در ابتدای مطلب ذکر می کنم که بنده این روش را تست کرده و بروی گوشی بنده بصورت کامل کار می کند و بدون مشکل و بنده در برابر هرگونه صدمه ی احتمالی وارده به گوشی هیچ مسئولیتی را قبول نخواهم کرد و تمامی مسئولیت این امر با شما کاربر عزیز می باشد .
با سلام دوستان عزیز ، انتظار به پایان رسید
بالاخره این رام زیبا و پر از امکانات رو برای شما دوستان عزیز پرت کردم و اپلود کردم و برای استفاده شما قرار دادم
نظرات خودم بعد از کار کردن حدودا دو روز با این رام :
مزایا:
1- بسیار زیبا
2- امکانات فوق العاده که فقط وقتی با اون کار کنی متوجه میشی
3- بسیار روون و بدون کوچکترین لگ توی نرم افزار ها و بازی ها
4- بصورت پیش فرض روت هست
5- ظاهر گوشی شبیه به اندروید L هست که فوق العاده زیبا هست ، مخصوصا استاتوس بار ، قسمت کانتاکت و دیالر گوشی و کل گوشی
5- نصب بودن موزیک پلیر اپولو ، فایل منیجر زیبا و کارامد ،نرما فزار Xtreme boost (میتونید اون رو روی هار گیمینگ یا هارد مالتی تسکینگ بذارید تا گوشی روون تر بشه) ، موجود بودن Xposed Installer بصورت پیش فرض و امکان نصب اون، موجود بودن تنظیمات Pure Control که قابلیت شخصی سازی رام رو دارید و .....
6- رزولوشن عکس برداری گوشی بصورت نرم افزاری تا 8 مگاپیکسل افزایش پیدا کرده و به نظرم کیفیتش هم از رام اصلی گوشی بیشتره
معایب:
1- دوربین جلو موجود نیست (که من نیازی به اون ندارم و باگ فیکسش رو هم در ادامه قرار می دم برای دوستانی که دوربین جلو براشون مهمه)
2- هنگام قرار دادن نحوه ی عکس برداری به حالت شب برای اولین بار Forcr close میده که در دفعات بعدی چنین مشکلی نیست
3- اگر در هر قسمت از رام با ارور Force Close مواجه شدید بعد از یک بار ری استارت کردن گوشی مشکلتون حل میشه ، فقط یکبار ممکنه همچین مشکلی بوجود بیاد اونطوری که دوست عزیزمون unixman گفتند.
مشکل دیگه ای ندیدم ، در صورتی که به مشکل خاصی برخوردید گزارش بدید تا براش باگ فیکس تهیه بشه
اسکرین شات از رام :

برای راحتی دانلود فایل ها رو ارشیو و پارت بندی کردم ، برای استفاده از رام ابتدا همه ی فایل ها را دانلود کرده و کنا هم قرار دهید و از حالت فشرده خارج سازید و سپس ان را به مموری کارت خود انتقال داده و طبق اموزش زیر اقدام به نصب رام نمایید :
1- ابتدا گوشی را روت کنید و سپس بروی ان کاستام ریکاوری (CWM) نصب کنید .
[FONT=Book Antiqua]لینک آموزش [FONT=Book Antiqua]2. Wipe data factory reset [FONT=Book Antiqua]
3. Wipe cach partition
4. Advanced-> Wipe dalvik cache
5. Install zip from sd card-> choose zip from sdcard-> choose the firmware archive-> choose Yes-Install …
6. Reboot system now
لینک دانلود رام و باگ فیکس دوربین :
Please Login or Register to see this code
باگ فیکس
Please Login or Register to see this code
این مطالب بصورت تخصصی و صرفا برای سایت http://www.centralclubs.com تهیه و تدوین شده و کپی برداری از ان بدون ذکر و لینک کردن سایت منبع قانونا و شرعا حرام می باشد