ديارا: هم روزه مى گيرم، هم تمرين مى كنم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

ديارا: هم روزه مى گيرم، هم تمرين مى كنم

پست توسط sohrab_poet »

رئال اين فصل به سختى توانست محمد ديارا را به خدمت بگيرد. بازيكنى كه ليون بر حفظ او تأكيد داشت و رئال بر خريدش اما ستاره اهل كشور آفريقايى مالى بالاخره به جمع سفيدپوشان مادريد پيوست. او كه عملكرد خوبى در تركيب رئال داشته براى اولين بار پس از حضورش در اسپانيا با خبرنگاران صحبت كرد و به سؤالات آنها پاسخ گفت. صحبت هايى كه به خوبى مى شد فلسفه كلى رئال را در آن تشخيص داد. وقتى خبرنگاران از او عنوان منتخب اش را مى پرسند با قاطعيت مى گويد: من ليگ اسپانيا را ترجيح مى دهم.

وقتى مى پرسند دوست دارد در خط هافبك در كنار او كدام بازيكن حاضر باشد، مى گويد: من فقط به بازى كردن و كمك به تيم فكر مى كنم.
اولين مصاحبه ديارا نكات زيادى را در بر دارد:
<<<
به نظر مى رسد كاپلو بيشتر گوتى را در كنار تو به كار مى گيرد.
< من آماده ام تا با هر بازيكنى بازى كنم. گوتى و من مى توانيم همكاران خوبى باشيم اما نكته مهمتر اين است كه تيم كارش را درست انجام دهد و خوب نتيجه بگيرد.
انتقاداتى كه اين روزها از امرسون مى شود را قبول دارى؟
< من فكر مى كنم نبايد تمام اشتباهات را به گردن يك نفر انداخت. وقتى تيم بد نتيجه مى گيرد يعنى همه ما بد كار كرد ه ايم. ما مجبوريم بهترين بازى خود را انجام دهيم تا برنده شويم. ما معمولاً وقتى مى بازيم كه روحيه تهاجمى نداريم و در اين صورت عوض كردن چهره مسابقه واقعاً دشوار مى شود.
فصل پيش تيم تنها با يك هافبك تهاجمى بازى مى كرد، فكر مى كنى در چنين شرايطى مى توانى بازى كنى؟
< من چيزى درباره مربيگرى نمى دانم. من يك بازيكن ام. كادر مربيگرى است كه مى تواند در اين زمينه اظهار نظر كند. من آماده ام تا در هر شرايطى بازى كنم، خودم تنها يا با يك همكار.
با روندى كه تيم دارد چطور هماهنگ شدى؟
< خيلى خوب بود. من با جمعى روبرو شدم كه همه خوب بودند. من سعى كردم بهترين روش ها را در اين تيم اجرا كنم. ما امسال بايد به يك عنوان برسيم؛ در لاليگا، ليگ قهرمانان يا جام حذفى اسپانيا. رئال ۳ سال است به هيچ عنوانى نرسيده. ما بايد گذشته را فراموش كنيم و دست به دست هم بدهيم تا كارى بزرگ انجام دهيم و براى تيم افتخار كسب كنيم.
آيا در ماه رمضان تمرين مى كنى؟

< من مسلمانم و به اين سنت ها احترام مى گذارم. در اين هفته مسابقه نداشتيم و اين به من كمك كرد كه روزه بگيرم اما وقتى هفته آينده بازى داريم من از ۲ روز قبل مى توانم روزه نگيرم چون رمضان اين اجازه را به من داد. (بازى خارج از خانه و مسافرت به شهر ديگر). من از وقتى ۱۷ ساله بودم در ماه رمضان تمرين كرده ام و در ۸ سال گذشته در اروپا هم همين كار را كرده ام. روزهاى رمضان هم مثل روزهاى ديگر هستند فقط من در اين روزها چيزى نمى خورم و نمى نوشم.
درباره تيم ملى اسپانيا بدون رائول چه نظرى دارى؟
< واقعاً تعجب كردم كه او دعوت نشد اما از او نپرسيدم كه چرا خط خورده. به خصوص كه او در ۱۰ روز گذشته ۳ گل زده. سرمربى اسپانيا بايد او را دعوت كند اما رائول هميشه رائول است.
نظرت درباره مادريد به عنوان يك شهر چيست؟
< من هنوز در هتل زندگى مى كنم و خيلى راحتم. هنوز براى خودم خانه ندارم. من اينجا خيلى موفق ام و هر روز خوب است.
دوست دارى امسال كدام قهرمانى را به دست بياورى؟
< فكر مى كنم قهرمانى لاليگا خيلى مهم است چون براى رسيدن به آن خيلى مهم است كه در خانه بيشتر از خارج از خانه پيروز شوى. اگر امسال قهرمان لاليگا شويم سال آينده به ليگ قهرمانان مى رويم.

< منبع : سايت باشگاه رئال تصویر
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”