سوالات و مشکلات پیرامون HD2

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

سوالات و مشکلات پیرامون HD2

پست توسط mbxbox »

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گلم. این تاپیک مخصوص گوشی HD2 هستش که دوستانی که با مشکلی رو به رو هستند میتونن اینجا مطرحش کنند.با تشکر

تصویر 
راستش اولین مشکل رو خودم اینجا مطرح می کنم.

من جدیدا این گوشی رو خریداری کردم و اندروید 4.1.2 روش نصب بود و بسیار رام کم مصرف و خوبیه اما مشکل من اینک رم گوشی اونقد پر هستش (از 140 مگابایت ، 100 تاش پره و فقط 40 تاش خالیه) که حتی واتس رو به زور روش نصب کردم. از جایی هم شنیدم میشه رو SDCARD سیستم عامل نصب کرد.خوب اگ رو sdcard مثلا 8 گیگ سیستم عامل نصب کنم ایا نرم افزار هایی که نصب میشه میره رو sdcard یا میره روی رم 140 مگابایتی گوشی؟ اصلن چه جوری میشه روی sdcard سیستم عامل نصب کرد؟چه جوری میتونم برش گردونم به سیستم عامل اورجینالش(ویندوز فون 6.5)؟آیا با اینکار رم گوشی خالی میشه؟
ممنون میشم سوالاتمو پاسخ بدید
MY FIRST UPCOMING VIDEO GAME

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و مشکلات پیرامون HD2

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير، نصب سيستم عامل اندرويد روي کارت حافظه نه شدني هست بدون داشتن يک سيستم عامل اوليه و نه کار منطقي و در مصرف رم هم مطلقا تاثير مثبتي نخواهد داشت و فقط سربار لود کردن اطلاعات از مموري کارت هم به اون اضافه ميشه و در مجموع حتي اگر عملي هم باشه به لحاظ فني وضعيت رو بدتر از حال خواهد کرد
راه حلي که براي شما ممکنه مفيد باشه روت کردن و مديريت برنامه‌هاي و رخدادها و حذف برنامه‌هاي زائد هست. البته رم اين گوشي هم واقعا پايين هست و نميشه انتظار زيادي از اون داشت ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي متفرقه”