تشكر ويژه اژ shafagh2

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

تشكر ويژه اژ shafagh2

پست توسط mohammadi93 »

سلام من بعد از ماه رمضان امسال نفخ و ورم شديد معده و دوازدهه گرفتم و بعد از مراجعه به چند پزشك متخصص پيش دكتر حسين فروتن كه بهترين فوق تخصص گوارشه رفتم . بعد از اندوسكوپي هزينه رحدود 400000 توماني و يكماه خوردن شش نوع قرص حالم بهتر شد ولي هنوز مشكل رفع نشده بود و خوردن داروهاي ديگر كه توسط ايشان تجويز شده بود ادامه داشت كه روش ابداعي شما رو از ده روز پيش شروع كردم. باور نمي كنيد انگار معجزه اي رخ داده و پس از حدود شش روز با روزي حدود هزار حركت ورزش معده كلا مشكلم رفع شده و قرص ها تاهم كنار گذاشته ام و هر غذايي رو هم مي خورم. در ضمن اين روش باعث بهتر كار كردن شكم هم مي شود لذا از شما كمال تشكر را دارم . خدا در دنيا و اخرت به شما خير دهد. ضمن تشكر و دعا برايتان خواستم به عزيزاني كه نفخ و ورم معده دارند بگم كه حتما اين روشو تست كنن. در ضمن من معمولا نيم ساعت قبل از غذا يك سيب خورده و ورزش معده را حدود 700بار در ده دقيقه انجام و بعد ناهار مي خورم. موفق و سلامت باشيد الهي امينو
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4743 بار
سپاس‌های دریافتی: 8769 بار

Re: تشكر ويژه اژ shafagh2

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
خدا رو شکر که سلامتیتون برگشت
روشی که استفاده کردین چی هست ؟ فقط ورزش شکم ؟ ( خوابیدن و نشستن ؟ )
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 316 بار

پست توسط khashayar1 »

با سلام

خوشحال شدم میشود آدرس لینکی که ایشون روش ابداعی خودشان را گذاشته اند را بدهید
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mohammadi93 »

mohammadi93 نوشته شده:سلام من بعد از ماه رمضان امسال نفخ و ورم شديد معده و دوازدهه گرفتم و بعد از مراجعه به چند پزشك متخصص پيش دكتر حسين فروتن كه بهترين فوق تخصص گوارشه رفتم . بعد از اندوسكوپي هزينه رحدود 400000 توماني و يكماه خوردن شش نوع قرص حالم بهتر شد ولي هنوز مشكل رفع نشده بود و خوردن داروهاي ديگر كه توسط ايشان تجويز شده بود ادامه داشت كه روش ابداعي شما رو از ده روز پيش شروع كردم. باور نمي كنيد انگار معجزه اي رخ داده و پس از حدود شش روز با روزي حدود هزار حركت ورزش معده كلا مشكلم رفع شده و قرص ها تاهم كنار گذاشته ام و هر غذايي رو هم مي خورم. در ضمن اين روش باعث بهتر كار كردن شكم هم مي شود لذا از شما كمال تشكر را دارم . خدا در دنيا و اخرت به شما خير دهد. ضمن تشكر و دعا برايتان خواستم به عزيزاني كه نفخ و ورم معده دارند بگم كه حتما اين روشو تست كنن. در ضمن من معمولا نيم ساعت قبل از غذا يك سيب خورده و ورزش معده را حدود 700بار در ده دقيقه انجام و بعد ناهار مي خورم. موفق و سلامت باشيد الهي امين

سلام دوست عزیز روش رو خود shafagh02 در همین سایت گذاشته اند می تونید با سرچ ورزش معده روش دقیق رو که در واقع چیزی شبیه طناب زدن البته ساده تر هست پیدا کنین.
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mohammadi93 »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:سلام
خدا رو شکر که سلامتیتون برگشت
روشی که استفاده کردین چی هست ؟ فقط ورزش شکم ؟ ( خوابیدن و نشستن ؟ )

دوست عزیز روش رو خود shafagh02 در همین سایت گذاشته اند می تونید با سرچ ورزش معده روش دقیق رو که در واقع چیزی شبیه طناب زدن البته ساده تر هست پیدا کنین. 
New Member
نمایه کاربر

پست توسط mohammadi93 »

khashayar1 نوشته شده:با سلام

خوشحال شدم میشود آدرس لینکی که ایشون روش ابداعی خودشان را گذاشته اند را بدهید

دوست عزیز روش رو خود shafagh02 در همین سایت گذاشته اند می تونید با سرچ ورزش معده روش دقیق رو که در واقع چیزی شبیه طناب زدن البته ساده تر هست پیدا کنین. 
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”