نرم افزار رنک 8

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

نرم افزار رنک 8

پست توسط AHB-DL »

دوستان    توی سایت های زیادی میرم و با برنامه های زیادی اشنا    یکی از دوستانم برنامه رو بهم معرفی کرد که تا حالا نظیرش رو توی ایران ندیده    غیر مجازش زیاده اما این مجاز    اصل کار این برنامه این هست که هر مطلب جدیدی که توی سایت های ایرانی میاد رو به صورت مستقیم نشون برای نمایش    چیزی که من ازش دیدم این بود که صفحات پاپ اپ رو کامل    قابلیت دیگش هم اینه که لینک دانلود رو توی برنامه به صورت مستقیم    دیگه نمیخواد برید داخل ادامه    تا دیگه خوبی هم داره:   دیدن صفحاتش عالیه ، حتی بیشتر از کروم و فایر    دانلود منیجر اختصاصی داره که مثل اینترنت دانلود منیجر    نظر ظاهری هم خوشکله و سرچ و این چیزا هم داره که نیازی نباشه توی گوگل سرچ    تا از موضوعات که داخل برنامه هست:                  ام   ...  تصویر   هم لینک دانلود به صورت مستقیم:  ://pr8.ir/info/PR8.   من بود که این برنامه عالی رو بهتون معرفی    جیمیل سازندشه:  .yazd@gmail.   اگر پسندیدید به دوستانتون هم معرفی  
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

Re: نرم افزار رنک 8

پست توسط mohammadreza805 »

برنامه جالبیه :smile:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: نرم افزار رنک 8

پست توسط SMH »

متاسفانه خیلی به این نرم افزار علاقه دارم با این توضیحاتش اما برای من نصب شد اما مشکل اتصال به اینترنت داره (در ضمن ویندوز من 8.1 هست)
کسی هست راهنماییی کنه لطفا؟؟؟!!!
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”