با سلام و خسته نباشید
میخواستم یک لپ ناپ بخرم در رنج قیمت 2 تا 2.5 میلیون.
لپ تاپی میخوام که از لحاظ سخت افزاری و باطری قوی باشه.چون من 24 ساعته لپ تاپم روشن هستش. اینجا که زندگی میکنم میگن ایسوز بخرم. ولی میگن دل هم خوب است. از توی سایتها نگاه کردم 10 رتبه اول لپ تاپ ها در بعضی جاها دل در رتبه 3 و ایسوز در رتبه 5 قرار داشت. میشه یک کسی که تجربه داره من را راهنمایی کنه خیلی هم عجله دارم.
ممنون
درخواست پیشنهاد برای خرید لپ تاپ(خیلی فوری)
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: درخواست پیشنهاد برای خرید لپ تاپ(خیلی فوری)
,
من Lenovo Flex 2 رو توصيه ميکنم که مدل يا Corei5 اون حدود 2.2 ميليون هست و از هر لحاظ کامل (خودم هم احتمالا اين و يا نسخهي با Ci7 اون رو بگيرم)
من هميشه ضد اينتل بودم، اما اينتلهاي نسل 4 که 22 نانومتري هستند واقعا جايي براي حرف و انتقاد و ايراد نگذاشتند و فعلا AMD عقب افتاده. بايد ديد نسل جديد AMD مجددا جايگاه خودش رو پيدا ميکنه يا خير ...
من Lenovo Flex 2 رو توصيه ميکنم که مدل يا Corei5 اون حدود 2.2 ميليون هست و از هر لحاظ کامل (خودم هم احتمالا اين و يا نسخهي با Ci7 اون رو بگيرم)
من هميشه ضد اينتل بودم، اما اينتلهاي نسل 4 که 22 نانومتري هستند واقعا جايي براي حرف و انتقاد و ايراد نگذاشتند و فعلا AMD عقب افتاده. بايد ديد نسل جديد AMD مجددا جايگاه خودش رو پيدا ميکنه يا خير ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: Tabriz
- سپاسهای ارسالی: 6254 بار
- سپاسهای دریافتی: 1515 بار