کاستوم رام g4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

کاستوم رام g4

پست توسط sirus800 »

در حال کار بر روی چند کاستوم رام برای g4 هستم به نتایج خوبی رسیده ام بزودی بعد پایدار شدن رام ها همین جا اپلود می کنم
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

Re: کاستوم رام g4

پست توسط masoudb26 »

داداش چی شد ما چشم امیدمون به شماست ردیف نشد؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

سلام من یک کاستوم رام نصب کردم که مشکلاتی داره مثل بلوتوث وای فای سیمکارت ها البته تو بعضی رام ها سیم کارت میاد من خیلی رام تست کردم تو اکثر رام ها با کرنر خودشون کار نمیکنن ولی وقی کرنر خود رام رسمی فلش میزنی مشکلات کمتر میشن ولی تو این همه رامی که نصب کردم همه مشکل وای فای و بلوتوث بعضی ها لمس که با فلش زدن کرنر اصلی لمس اصلاح میشه دارند حالا کمکی که لازم دارم این هست ادرس فایل هایی که باید از رام رسمی انتقال بدم به کاستوم رام رو بگید تا من انتقال بدم و تست کنم ممنون میشم کمک کنید تا به نتیجه برسیم
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط masoudb26 »

یک رام تست کردم که تاچش کار نمیکرد اما سیمکارت انتن داشت کسی هست که بتونه ادرس فایل تاچ رو بگه البته بگم کرنر رام رسمی فلش زدم رو عللامت اولی دایره ابیه گیر کرد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط sirus800 »

سلام ردیفش کردم همه چی کار می کنه - دوستان خواهشا از گوشیتون بک اپ کامل بگیرین بعد از طریق کاستوم ریکاوری طبق اموزش هایی که توی پست های دیگه هست اقدام به ریست فکتوری و نصب کنید منتظر رامهای بعدی هم باشید اپلودش کردم توی یه سایت معتبر با عکسهای مختلف از رام - لطفا اگه اشکالی برخورد کردید بگید تا رفعش کنم - این رام از لنوو p770 پورت کردم
دانلود از اینجا [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط danial ghz »

سلام داداش چطوری باید دانلودش کنم گزینه دانلود نداره یه سوال اندرویدش چنده ؟بعدا میتونم اندرویدش رو بالا پایین کنم ؟؟
ارسال پست

بازگشت به “GLX”