,
محدوديت حساب کاربري شما حذف شد، خودتون ميتونيد اين کار رو انجام بديد
کمک درمورد گوشی G1 twins
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: کمک درمورد گوشی G1 twins
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
mohsen_tooti نوشته شده:ببخشید یکی نمیتونه به اقای pesare.bahal95 پیام بده و ازش فریمور رو درخواست کنه؟
اخه من نمیتونم پیام شخصی بدم نمیدونم چرا؟!!!!
من پیام دادم ولی برای ایشون مقدور نیست که فریمور رو آپلود کنه باید راه دیگری پیدا کرد
-
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
esaesa نوشته شده:mohsen_tooti نوشته شده:ببخشید یکی نمیتونه به اقای pesare.bahal95 پیام بده و ازش فریمور رو درخواست کنه؟
من پیام دادم ولی برای ایشون مقدور نیست که فریمور رو آپلود کنه باید راه دیگری پیدا کرد
پس اگه ممکنه شما ادرس جایی که گوشیتون رو برای تعمیر بردید به من بدید تا من هم گوشیم رو ببرم و تعمیر کنم
ممنون میشم
mohsen_tooti نوشته شده:ببخشید یکی نمیتونه به اقای pesare.bahal95 پیام بده و ازش فریمور رو درخواست کنه؟
[External Link Removed for Guests]

سلام اگه امکان داره نحوه روت و بعد روت گوشی glx g1 twins رو از سیر تا پیاز واسمون توضیح بدین .بخدا ثواب داره .ما که هیچی حالیمون نشد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
. ,
اين لينك ريكاوري كه گذاشتيد ريكاوري اصلي گوشي هست؟ در اين صورت لطفا برنامهي Antutu رو نصب كنيد و مشخصات اون از جمله چيپ و سايز صفحه رو برام بفرستيد تا بر اساس اين ريكاوري، براتون TWRP اماده كنم. بعد از اون با فلش تولز و داشتن فريموير اصلي و فايل اسكتر، طبق آموزشهايي كه همين بخش ارائه شده ميتونيد ريكاوري رو فلش بزنيد
اين لينك ريكاوري كه گذاشتيد ريكاوري اصلي گوشي هست؟ در اين صورت لطفا برنامهي Antutu رو نصب كنيد و مشخصات اون از جمله چيپ و سايز صفحه رو برام بفرستيد تا بر اساس اين ريكاوري، براتون TWRP اماده كنم. بعد از اون با فلش تولز و داشتن فريموير اصلي و فايل اسكتر، طبق آموزشهايي كه همين بخش ارائه شده ميتونيد ريكاوري رو فلش بزنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام من اینو از pesare.bahal95 گیر آوردم .و خودم مطمئن نیستم که ریکاوری اصله یا نه
.در ضمن دارم میرم عمل اگه زنده موندم
(که حتما واسم دعا کنید
) حتما امتحان میکنم و در اختیارتون قرار میدم .قربون همتون

.در ضمن دارم میرم عمل اگه زنده موندم
(که حتما واسم دعا کنید
) حتما امتحان میکنم و در اختیارتون قرار میدم .قربون همتون