mojtaba13721372, حالا چی بود؟؟؟؟ منم توی شهرمون به علت مشکل بوجود اومده برای کابل های زیر زمینی تلفن ها قطع و سرعت اینترنت به نزدیک صفر رسیده برای همین نتونستم دانلود کنم و ببینم قضیه چیه
یه سوال چطور از یه فیلم میشه عکس گرفت؟ قبلن یادمه دو تا کلیک رو فشار میدادیم - Ctral + I Ctral + O لطفا اگه میدونید بهم جواب بدید راستی محل ذخیره شدن تصویر رو هم بگید
A3eman تبلیغات خالی گمونم فقط از کارکردن با فایرفاکس تعریف میکنن حالا اگه جواب سوالمو بدید میتونم داستان فیلمو دست و پا شکسته تعریف کنم البته صحبتای انگلیسیشو شرمنده
God , با سلام دوست عزیز برای گرفتن عکس از فیلم توی پلیرهای مختلف روش کلی وجود نداره و روش انجام اون توی پلیر های مختلف متفاوت هست. مثلا خود من از Pot Player استفاده می کنم که توی ماژول بصری نرم افزار یه ایکون برای این کار وجود داره و عکس هایی هم که گرفته می شه توی پوشه ی خود نرم افزار ذخیره می شه .... حالا با این روش کلی وقتشه که فیلم و توضیح بدی .....
با power dvd هم خیلی راحت میشه از ویدئوها عکس گرفت ، خیلی راحت میشه سایز کپچرِ عکس رو به اندازه دلخواه تغییر داد و حتی فرمت ذخیره عکس رو انتخاب کرد!!!
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است. ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه. گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد. اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]