افزايش رم (حافظه موقت)در گوشي هايglx
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: افزايش رم (حافظه موقت)در گوشي هايglx
mahtab1392 نوشته شده:سلام....خسته نباشید آقا مهدی
ببخشید یک سوال اینکه در نرم افزار Sysytem tuner pro در قسمت Events روی هر نرم افزاری که انتخاب میکنی لیستی میاد به نظر شسما کدوم گزینه ها رو باید تیکشو بردارید تا اون نرم افزار تا موقعی که اونو اجرا نکردم اجرا نشه...
در حافظه موقت میبینی که مثلا نرم افزار بازار اجرا میشه و مثلا 15 میگ رو اشغال کرده ولی من اصلا اون رو اجرا نکردم و قتی تیک همه رو برمیدارم اختلال در نرم افزار ایجاد میشه....
کدوم تیک ها رو بردارم تا اختلالی در نرم افزار ایجاد نشه و بدون دستور من هم اجرا نشه تا رم بیشتری برام بمونه.دیگه از کمبود رم خسته شدم والا
ممنونم از راهنمایی شما
سلام,از برنامه ى smart booster استفاده کنيد و تو قسمت app manager اين برنامه رو انتخاب کنيد الباقیش رو خود برنامه راهنمايي ميکنه
-
mahtab1392 نوشته شده:سلام این روش را که گفتید انجام دادم ولی باز هم نرم افزار ها اجرا و تغییری حاصل نشد..
البته بسیار ممنونم از زحمت شما در پاسخگویی
سلام,از نرم افزار smart booster استفاده کنيد و در قسمت app manager اين برنامه,hibernate رو باز کنيد الباقیشو خود برنامه راهنمایی ميکنه
-
-
سلام,از نرم افزار smart booster استفاده کنيد و در قسمت app manager اين برنامه,hibernate رو باز کنيد الباقیشو خود برنامه راهنمایی ميکنه