می تونم بگم توی همه ی انجمن های گوشی و تبلت و کلا رام و اندروید و این چیزا عضو شدم و از مطالبشون استفاده کردم....به جرات میتونم بگم همشون فقط از سایت های خارجی کپی میکنن!!!
به عشق چند تا از بچه های (مجتبی
@)اینجا اومدم یه تاپیک بزنم تا بشه یه محصول دیگه از هواوی رو مورد بررسی قرار بدیم. چون میدونم مطالب رو دقیق میخونید نوشتم .

من این تبلت رو سال پیش خریدم.قیمت خوبی داشت توی اون زمان نسبت به مدل های هم رده خودش حرف اول رو از لحاظ سخت افزاری میزد.مثلا گالکسی تب و نوت 2012 یا ایسوس مموپد اف اچ دی !!

خب دیدم از لحاظ سخت افزاری خوبه دیگه خریدم.چیز زیادی از هواوی نمی دونستم.
حالا بعد این مدت متوجه شدم هواوی از لحاظ سخت افزاری بسیار بسیار ضعیف هستش. و میتونم اینو با دلیل بهتون عرض کنم. الان همون ایسوس مموپد اف اچ دی هم کاستوم رام فراوان و هم تا اندروید 4.3 براش اپدیت اومده.!!!
سامسونگ هم که دیگه حرفی براش ندارم!!!

حالا نمی خوام به خودم فوش بدم که چرا اینو خریدم
میخوام از همین چیزی که دارم به بهترین شکل استفاده کنم و به نظرم از تمام پتانسیل این مدل نتونستم استفاده کنم.اینو بگم که توی انجمن های مختلفی تاپیک زدم.کسی جواب درست حسابی نمیداد تا اینکه مدیر کل اومد و یه چرت و پرتی نوشت و تاپیک رو قفل کرد و نوشته های من رو تایید نمیکرد!!!!!!!!
خب اول بگم که چه چیزایی هست:::
هواوی برای این مدل یه رام بین المللی داده و یه رام مخصوص چین(برای داداش گل چینی)و چند تا منطقه دیگه. یک نکته مهم:::رام چینی و رام های دیگه به کلی واقعا به کلی از تمام اینترنت و سایت رسمی هواوی پاک شده
.یعنی فقط امکان دانلود رام بین المملی موجوده.کاستوم رام هم به هیچ وجه من ندیدم براش. یعنی میتونم بگم هیچ گروهی حتی زحمت یه رام الکی هم به خودشون ندادن.چه برسه به پورت کردم اون.......
میرسیم به ریکاوری و فست بوت: فست بوت کاملا در دسترس هستش و قابلیت بردن تبلت به این محیط هستش. اما ریکاوری به هیچ وجه! حتی با نرم افزار هایی چون (کویک بوت) هم نشد. یعنی تبلت ریست میشع و ریکاوری رو نداریم.کلید هارو هم تست کردم بازم نشد.
خب حالا موضوع رو به طور کامل شرح دادم....... من در واقع به یک رام کاستوم یا هر چیز دیگه ای احتیاج دارم.............. از دوستان خواهش میکنم یه سرچی بززن چون تجربتون بیشتره میدونید کجاها باید دنبال این چیزا باشید...
یه سوال مستقیم هم از جناب مجتبی داشتم میدونم این تاپیک هم میاد و سر میزنه::::
داش دیدم توی رام اندرویدL که واسه y511 گداشتین... در واقع رام y511 نیست و این کاستوم رام برای lenovo a615 بودش!!! حالا فکر میکنید ایا میشه یه کاستوم رام تبلت دیگه رو رو روی این تبلت سوار کرد؟ ایا اگر رام اشتباه بشه گوشی بریک نرم افزاری میشه یا سخت افزاری؟ یعنی اگر راه برگشت هست لینک بدین تا تست کنم!!!
ممممممممممممممممممممممممممممننننننوووووووووونننننننننننن