A l l e g r o ROM
سلام خدمت دوستان
با رام Allegro در خدمت شما هستیم _ ناشر ozm از فور پی دی ای
با تغییر کردن بوت لوگو به ادمک مخصوص سینانوژن مود متوجه میشیم که این رام بر پایه سینانوژن مده که انتظار میره شاهد یه رام سریع باشیم! بعد از راه اندازی گوشی شاهد دو لانچر گوگل و لانچر اختصاصی سینانوژن مود هستیم که میتونید از ان دو یکی رو به عنوان پیشفرض انتخاب کنید
انطوری که انتظار میرفت رام روونه علاوه بر روون بودن منو بندی و ظاهر رام خیلی خشگله که حس خوبی هنگام کار کردن با گوشی بهتون میده
تمامی قسمت های گوشی ( دوربین -جی پی اس- وای فای و.. و.. )به درستی کار میکنه شاهد و شاهد نقصی نیستیم
رام پیشفرض روته و بعد نصب نیاز به روت گردن دستگاه نیست
امتیاز در انتوتو توسط گوشی من 11000 شد که نمره خوبیه
حالا میرسیم به قسمت دلنشین باگ !

کروم بعد اینکه باز شد بسته میشه
دیگه چیز دیگه ای پیدا نکردم پیدا کردین بهم بگید
باگ فیکس : آپدیتش کنید درست میشه
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial, Trebuchet MS, sans-serif, Georgia, Courier, Times New Roman, serif]
رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید: ( هر دو فایل رو باید دانلود کنید )
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
طریقه نصب :
دو فایل بالا رو دانلود کنید اولی حدود 300 مگ دومی حدود 30 مگ
بعد دانلود دو فایل رو در یک پوشه مشخص sd کاردتون بریزید
به محیط cwm وارد شوید
بعد از انجام تمامی وایپ ها (فایپ فکتوری ریست / کش / دالویک /باتری ) رام رو (فایل 300 مگی ) رو از install custom zip فلش کنید
بعد از ان فایل اپدیت 30 مگی رو فلش کنید
ریبوت تمام
*** لطفا قبل فلش کردن رام از رام فعلیتون یه بک آپ بگیرید که هرموقع خواستید به رام قبلی برگرید مشکلی نداشته باشد مخصوصا عزیزانی که رام اصلی شرکت رو دارن
***این رام توسط خودم تست شده و به درستی کار میکنه من مسولتی در قبال اشتباهات احتمالی و اسیب رسیدن به دستگاتون ندارم
شاد و پیروز باشد

اسکرین شات :

شما وارد languge & input بشین و ازdefault گوگل کیبورد رو انتخاب کنید و تیک ایکسپریا رو بردارید