درخواست راهنمایی برای خرید لپ تاپ

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

Re: درخواست راهنمایی برای خرید لپ تاپ

پست توسط iran1401 »

sinaset نوشته شده:سلام بر شما
صبحتون بخیر.
--
همه چیزیش بنظر خوب میرسه،لنوو در اختیار شرکت معتبره ای بی ام هستش،بنظر گزینه خوبی میاد (من خودم با لنوو کار نکردم،و از بدیش هم چیزی نشنیدم،ولی اعتبار شرکت ای بی ام خیلی بالاست و تازگی رقابتش با دیگر لپ تاپ ها، خیلی بیشتر شده ...)

باتشکر.تصویر

خیلی ممنون از راهنمایی شما
بنده چون از لحاظ هزینه نمی تونم زیاد خرج کنم قصد داشتم از سری سی پیو u خرید کنم آیا این سی پیو ها توان پردازشی مناسب برنامه هایی که عرض کردم از جمله آباکوس ومتلب رو دارن یا ناچارا باید سری Mبخرم
این نکته رو بگم که با سری سی پیو u می تونم لپ تاپی با رم بیشتر تهیه کنم که همینطور که اطلاع دارید تاثیرزیادی در سرعت اجرای نرم افزار ها داره ، منظورم مقایسه رم بیشتر در برابر سی پیو بهتر هست ،مانند سیستم زیر
accer e1-572
cpu : i5- 4200 U
hard: 1 T
ram:6 gig
graphic: amd 8750 4gig ram dedicated
2 سال گارانتی
بازم از همگی ممنون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

خواهش میکنم .. :razz:
---
فکر میکنم 4200 کار شما رو راه بی اندازه ..
سری 4200 جدیدتر از سری 3000 یا همون m که فرمودید هستش ..
سری 4200 از لحاظ کمتر مصرف کردن برق و احتمالا حرارت پایین تر از Intel Core i5 3230M (که تقریبا هم رده خودشه) هستش، ولی سی پی یو3230 از لحاظ قدرتی برتر از 4200 است (در [External Link Removed for Guests] میتونید مقایسه بین این سی پی یو رو ببینید)
این مدل از اچ پی "[External Link Removed for Guests]" تقریبا هم رده لپ تاپ شماست
تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
به شخصه هميشه طرفدار AMD هستم و اون رو برتر ميدونم، تنها چيزي كه نظر من رو جلب كرد سري جديد 22nm كه در نسل چهارم و چهار و نيم استفاده شده بود و از بين اونها هم اونها كه از ولتاژ پايين استفاده ميكنند يعني همون سري U رو كاملا قابل دفاع و قابل قبول ميدونم. پس شديدا اين پردازدنده و بقيه نسل چهارمي‌هاي با اين پسوند رو توصيه ميكنم. امتياز اين پردازنده 3300 هست كه بسيار بسيار مناسب هست و حداكثر مصرف 15 واتي اون هم ايده‌ال هست براي يك چيپ 22 نانومتري با اين رنك
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط iran1401 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
به شخصه هميشه طرفدار AMD هستم و اون رو برتر ميدونم، تنها چيزي كه نظر من رو جلب كرد سري جديد 22nm كه در نسل چهارم و چهار و نيم استفاده شده بود و از بين اونها هم اونها كه از ولتاژ پايين استفاده ميكنند يعني همون سري U رو كاملا قابل دفاع و قابل قبول ميدونم. پس شديدا اين پردازدنده و بقيه نسل چهارمي‌هاي با اين پسوند رو توصيه ميكنم. امتياز اين پردازنده 3300 هست كه بسيار بسيار مناسب هست و حداكثر مصرف 15 واتي اون هم ايده‌ال هست براي يك چيپ 22 نانومتري با اين رنك

دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایتون
شما باشید از میان دوبرند hp ولنوو بامشخصات زیر کدو رو انتخاب می کنید
Hp :probook 450 G1
cpu :4200 m
ram:4gig
hard : 750
graphic : 8750 2gig dedicated
1سال گارانتی
================
lenovo essential g810
cpu : 4200 m
ram: 4gig
hard : 500
graphic :amd 8750 2gig
1سال گارانتی
قیمت هردو هم با کمی اختلاف حدود 1.800 هست
خیلی ممنون ومنتظر فرمایشتون هستم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
از لحاظ كيفيت قطعا لنوو برتر هست. HP‌رو به خاطر تحريم، استاندارد سه گانه جهاني و كيفيت و مشكل در طراحي توصيه نميكنم. ماركهايي كه سعي كنيد از بين اونها انتخاب كنيد Lenovo, Asus هست كه قيمت‌هاي لنوو بسيار بهتر هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”