این گوشی یه مشکلی داره که:
وقتی یکی زنگ میزنه یا پیام میده یا وقتی خودت زنگ بزنی یا پیام بدی مخاطب رو نمیشناسه
یعنی اگه مخاطب با +98 ذخیره شده باشه از اون طرف که زنگ میزنن درسته ومخاطب رو میشناسه ولی اگه خودت زنگ بزنی یعنی:
بزنی 091 باز مخاطب رو نمیشناسه
در کل هر جور که مخاطب رو ذخیره کنی گوشی فقط همونطور مخاطبا رو میشناسه!!!!!!!
آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟؟؟؟؟
HUAWEI G730-U00
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: HUAWEI G730-U00
,
برنامه Go Contacts رو تست کنيد، فکر ميکنم مشکلتون رفع بشه،همچنين شايد آپديتي براي اين گوشي اومده باشه که مشکل رو رفع کنه، اين موضوع رو هم بررسي و در صورت وجود آپديت، اون رو آپديت کنيد
برنامه Go Contacts رو تست کنيد، فکر ميکنم مشکلتون رفع بشه،همچنين شايد آپديتي براي اين گوشي اومده باشه که مشکل رو رفع کنه، اين موضوع رو هم بررسي و در صورت وجود آپديت، اون رو آپديت کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 12 بار
با go contacts و هیچ نرم افزار دیگه ای درست نمیشه
من اینارو امتحان کردم
واسه گوشی هم آپدیت نیومده
اینم ورژن گوشی===== B530
ازاین جدیدتر نیست دیگه حتی تو هیچ سایتی این ورژن هنوز نیومده
لطفا اگه راه حلی هست راهنمایی کنید.
من اینارو امتحان کردم
واسه گوشی هم آپدیت نیومده
اینم ورژن گوشی===== B530
ازاین جدیدتر نیست دیگه حتی تو هیچ سایتی این ورژن هنوز نیومده
لطفا اگه راه حلی هست راهنمایی کنید.

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
argone :
دوست عزیز از اونجایی که گوشی شما دارای چیپ mtk هست با اموزش هایی که توی همین بخش برای گوشی هواوی Y511 , و glx موجود هست می تونید اقدام به روت و نصب کاستام ریکاوری بکنید
دوست عزیز از اونجایی که گوشی شما دارای چیپ mtk هست با اموزش هایی که توی همین بخش برای گوشی هواوی Y511 , و glx موجود هست می تونید اقدام به روت و نصب کاستام ریکاوری بکنید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
,
به طور کلي هر رامي رو ميشه پورت کرد، اما اگر بدون برنامه نويسي و ريکامپايل بخواهيد اين کار رو انجام بديد بايد چيپ، سنسورها، سايز صفحه حداقل يکسان باشه. هر چه شباهت بيشتر باشه هم کار پورت، سادهتر خواهد بود. آموزش پورت کردن هم در بخش GLX وجود داره
به طور کلي هر رامي رو ميشه پورت کرد، اما اگر بدون برنامه نويسي و ريکامپايل بخواهيد اين کار رو انجام بديد بايد چيپ، سنسورها، سايز صفحه حداقل يکسان باشه. هر چه شباهت بيشتر باشه هم کار پورت، سادهتر خواهد بود. آموزش پورت کردن هم در بخش GLX وجود داره

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
سلام دوستان
فایل ریکاوری و درایور گوشی g730. رو دارید لینکشو بزارید.و واسه فلش زدن ریکاوری فریمور خوشو میخواد ؟یا فریمور دیگه میشه؟لطفا راهنمایی کنید و لینک هم شد برام بزارید با تشکر
فایل ریکاوری و درایور گوشی g730. رو دارید لینکشو بزارید.و واسه فلش زدن ریکاوری فریمور خوشو میخواد ؟یا فریمور دیگه میشه؟لطفا راهنمایی کنید و لینک هم شد برام بزارید با تشکر

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
mehdihassani55 نوشته شده:سلام دوستان
با سلام دوست عزیز شما این huawei-f298/rom-miui-y511-t112834.html پست رو تا قسمت نصب ریکاوری دنبال کن مشکلتون حل میشه
در ضمن باز هم می گم اول از گوشیتون بکاپ تهیه کنید
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

- تماس:
,
فريموير هيچ گوشياي مگر اينکه 100% مشابه باشند، بدون تغيير و پورت کردن تضميني براي اجرا و درست کار کردن نداره، پس ميتونيد اون رو پورت کنيد، اما فکر نميکنم بدون هيچ تغييري، کار کنه
آموزش پورت کردن رام هم در بخش GLX وجود داره
فريموير هيچ گوشياي مگر اينکه 100% مشابه باشند، بدون تغيير و پورت کردن تضميني براي اجرا و درست کار کردن نداره، پس ميتونيد اون رو پورت کنيد، اما فکر نميکنم بدون هيچ تغييري، کار کنه
آموزش پورت کردن رام هم در بخش GLX وجود داره
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
[FONT=arial, sans-serif]سلام - من گوشیم G730 هواوی هست ، نرم افزار Dialer و Contact گوشیمو پاک کردم و بجاش Rocket Dialer رو نصب کردم حالا یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم کانتکت های گوشی مو ادیت کنم !!
[FONT=arial, sans-serif]مثلا برای کانتکتهای وایبر وقتی گزینه ادیت رو میزنم Error میده و میگه گوشیت ساپورت نمیکنه
[FONT=arial, sans-serif]راهی هست بتونم برش گردونم یا نرم افزار Dialer گوشی Y600 هواوی رو روش نصب کنم چون مشکل نشناختن شماره هایی که با +98 شروع میشن رو نداره
[FONT=arial, sans-serif]
[FONT=arial, sans-serif]لطفا راهنمایی کنین - مرسی
[FONT=arial, sans-serif]مثلا برای کانتکتهای وایبر وقتی گزینه ادیت رو میزنم Error میده و میگه گوشیت ساپورت نمیکنه
[FONT=arial, sans-serif]راهی هست بتونم برش گردونم یا نرم افزار Dialer گوشی Y600 هواوی رو روش نصب کنم چون مشکل نشناختن شماره هایی که با +98 شروع میشن رو نداره
[FONT=arial, sans-serif]
[FONT=arial, sans-serif]لطفا راهنمایی کنین - مرسی