مشکل نیامدن تایید ارسال sms
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: فلاح
- سپاسهای ارسالی: 299 بار
- سپاسهای دریافتی: 261 بار
مشکل نیامدن تایید ارسال sms
سلام
راستش من با یکی از دوستان در این سایت گفت و گو میکردم ، گفتند بیام تو این قسمت تایپیک باز کنم،
راستش من یک تبلت چینی دارم، برنامه sms خودش تایید ارسال نشون نمیده، برنامه go sms pro ریختم ، اوائلش تایید ارسال نشود میداد ولی بعد از یک مدت دیگه نشون نداد ، همون طور که گفتم با یکی از دوستان ملقب به sinaset گفت و گو کردیم ، حتی من گوشی رو به تنظیمات کارخانه تنظیم کردم ، فرقی نکرد ، بعدش فارسی ساز go sms pro ریختم ، در قسمت تنظیمات تایید ارسال برنامه را فعال کردم اما فرقی نکرد،ازشما دوستن درخواست دارم مرا کمک کنید تا این مشکل حل کنم،
راستش من با یکی از دوستان در این سایت گفت و گو میکردم ، گفتند بیام تو این قسمت تایپیک باز کنم،
راستش من یک تبلت چینی دارم، برنامه sms خودش تایید ارسال نشون نمیده، برنامه go sms pro ریختم ، اوائلش تایید ارسال نشود میداد ولی بعد از یک مدت دیگه نشون نداد ، همون طور که گفتم با یکی از دوستان ملقب به sinaset گفت و گو کردیم ، حتی من گوشی رو به تنظیمات کارخانه تنظیم کردم ، فرقی نکرد ، بعدش فارسی ساز go sms pro ریختم ، در قسمت تنظیمات تایید ارسال برنامه را فعال کردم اما فرقی نکرد،ازشما دوستن درخواست دارم مرا کمک کنید تا این مشکل حل کنم،

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل نیامدن تایید ارسال sms
,
مدل گوشي و نسخهي سيستم عامل رو بفرماييد. همچنين آيا گوشي روت شده يا خير؟
مدل گوشي و نسخهي سيستم عامل رو بفرماييد. همچنين آيا گوشي روت شده يا خير؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
سلام ،
این تبلت های چینی همشون بی در و پیکر هستند
اندروید4 هستش ، روت نکردمش .

این تبلت های چینی همشون بی در و پیکر هستند
اندروید4 هستش ، روت نکردمش .

-

-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
ممكنه با فريموير جديد مشكل بشه، جستجو كردم اين فريموير رو پيدا كردم، با مسئوليت خودتون اگر خواستيد فلش بزنيد
[External Link Removed for Guests]
ممكنه با فريموير جديد مشكل بشه، جستجو كردم اين فريموير رو پيدا كردم، با مسئوليت خودتون اگر خواستيد فلش بزنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
سلام آقا مهدی ، ظهرتون بخیر ...
من تبلتم یک موقع هایی آنتنش به کل میره انگارکه اصلا سیم کارت توش نیست ، آقا سینا بهم گفتند که بایدبا یک فریمورجدید فلش بزنم...
این لینک دانلودی که بهم دادید خرابه ...
اگه میشه عوضش کنید
ممنون
من تبلتم یک موقع هایی آنتنش به کل میره انگارکه اصلا سیم کارت توش نیست ، آقا سینا بهم گفتند که بایدبا یک فریمورجدید فلش بزنم...
این لینک دانلودی که بهم دادید خرابه ...
اگه میشه عوضش کنید

ممنون

-

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلامی دوباره و ظهرتون بخیر ..
--
اقا عیوضی ... میشه اخرین نسخه نرم افزار cpu-z 1.0.8 رو از [External Link Removed for Guests]دانلود کنید ..و از دو صفحه soc و system عکس تهیه کنید و اینجا قرار بدید .. (برای عکس برداری از صفحه نمایش گوشی می تونید از [External Link Removed for Guests]نرم افزار استفاده کنید..)
باتشکر.
--
اقا عیوضی ... میشه اخرین نسخه نرم افزار cpu-z 1.0.8 رو از [External Link Removed for Guests]دانلود کنید ..و از دو صفحه soc و system عکس تهیه کنید و اینجا قرار بدید .. (برای عکس برداری از صفحه نمایش گوشی می تونید از [External Link Removed for Guests]نرم افزار استفاده کنید..)
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

-
آقاسینا گرفتم...

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
---
خوب اقا امیر برخره تونستم دوتا فریم وار برای تبلتون پیدا کنم .. (ظاهرا هر دو مال اخرای سال 2013 هستن )
اولیش [External Link Removed for Guests] با حجم 240 مگ
دومش[External Link Removed for Guests] با حجم 289 مگ
راستش رو بخواید نمی دونم فرق این دو در چی هستش... ولی احتمالا باید در پشتبانی زبان هاشون باشه .. (حالا میخواد شما همون اولی رو فعلا دانلود کنید)
--
بعد از دانلود فریموار باید به کمک راهنمایی [External Link Removed for Guests] و نرم افزار [External Link Removed for Guests] اقدام به نصب فریموار کنید ..
نکته:در نصب فریموار و مراحل این کار دقت کنید و با ارامش و حوصله کارها رو یکی پس دیگری انجام بدید .. هر مشکلی هم داشتید بفرمایید..
انشالله موفق باشید.

خوب اقا امیر برخره تونستم دوتا فریم وار برای تبلتون پیدا کنم .. (ظاهرا هر دو مال اخرای سال 2013 هستن )
اولیش [External Link Removed for Guests] با حجم 240 مگ
دومش[External Link Removed for Guests] با حجم 289 مگ
راستش رو بخواید نمی دونم فرق این دو در چی هستش... ولی احتمالا باید در پشتبانی زبان هاشون باشه .. (حالا میخواد شما همون اولی رو فعلا دانلود کنید)
--
بعد از دانلود فریموار باید به کمک راهنمایی [External Link Removed for Guests] و نرم افزار [External Link Removed for Guests] اقدام به نصب فریموار کنید ..
نکته:در نصب فریموار و مراحل این کار دقت کنید و با ارامش و حوصله کارها رو یکی پس دیگری انجام بدید .. هر مشکلی هم داشتید بفرمایید..
انشالله موفق باشید.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

-
آقاسینا میشه اول یک توضیح کلی بدید؟
اول چه برنامه ای رو دان کنم و بعدش چی رو دان کنم؟ {یک وقت آسیبی که به سیستم عاملم نمیرسونه که؟}
اون 280 مگی رو دان میکنم ، که احیانا کاملتره...
{ مطمئنید که با اینکار مشکلش حل میشه؟}
لینک دانلود اون فریم وار ها کدوم هستش ؟2تا گزینه داره!
اول چه برنامه ای رو دان کنم و بعدش چی رو دان کنم؟ {یک وقت آسیبی که به سیستم عاملم نمیرسونه که؟}
اون 280 مگی رو دان میکنم ، که احیانا کاملتره...
{ مطمئنید که با اینکار مشکلش حل میشه؟}
لینک دانلود اون فریم وار ها کدوم هستش ؟2تا گزینه داره!