مشکل اتصال کابل USB و ارور

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل اتصال کابل USB و ارور

پست توسط vahabrdj »

درود به همه دوستان
من یه پرینتر اپسون px660 دارم که که بعد یه مدت ارتباط usb با کامپیوتر کاملا قط شد رو چند سیستم هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد تعمیر گاه بردم میگه من نمیتونم بازش کنم و تعمیر بشه دیگه من پیش هیچ تعمیرگاهی نرفتم و با Usb خودش عکس چاپ میکردم دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست و ایا قابل تعمیر هست ؟

و الان اروری میده the printer's ink pads are at the end of their service life دوستان راهنمایی کنن
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: مشکل اتصال کابل USB و ارور

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
به انجمن سنترال خوش امدید.. :razz:
--
چه مقدار از رنگش باقی مانده بود ؟ چند مدت بود که پرینتر نکرده بودید؟ چند ساله که این پرینتر رو دارید؟اخرین باری که استفاده کردید،دقیقا چه کاری باهش انجام دادید؟
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

Re: مشکل اتصال کابل USB و ارور

پست توسط mbxbox »

vahabrdj نوشته شده:درود به همه دوستان
من یه پرینتر اپسون px660 دارم که که بعد یه مدت ارتباط usb با کامپیوتر کاملا قط شد رو چند سیستم هم امتحان کردم ولی مشکل حل نشد تعمیر گاه بردم میگه من نمیتونم بازش کنم و تعمیر بشه دیگه من پیش هیچ تعمیرگاهی نرفتم و با Usb خودش عکس چاپ میکردم دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست و ایا قابل تعمیر هست ؟

و الان اروری میده the printer's ink pads are at the end of their service life دوستان راهنمایی کنن

سلام

پرینتر شما 3 کاره هست(
چاپ،اسكن،كپي)
که چاپگر آن از نوع جوهر افشان می باشد.متاسفانه در اینگونه پرینتر ها(جوهر افشان) اگر مدتی از پرینتر استفاده نشود ، جوهر آن خشک شده و شما حتما باید جوهر آن را تعویض نمایید. این پیامی هم که میده( به معنی: پدهای جوهر پرینتر در پایان عمر خود هستند) این بدان معناست که دستگاه شما یا جوهرش تمام شده و یا جوهر آن خشک شده.با این تفاصیر بنده فک میکنم که شما باید جوهر آن را تعویض نمایید.

موفق باشید
MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”