Mahdi1944 نوشته شده: ,
اينكه رم رو كمتر نشون ميده كه طبيعي هست. چون بخشي از رم رزرو سيستمي هست و بخشي از اون هم براي گرافيك استفاده ميشه
با توصيحات شما هم فلش درست انجام ميشه و هم فريموير رو داريد. فريموير گوشيهاي ديگه هم همونطور كه گفتم طبيعي هست كه كار نكنه و نياز داره تا درايورهاي صفحه نمايش و تاچ و بقيه اجزا مربوط به همين گوشي خودتون باشه و دليل سفيد بودن اون همين هست.
در مورد CWM هم اگر اين تصويري كه فرستاديد مربوط به گوشي خودتون هست، به هيچ عنوان CWM نصب نيست و ريكاوري پيشفرض اندرويد هست كه signature رو بررسي ميكنه و طبيعي هست كه نصب نشه. شما بايد كاستوم ريكاوري مربوط به اين گوشي رو پيدا يا خوتون اماده كنيد و با فلش تولز فلش بزنيد
اگر مايل بوديد، ريكاوري اصلي گوشي رو برام بفرستيد تا TWRPرو براتون اماده كنم. ضمنا رزولوشن صفحه رو هم دقيقا برام بفرستيد
نه آقا مهدی. عین همین گوشی رو یکی از فامیلا داره. توتال رم رو 480 زده که همیشه حدود 150 مگ آزاده. من بعد از اینکه فریموری که شما معرفی کردین، زدم، اینطوری شده. توتال رم رو 227 نشون میده که حدود 190 تا اشغاله و 37 تاش آزاده.
من با اجازتون فایل ریکاوری رو تو دو تا سایت آپلود کردم خدمتتون. زحمت میشه. فقط عرض کنم که اون مسائل مربوط به درایورهای صفحه نمایش و تاچ و بقیه اجزا که فرمودین، چجوری حل کنم؟ کدوم فایلها رو جابجا کنم؟ اصلا کار من هست یا نه؟!!!
رزولوشن صفحه 640 در 960 هست. 3.5 اینچ رتینا!!! پیپیآی حدودا 320 هست.
قربان شما
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]