رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3
باسلام و خسته نباشید به جناب سید نور
با اجازه چند تا نکته رو به کسانی که قصد نصب این رام رو دارن
اول از همه بعد از نصب رام حتما وایپ کش کنید
در اولین اجرا حتما برید داخل سوپر یوزر و زبان نرم افزار رو انگلیسی کنید تا با مشکل مواجه نشید
برید داخل اکسپوز اینستالر و تیک همه مودل هارو بزنید بعد یه صفحه به عقب برگردید و فریم ورک رو نصب کنید گوشی ریست میشه و بعدش میتونید از گراویتی باکس استفاده کنید
مزایا
کیتکت ۴.۴
لانچر نوت ۳
کنترل بدون لمس
انیمیشن استارت اپ سامسونگ
معایب
دوربین جلو دیگه عکس نمیگیره
وقتی برنامه ای رو میخای پاک کنید با کشیدن روی سطل زباله برنامه پاک نمیشه
مصرف باطری زیادتر شده
این یکی شاید مشکل من باشه
ولی کلا با گوگل مشکل پیدا کرده چه سینک چه مپز چه جیمیل و از همه بدتر یوتیوب که فیلم پخش کردنش نابود شده
در کل رام خوبیه و میتونید باهاش شدیدا پز بدید
اقا سید برای دکمه هاشم برنامه button savior رو پیشنهاد میکنم خیلی از دکمه های گراویتی سر تره
اگه میتونید در مورد وایپر و xhaloتوضیح بدید و اپ هایی مثل ماشین حساب رو با ماشین حساب علمی و ezpdf رو با mntano جایگزین کنید
حتما نصب کنید
از زحمات اقا سید هم ممنونم
یه خواهش هم دارم از رام های هووایی هم پورت کنید رام های حرفه ای دارن ممنون
با اجازه چند تا نکته رو به کسانی که قصد نصب این رام رو دارن
اول از همه بعد از نصب رام حتما وایپ کش کنید
در اولین اجرا حتما برید داخل سوپر یوزر و زبان نرم افزار رو انگلیسی کنید تا با مشکل مواجه نشید
برید داخل اکسپوز اینستالر و تیک همه مودل هارو بزنید بعد یه صفحه به عقب برگردید و فریم ورک رو نصب کنید گوشی ریست میشه و بعدش میتونید از گراویتی باکس استفاده کنید
مزایا
کیتکت ۴.۴
لانچر نوت ۳
کنترل بدون لمس
انیمیشن استارت اپ سامسونگ
معایب
دوربین جلو دیگه عکس نمیگیره
وقتی برنامه ای رو میخای پاک کنید با کشیدن روی سطل زباله برنامه پاک نمیشه
مصرف باطری زیادتر شده
این یکی شاید مشکل من باشه
ولی کلا با گوگل مشکل پیدا کرده چه سینک چه مپز چه جیمیل و از همه بدتر یوتیوب که فیلم پخش کردنش نابود شده
در کل رام خوبیه و میتونید باهاش شدیدا پز بدید
اقا سید برای دکمه هاشم برنامه button savior رو پیشنهاد میکنم خیلی از دکمه های گراویتی سر تره
اگه میتونید در مورد وایپر و xhaloتوضیح بدید و اپ هایی مثل ماشین حساب رو با ماشین حساب علمی و ezpdf رو با mntano جایگزین کنید
حتما نصب کنید
از زحمات اقا سید هم ممنونم
یه خواهش هم دارم از رام های هووایی هم پورت کنید رام های حرفه ای دارن ممنون
-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
آقای سید نور ٬ آقای علیرضا یه سوال داشتم میخواستم بدونم بلاخره این گوشی g5 از otg پشتیبانی میکنه یا نه ؟ چون من زنگ زدم نمایندگی و اونا کلا منکر این قضیه شدن و گفتن اصلا پشتیبانی نمیکنه حتی گفتم داخل سایت خودتون قبلا نوشته بود پشتیبانی میکنه و قراره به زودی آپدیت بشه ولی جواب داد اشتباه نوشته واقعا خنده داره یا این شرکت ملت دور از جون چیز فرض کرده یا نمیدونم هر روز یه بامبولی سر ملت در میاره .
در هر حال میخواستم یکی از شما عزیزان بگه اصلا کلا پشتیبانی میکنه یا نه و اینکه اگه پشتیبانی میکنه آیا اصلا راهی برای فعال کردنش هست یا فقط دست شرکته که بشه فعالش کرد و کلا باید بی خیال قضیه بشیم؟
ممنون میشم یه بار برای همیشه این قضیه رو برای من و همه کسایی که این گوشی رو دارن مشخص کنید!؟
در هر حال میخواستم یکی از شما عزیزان بگه اصلا کلا پشتیبانی میکنه یا نه و اینکه اگه پشتیبانی میکنه آیا اصلا راهی برای فعال کردنش هست یا فقط دست شرکته که بشه فعالش کرد و کلا باید بی خیال قضیه بشیم؟
ممنون میشم یه بار برای همیشه این قضیه رو برای من و همه کسایی که این گوشی رو دارن مشخص کنید!؟
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
S.M.Seyednoor نوشته شده: [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] [FONT=Fixedsys]در تاریخ 93/04/08 به روز رسانی صورت و لینک دانلود قرار گرفت
![]()
[FONT=B Kamran]
با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان و همراهان سایت
رام دومی که قصد معرفی اون رو دارم رامی بر اساس اینترفیس تاچویز سامسونگ گالگسی نوت III هست ... [FONT=B Kamran]رامی کاملا پایدار که گوشی شما رو تبدیل به نوت 3 خواهد کرد ... [FONT=B Kamran]اما این همه ماجرا نیست ... [FONT=B Kamran]این رام بر اساس نسخه 4.4.2 کیت کت نوشته شده و میشه گفت جزو اولین رام هایی هست که برای مدیا تک 6589 پورت شده... [FONT=B Kamran]برای تاکید عنوان میکنم این رام بر پایه یک لانچر نیست بلکه کاملا از روی نوت 3 پورت و پایه گذاری شده ... [FONT=B Kamran]قابلیت ها : [FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]افزایش کیفیت دوربین به 13 مگا پیکسل [FONT=B Kamran]اضاقه شدن busyboxpro 22.2.1 [FONT=B Kamran]روت شده همراه با کاستوم رام [FONT=B Kamran]دارای بوت انیمیشن سامسونگ [FONT=B Kamran]اجرای همزمان 10 برنامه [FONT=B Kamran]اضافه شدن قابلیت [FONT=B Kamran]اضافه شدن قابلیت Scroll و ...
[FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]اسکرین شات از این رام : [FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]
![]()
دانلود : [FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]
[FONT=B Kamran]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
S/N : www.centralclubs.com
[FONT=Fixedsys]در تاریخ 93/04/09 به روز رسانی صورت و لینک دانلود قرار گرفت
![]()
![]()
[FONT=4]"هرگونه کپی برداری آزاد می باشد به شرط فرستادن 3تا صلوات برای سلامتی مدیر سایت آقا مهدی گل و سایر همکارانشون"
[FONT=Georgia]
[FONT=Georgia]بازدید از دیگر مطالب نگارش شده توسط بنده :
[FONT=Georgia]رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3 [HR] [FONT=Georgia]
[FONT=Georgia]رام GLX G5 بر پایه نسخه Lewa [HR][FONT=Georgia]رام GLX G5 بر پایه Miui4.6.13 [HR] [FONT=Georgia]رام اصلی و به روز شده گوشی اسپایدر با لینک مستقیم [HR] [FONT=Georgia]برترین نرم افزار Camera برای گوشی های GLX [HR] [FONT=Georgia]روت،بکاپ،کاستوم ریکاوری، برگرداندن سریال برای کلیه گوشی GLX [HR] [FONT=Georgia]برنامه افزایش Ram اندروید برای کلیه گوشی های GLX [HR] [FONT=Georgia]تغییر میزان حافظه گوشی های GLX تنها با یک کلیک [HR] [FONT=Georgia]فريموير، روت ، بکاپ و فايلهاي مورد نياز GLX G5 [HR] [FONT=Georgia]آموزش تصویری آنروت کردن کلیه گوشی های GLX [HR] [FONT=Georgia]بالا بردن سطح صدا در بلندگو، هدفون، ... کلیه گوشی های GLX [HR] [FONT=Georgia]برنامه بسیار کاربردی Mobile Uncle MTK Tools [HR] [FONT=Georgia]
ببخشید اینحا این سوال را میپرسم یکجای این جا تو صحبتهاتون گفتین من هر دو مدل اندروید را رو گوشیم دارم.بارم مهمه آیا میشه روی یک گوشی 2تا اندروید داشت همزمان ؟

-
سلام در نرم افزار antutu با ورژن های مختلف امتیاز g5 را 7808 می زنه مگه حدود 1400 نیست مشکل کجاست
-
mehrdad2014 نوشته شده:سلام در نرم افزار antutu با ورژن های مختلف امتیاز g5 را 7808 می زنه مگه حدود 1400 نیست مشکل کجاست
گوشی من نزدیک ۱۴۰۰۰ هست دقیقشو بخوای ۱۳۸۰۰.
گوشیتو کی خریدی؟ تاریخ دقیقشو بگو؟ آخه من به این گوشی هایی که به تازگی با قیمت حدود ۱۸۰ هزار تومان زیر فی داده دست ملت شک دارم!! خیلیا مثله شما تو انجمن اینو گفتن

-
-
mehrdad2014 نوشته شده:در حدود 3 هفته
بله ظاهرا این جوری که من فهمیدم کسایی که از حدودا یک ماه پیش تا الان این گوشی رو خریدن مشکل شما رو دارن فکر میکنم glx سری جدید گوشی های g5 که داره تولید میکنه با سری گوشیهای اولی که تولید کرده فرق داره و یه سری تغییراتی داده، حالا چه تغییری داده که اپلیکیشن های نبچمارک گیری اینقدر عدد را پایین نشون میده نمیدونم!؟ چون این عدد در حده گوشی های رده پایین هم نیست!!
اگه دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن مطرح کنن

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
hamed-G5 نوشته شده:mehrdad2014 نوشته شده:در حدود 3 هفته
بله ظاهرا این جوری که من فهمیدم کسایی که از حدودا یک ماه پیش تا الان این گوشی رو خریدن مشکل شما رو دارن فکر میکنم glx سری جدید گوشی های g5 که داره تولید میکنه با سری گوشیهای اولی که تولید کرده فرق داره و یه سری تغییراتی داده، حالا چه تغییری داده که اپلیکیشن های نبچمارک گیری اینقدر عدد را پایین نشون میده نمیدونم!؟ چون این عدد در حده گوشی های رده پایین هم نیست!!
باید بگم اصلا اینطور نیست.خودم شخصا 3 تا جی 5 خریدم و یکی رو تست کردم 14000 شد دوتا دیگه هم تست میکنم نتیجه رو میگم. برای بعضی از دوستان شاید امتیاز پایین ثبت شده باشه ولی عملکرد گوشی پایین نیست...
-
ali.4171 نوشته شده:hamed-G5 نوشته شده:mehrdad2014 نوشته شده:در حدود 3 هفته
باید بگم اصلا اینطور نیست.خودم شخصا 3 تا جی 5 خریدم و یکی رو تست کردم 14000 شد دوتا دیگه هم تست میکنم نتیجه رو میگم. برای بعضی از دوستان شاید امتیاز پایین ثبت شده باشه ولی عملکرد گوشی پایین نیست...
پس میشه بگین دلیل پایین بودن بنچمارک تعداد خیلی زیادی از این مدل گوشی چیه ؟ من خودم داخل خیلی از انجمن ها از جمله انجمن خود شرکت دیدم که خیلیا این موضوع رو مطرح کردن و نا راضی بودن! بلاخره باید دلیلی داشته باشه که بنچمارک پایینه، همین جوری و بی دلیل که نمیشه!؟
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
سلام به همه
من یه مشکل دارم
همه کار هایی که باید برای نصب رام کنم کردم
ولی درایور نصب نشد اون تاپیک تو همین سایت هم عکساش پاک شده هیچی نفهمیدم
کلید پاور و دو تا ولوم ها رو هم نگه داشتم و یو اس بی رو نصب کردم یه سری نوشته چینی اومد بعد رفتم تو دیوایس منیجر بعد رو این کلیک راست کردم
[External Link Removed for Guests]
بعد آپدیت زدم این ارور اومد [External Link Removed for Guests]
یکی کمک کنه.
با تشکر
من یه مشکل دارم
همه کار هایی که باید برای نصب رام کنم کردم
ولی درایور نصب نشد اون تاپیک تو همین سایت هم عکساش پاک شده هیچی نفهمیدمکلید پاور و دو تا ولوم ها رو هم نگه داشتم و یو اس بی رو نصب کردم یه سری نوشته چینی اومد بعد رفتم تو دیوایس منیجر بعد رو این کلیک راست کردم
یکی کمک کنه.
با تشکر

Re: پاسخ : رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3
hamed-G5 نوشته شده:ali.4171 نوشته شده:hamed-G5 نوشته شده:[quote="mehrdad2014"]در حدود 3 هفته
پس میشه بگین دلیل پایین بودن بنچمارک تعداد خیلی زیادی از این مدل گوشی چیه ؟ من خودم داخل خیلی از انجمن ها از جمله انجمن خود شرکت دیدم که خیلیا این موضوع رو مطرح کردن و نا راضی بودن! بلاخره باید دلیلی داشته باشه که بنچمارک پایینه، همین جوری و بی دلیل که نمیشه!؟[/quote]
احتمال داره در حالت استراحت بودن بعضی از هسته ها عامل این اتفاق باشه

Re: پاسخ : رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3
وقتی وارد منوی چینی یعنی درست عمل کردید ، دیگه لازم نیست کاری بکنید و میتونید باتری رو خارج کنید یا اگه چینی بلد هستید ریبوت کنید[emoji28][emoji28]mohammad6000 نوشته شده:سلام به همه
من یه مشکل دارم![]()
همه کار هایی که باید برای نصب رام کنم کردمولی درایور نصب نشد اون تاپیک تو همین سایت هم عکساش پاک شده هیچی نفهمیدم
کلید پاور و دو تا ولوم ها رو هم نگه داشتم و یو اس بی رو نصب کردم یه سری نوشته چینی اومد بعد رفتم تو دیوایس منیجر بعد رو این کلیک راست کردم
یکی کمک کنه.
با تشکر
درایور توسط رایانه باید شناخته شده باشه و باید نصبش کنید ، ولی این عکسی که گذاشتید فکر نمیکنم مال این درایور باشه چون cdc نیست درایور گوشی !!!

دانلود :