سلام وت نرم افزار بنچمارکت گیری گوشی امتیازش7000 فلشم کردم ولی جواب نداده خواهشن کمک کنید مشکلش کجاست راه حل ایی می دونید
ممنون از سایت خوبتون
مشکل g5
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: مشکل g5
سلام دوستان من با نرم افزار font installer فونت نصب کردم ولی بعد از ریبوت شدن گوشی روی لوگوی جی ال ایکس می مونه و بالا نمیاد 15روز موند تو نمایندگی کرج آخرشم نتونستن درستش کنن.ومغازه های دیگه هم نمیتونن فلشش کنن.لطفا کمکم کنید زوذ جواب بدید خواهش میکنم

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
Re: پاسخ : مشکل g5
j.valizade نوشته شده:سلام دوستان من با نرم افزار font installer فونت نصب کردم ولی بعد از ریبوت شدن گوشی روی لوگوی جی ال ایکس می مونه و بالا نمیاد 15روز موند تو نمایندگی کرج آخرشم نتونستن درستش کنن.ومغازه های دیگه هم نمیتونن فلشش کنن.لطفا کمکم کنید زوذ جواب بدید خواهش میکنم
گوشی باید فلش بشه و از ریکاوری wipe/factory reset کنید،
سلام بر شما دوستان عزیز
من توی موبایل GLX G5 مشکل دارم موقعه ای که ازش بنچمارک گرفتم بهم امتیاز 8000 رو داد و توی اجرای بازی ها کم میاره و خیلی اذیت میکنه و حتی توی باز فروت نینجا هم کم میار کسی میتونه به من کمک کنه؟؟
من توی موبایل GLX G5 مشکل دارم موقعه ای که ازش بنچمارک گرفتم بهم امتیاز 8000 رو داد و توی اجرای بازی ها کم میاره و خیلی اذیت میکنه و حتی توی باز فروت نینجا هم کم میار کسی میتونه به من کمک کنه؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
آخرين نسخه فريموير رو نصب كنيد فكر ميكنم مشكل رفع ميشه
آخرين نسخه فريموير رو نصب كنيد فكر ميكنم مشكل رفع ميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد