با سلام
درباه ریستارت و خاموش شدن گوشی های هواوی به نتیاج جالبی با تجربه و آزمایش رسیدم :
1- اساسی ترین علت این مشکل ناسازگاری کارت sd در این گوشی هاست
2- آپدیت از طریق خود گوشی
3- استفاده از رم مجازی ( ناسازگاری کارت sd ) که در مورد کلاس کارت sd تاثیر گذار است
در صورت بروز چنین مشکلی ابتدا کارت حافظه خود را بررسی کنید که اساسی ترین دلیل می باشد
در صورت استفاده از رم مجازی از ROEHSOFT-RAM-Expander-SWAP-3.18 و وژن های بالاتر استفاده
کنید حتما از گزینه پرفکت کرنل استفاده کنید.
سوالات و مشکلات گوشی هواوی Y511
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 116 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 770 بار
Re: سوالات و مشکلات گوشی هواوی Y511
داداش ممنون اما من نمیدونم چرا رام اصلی که دانلود کردم بر این گوشی کاملا یالم هستش اما از طریق cwm ارور installed abroed میده از huaweidevices.RU دان کردم رامو

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, میدونم سالم هست دوست عزیز اما اون رام فقط با ریکاوری اصلی گوشی قابل نصب هست و با کاستام ریکاوری نصب نمیشه
همون طور که گفتم شما باید اون فایل 800 مگابایتی رو دانلود و با استفاده از همون اموزش فلش کنی گوشی رو
همون طور که گفتم شما باید اون فایل 800 مگابایتی رو دانلود و با استفاده از همون اموزش فلش کنی گوشی رو
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
از آموزش احیای گوشی y511 استفاده کن من با این روش گوشی رو که روی بوت لوگو گیر کرده بود درست کردم حتما برای گوشی شما هم جواب میده دقیقا مراحل رو اجرا کن با ویندوز 7
از نرم افزار فلش تولز اسفاده شده.
از نرم افزار فلش تولز اسفاده شده.
آخرین ويرايش توسط 2 on safarnia2014, ويرايش شده در 0.

-
mojtaba13721372 نوشته شده: , میشه منظورتون از کارت sd و نرم افزار swap رو توضیح بدی؟؟؟؟
خیلی ممنون
با سلام
منظورم از کارت sd همون حافظه خارجی مموری کارت خودمونه ببخشید باید می نوشتم micro sd
منظورم هم از نرم افزار swap نرم افزار هایی هستند که این قابلیت رو فعال می کنن مثل
رم منیجر
رم اکسپاندر
و سواپر2

, میدونم و منظورتون رو از sd و swaper متوجه شدم
فقط می خواستم بدونم شما چطور به این نتیجه رسیدید که مشکل از اونهاست؟؟؟؟!!!!
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
بیشتر افراد به جای ریکاوری به بخش تست گوشی هواوی y511-u30 ,بازدن دکمه ی volume+powerمیرن که زبانش چینیه ولی برای رفتن به ریکاوری گوشی باید دکمه power رو یک ثانیه نگه دارید وسپس رها کنید و دکمه های volume+,volume- با هم نگه دارید تا به بخش ریکاوری بره . من خودم نیم ساعت پیش همین کار رو کردم.

-
mojtaba13721372 نوشته شده: , میدونم و منظورتون رو از sd و swaper متوجه شدم
با سلام
استفاده از مموری به عنوان رم مجازی عمر اونو کاهش می ده و باعث بروز برخی مشکلات در مموری کارت می شه
که در خود نرم افزار رم منیجر بیان شده است . برای استفاده از swap کلاس مموری کارت باید 4 به بالا باشه تا
سرعت نوشتن و خواندن بالا باشه . من در رام اصلی با چند ماه استفاده از یک مموری کارت به این مشکل برخوردم
در کاستوم رام هم با شدت کمتر نیز همین مشکل برام بروز کرد که با عوض کردن کارت حافظه تا به این لحظه مشکلم
حل شده با تشکر از شما برادر گرامی با راهنمایی های خوبتون باید به طور مداوم از swap استفاده نکنیم در مواقع ضروری
استفاده کنیم. در مورد اپدیت از طریق خود گوشی مشکل برعکس نشون دادن اعداد فارسی برام به وجود امد .
با تشکر

-
البته در رام کیت کت دو سه روز بدون مشکل کار کرد ولی مموری رو قبلش فرمت کرده بودم
دیگه چیزی به نظرم نمی رسه اگه دوباره با مموری جدید این مشکل بروز کرد اطلاع رسانی
می کنم.
با تشکر
دیگه چیزی به نظرم نمی رسه اگه دوباره با مموری جدید این مشکل بروز کرد اطلاع رسانی
می کنم.
با تشکر

, خیلی ممنون
حالا متوجه منظورتون شدم
در مورد swap هم به نظرم شما اول رمتون رو پارتشن بندی کنید و بعد اونو swap کنید نتیجه بهتری بگیرید و کمتر مشکل واستون پیش بیاد ، در ضمن استفاده مداوم از swap به هیچ وجه توصیه نمیشه
چون فشار زیادی به گوشی و رم میاره و امکان سوختن رم هم وجود داره
بازم ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
حالا متوجه منظورتون شدم
در مورد swap هم به نظرم شما اول رمتون رو پارتشن بندی کنید و بعد اونو swap کنید نتیجه بهتری بگیرید و کمتر مشکل واستون پیش بیاد ، در ضمن استفاده مداوم از swap به هیچ وجه توصیه نمیشه
چون فشار زیادی به گوشی و رم میاره و امکان سوختن رم هم وجود داره
بازم ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد