با سلام خدمت اساتید محترم
دوستان من ریکاوری رو نصب کردم ولی نمیتونم Gapps رو نصب کنم. ( هم ریکاوری CWM و هم TWRP )
اگه میشه یه آموزشی به ما بدید تا کارمون راه بیفته.
با تشکــــــــــــــــــــــــــر از شما دوستان عزیز
درخواست آموزش نصب Gapps
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: درخواست آموزش نصب Gapps
,
براي چه گوشي اي مد نظرتون هست؟ براي هر نسخه از اندرويد كپس مجزا براش ارائه شده و براي برخي چيپها از جمله mtk نياز به اصلاحاتي هم داره كه براي گوشيهاي glx من اون رو اصلاح و در انجمن قرار دادم. لطفا دقيقتر توضيح بديد و اينكه چه نسخهاي كپس رو نصب ميكنيد و چه خطايي ميده تا بشه علت رو پيدا كرد
براي چه گوشي اي مد نظرتون هست؟ براي هر نسخه از اندرويد كپس مجزا براش ارائه شده و براي برخي چيپها از جمله mtk نياز به اصلاحاتي هم داره كه براي گوشيهاي glx من اون رو اصلاح و در انجمن قرار دادم. لطفا دقيقتر توضيح بديد و اينكه چه نسخهاي كپس رو نصب ميكنيد و چه خطايي ميده تا بشه علت رو پيدا كرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
من هم این مشکل رو دارم ف با g3 که بکاپ twrp انجمن رو روش ریختم. هربار که google playe services رو میخوام نص کنم میگه برنامه نصب نشد.
اید چیکار کرد؟
اید چیکار کرد؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
خوب شما بايد اول Gapps كه براي اين گوشي در تاپيك فايلهاي G3 در سايت ارائه شده رو با استفاده از TWRP نصب و بعد از اون گوشي رو فكتوري ريست كنيد تا بتونيد Google Play Services رو نصب كنيد
خوب شما بايد اول Gapps كه براي اين گوشي در تاپيك فايلهاي G3 در سايت ارائه شده رو با استفاده از TWRP نصب و بعد از اون گوشي رو فكتوري ريست كنيد تا بتونيد Google Play Services رو نصب كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد