود که، تصاویر مشابه از لحاظ فرمت و رزولیشن جایگزین کردم.
چون بوتهایی با فایلهایی با پسوند JPEG حجم کمتری دارند و اینکه مطلب طولانی نشه پس JPEG رو توضیح میدم.
فایلها رو در نرمافزاری به اسم Light Image Resizer4.6.1 وارد کردم و از تب options اندازه پیکسلهای فایل رو تنظیم کردم و Mode رو به حالت Center تغیر دادم و از تب general Filtering رو به حالت Cubic تغیر دادم و بعد منوی misc از گزینههای فقط EXIF رو فعال گذاشتم و Process رو زدم.
به پوشه خروجی رفتم و فایلها رو همنام فایلهای اصلی کردم و بعد جایگزین کردم.
سلام دوستان هر چی کردم این رام از روی ارم glx رد نمی شد اگه کسی بلده درستش کنه میدونم مشکل از کرنله هر چی کردم باز رد نشد
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
sam1375 نوشته شده:سلام دوستان هر چی کردم این رام از روی ارم glx رد نمی شد اگه کسی بلده درستش کنه میدونم مشکل از کرنله هر چی کردم باز رد نشد
شما پچ رو کپی پیست کن بعد بدون پچ نصب کن بازم اگه نشد با تغییر بوت انجام بده اگه بوت پرت شده این رام رو داشته باشی امکان بالا اومدن زیاده
-
همه مراحل نصب میرم میره تا وسط بعد پیغام installation aborted میده هر کاستوم رام یا آبدیت بخوام انجام بدم همین پیغام میده گوشی من glx g3 هست اگه کسی میدونه دلیلش چیه راهنمایی کنه
در ضمن گوشی فریمور 2.6.6 از طریق فلش تولز نصب کردم و همین طور گوشی روت کردم
با تشکر
در ضمن گوشی فریمور 2.6.6 از طریق فلش تولز نصب کردم و همین طور گوشی روت کردم
با تشکر