سلام من اینکارو روی اسنوی دوال کور انجام دادم الان موقع که روشن میکنم میگه برای رمزگشایی ذخیره سازی رمز را وارد کنید کسی نیست راهتمایی کنه؟ لطفا یکی کمکمون کنه گرفتار شدیم
, به آموزشي كه قبلا نوشته بودم دقت كنيد، بعد از اينكه اون رو نصب كرديد، بايد اينترنال فرمت و بعد هم فكتوري ريست بشه تا كار كنه. وگرنه دقيقا همين خطاي رمز گشايي مياد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
بنده روی اسپایدر وان اجرا کردم. پس از زدن دکمه ریست تو فکتوری ، یه صفحه اومد با علامت خطر و اندروید... باطری رو برداشتم و دوباره گذاشتم.... میاد روی آرم جی ال ایکس و میمونه، لطفا بفرمایید چه باید کرد....
, اين برنامه روي چيپهاي 6582 , 6592 كار نميكنه، براي اسپايدر رام SWAP شده رو ارائه كردم و ميتونيد از اون استفاده كنيد، و يا فقط eb1 , eb2 رو فلش بزنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
با تشکر از لطف شما دوست عزیز آیا این فایل ها حافظه اصلاح شده هستن یا اصلی؟ البته فکر کنم اصلاح شده باشن، ممنون از لطف شما من یه گوشی با چیپ mt 6582 که هر کار میکنم براش یه twrp recovery درست کنم موفق نمی شم، شما راهی به نظرتون می رسه؟
دوست عزیز این دوتا فایل اصلی EBR1 , EBR2 گوشی من هستش که ۸ گیگ حافظه داخلی داره که فقط ۱ گیگ برای برنامه ها هستش، لطف می کنید برای من حافظه اینترنال نصب برنامه رو به ۴ گیگ افزایش بدید، خیلی ممنونم خودم سعی کردم ولی مقادیرش توی HEX EDITOR جور در نمی اومد