--(( بار دیگر تصاویر جدیدی از محیط ویندوز9 منتشر شد ))--

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

--(( بار دیگر تصاویر جدیدی از محیط ویندوز9 منتشر شد ))--

پست توسط SMH »

[FONT=Book Antiqua]--(( بار دیگر تصاویر جدیدی از محیط ویندوز9 منتشر شد ))--  
بار دیگر مایکروسافت با ارائه تصاویری چند از جدیدترین سیستم عامل خود یعنی ویندوز 9، ویژگی های جدیدی از آن را به نمایش در آورده است.

تصویر 
اطلاعات و تصاویر جدید از این سیستم عامل که در وبسایت های WinFuture و Computerbase به انتشار رسیده است، حاکی از وجود چندین آپدیت و به روز رسانی برای ویندوز 9 است که از جمله آن ها می توان به تغییر محل قرار گیری گزینه جستجوی این سیستم عامل اشاره کرد؛ گزینه Search، دقیقا در سمت راست آیکون استارت قرار گرفته است، همچنین امکان اجرای برنامه کاربردی Store و تنطیمات در پنجره ای جداگانه و برروی دسکتاپ فراهم شده است.

تصویر  تصویر  تصویر  تصویر 
در ادامه تصاویری جدیدی از آپدیت های صورت گرفته و محیط این سیستم عامل را مشاهده نمائید.

مایکروسافت که به نظر کار بر روی منو استارت را به اتمام رسانده و وارد فاز جدیدی از تغییرات برروی این سیستم عامل شده است، احتمالا در 30 ام همین ماه جدیدترین محصول خود را به صورت رسمی معرفی و آن را در سال آینده میلادی روانه بازار خواهد کرد.

منبع : [External Link Removed for Guests]
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: --(( بار دیگر تصاویر جدیدی از محیط ویندوز9 منتشر شد ))--

پست توسط sinaset »

سلام ..
با تشکر از اقا مجتبی از بابت اطلاع رسانی..
--
در رابطه با ویندوز 9 بشخصه حسی خوبی نسبت بهش ندارم،بنظر میرسه،چیزی شبیه به همون ویندو 8 باشه،و زیاد مورد استقبال قرار نگیره ..
از لحاظ گرافیکی هم بنظر میرسه از ویندو 7 پایین تر باشه..
نظر دوستان چیه؟
باتشکر. :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

آقامجتبی ممنون از اطلاع زسانی :D
sinaset عزیز، طراحی ویندوز 8 {البته به نظر من} زیباست، از لحاظ حداقل سیستم هم به مراتب بهتر از ویندوز7 هست!!! تصویر
فقط اگه منوی استارت به شکل سابق{ مثه ویندوز7} برگرده، قابل قبولتر هم میشه.
ناگفته نمانددر حال حاضر از ویندوز سون آلتیمیت استفاده میکنم و ویندوز8.1 رو فقط یک روز تحمل کردم!!!
{توی ویندوز 7 ماهی یک بار هم، البته غیر از خاموش و روشن کردن سیستم! از منو استارت استفاده نمیکنم، اما وقتی 8.1 رو نصب کردم اولین مشخصه ای که تو ذوقم زد منوی استارت بود :? }
و یه مشکل دیگه از لحاظ طراحی اینکه پنجره ها توی8 فلت هستند و اصلا" بعدی ندارند،برخلاف ویندوز7
با این وجود به ویندوز 9 خوشبین هستم، امیدوارم مشکلات ویندوز 8 رو برطرف کرده باشه!!!
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

serat&mersad, مرسی و تشکر از دوستان که توی پست شرکت کردند
باید بگم که از لحاظ پایداری ویندوز 8.1 فوق العاده هست
من اوایل که ویندوز 8 اومده بود یکبار استفاده کردم و خودم به شخصه اصلا قبول نداشتمش
اما باید بگم بعد از اومدن ویندوز 8.1 و یه سری نکات جالب توجه که توی ویندوز 8.1 برخلاف ویندوز 7 نباید انجامش میداد متوجه شدم که ویندوز عالی هست
به گفته ی دوست عزیزم جناب
serat&mersad, عزیز کاملا حق با شماست با اینکه استفاده کمی از منوی استارت ویندوز میشه اما نبودش بد توی ذوق میزنه و باعث میشه کاربر به استفاده از ویندوز ترقیب نشه ، اما خوشبختانه منوهای استارت زیبایی برای این ویندوز در اختیار کاربران قرار گرفته که میتونن ازش به عنوان افزونه استفاده کنن که کاملا بی عیب و نقص هستند .
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

همونطور كه قبلا هم گفتم، به شخصه فكر ميكنم ويندوز 9 برترين و موفقترين نسخه‌ي ويندوز خواهد بود. چون عقلانيت رو مجددا ميشه در اين شركت و بالطبع در نسخه‌ي جديد سيستم عامل ديد. چيزي كه بالمر بويي از اون نبرده بود و بيل گيتس و نادلا از اون بهره‌ي فراواني بردند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”