[HIGHLIGHT=#fafafa]سلام من گوشی G5مو با vroot روت کردم (برای اینکه میخاستم به کانکشن adhoc تو گوشیم وصل شم) بعد از تو یه سایت خارجی که یه آموزشو نوشته بود اجرا کردم (با root explorer) ولی بعدش دیگه وای فای گوشی از کار افتاده (فک کنم یه قسمت آموزشو اشتباه رفتم!)
[HIGHLIGHT=#fafafa]وقتی میخام وای فای رو روشن کنم اولش مینویسه ON ولی بعد یک ثانیه دوباره مینویسه
[HIGHLIGHT=#fafafa]حالا من ازین مشکل گذشتم تا اینکه امروز صبح که گوشیمو روشن کردم دیدم نه دکمه Home (سخت افزاری نه دکمه هوم که کنار back تو نوار سیاهه!) کار میکنه نه اون دکمه مربوط به تنظیمات که تو notification bar هست!!!
[HIGHLIGHT=#fafafa]باید چیکار کنم بنظرتون؟(در ضمن دوبار هم ریست فکتوری کردم تاثیر نداشت!)
[HIGHLIGHT=#fafafa]اگه یه رام مثل minu روش نصب کنم درست میشه؟!یا رام رسمی GLX رو نصب کنم؟؟؟
[HIGHLIGHT=#fafafa]لطفا زود جواب بدید دارم دیوونه میشم!
کشکل با G5 پس از روت
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
Re: کشکل با G5 پس از روت
رام رسمی رو نصب کن بعد برای روت کردن هم از برنامه framaroot استفاده کن که خیلی هم راحت تره

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
farzadclip نوشته شده:رام رسمی رو نصب کن بعد برای روت کردن هم از برنامه framaroot استفاده کن که خیلی هم راحت تره
دقت کنید ایشون برای روت مشکل نداشتن، بعد از روت گوشی رو دستکاری کردن که با فلش به رام اصلی یا کاستوم رام مشکل حل میشه

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
شما بايد رام رسمي رو دوباره نصب کنيد. اگر به اون دسترسي نداريد، ببريد نمايندگي براتون فلش ميزنند
شما بايد رام رسمي رو دوباره نصب کنيد. اگر به اون دسترسي نداريد، ببريد نمايندگي براتون فلش ميزنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد