parsaraha نوشته شده:sam1375 نوشته شده:حاجی این رام سیمکارت ها رو نمیشناسه که....
اگه رام رو درست نصب کنید هیچ مشکلی نداره من الان یه هفته ای میشه این رام رو تو گوشیم نصب دارم مراحل نصب رو درست انجام بدید
هیچ مشکلی نداره
البته اگه شما فکتوری ریست کنید در بعضی مواقع ime گوشی میپره شما با نرم افزاری که داخل همین رام هست
Mobileuncle داخل نرم افزار می ری get started رو کلیک میکنی روی اولین گزینه یعنی mtkengineermode کلیک میکنی در قسمت
connectivity بعد قسمت cds information بعد radio information اول روی phone 1 میری تایپ میکنی( "",at+egmr=1,7 )
وسط( " ") سریال اول گوشیت رو بزن و بعدم send رو بزن روی phone 2 میری تایپ میکنی( "",at+egmr=1,10 ) بعدم وسط( " ")
سریال دوم گوشیت رو بزن و بعدم send رو بزن در نهایتم یه ری استارت کار رو تموم میکنه
سلام میخواستم بگم حتما نیاز به نصب این نرم افزار نیست تا بخوایم به IMEI رو وارد کنیم.
میتونیم با شماره گیری این کد به اون بخش دلخواه بریم
از چپ به راست
*#*#3646633#*#*
وقتی این کد را شماره گیری کردیم صفحه تست کردن که اومپد کلید back را میزنیم و در منوی جدید به نام ٍEngineermode در تب connectivity ادامه کار را انجام میدهیم...
بعد قسمت cds information بعد radio information اول روی phone 1 میری تایپ میکنی( "",at+egmr=1,7 )
وسط( " ") سریال اول گوشیت رو بزن و بعدم send رو بزن روی phone 2 میری تایپ میکنی( "",at+egmr=1,10 ) بعدم وسط( " ")
سریال دوم گوشیت رو بزن و بعدم send رو بزن در نهایتم یه ری استارت کار رو تموم میکنه

چطور درستش کنم؟؟؟