مشخصات چند موشک ساخت داخل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با تسليحات هوايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

mostafaa, مي مونه 2 كه هوا به هوا است و سلام :(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دست آقا مصطفي درد نکند.
بالاخره با اين عکسها من متوجه شدم که مدلهاي مختلف ستار هوا به هوا هستند يا هوا به زمين.
اين عکسها رو بايد فرستاد به منابع کودن خارجي تا بفمن چي به چيه!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
ستار3 دقتي در حدود 20 سانتي متر داره و من موندم چطور ايران تونسته همچنين موشكي رو طراحي و بسازه.
شايد دروغ باشه. :-o :?
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

Reza6662, عزيز ،

البته چيزهايي راجع به گروههاي طراحي و ساخت در صنايع نظامي شنيدم كه كارهاي خارق العاده اي انجام دادند ... كه همين ستار 3 يكي از آنهاست ... بايد بگم كه اين تيم هاي طراحي و ساخت رو دست كم نگيريد چون از نخبگان اين مملكت هستند ... لازم نيست كه شناسايي شوند ... همين كافي است كه كارهاي بزرگي انجام ميدهند

موفق و شاد باشيد .
آخرین ويرايش توسط 1 on JASON, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوستان لطفا تنها نيم نگاهي براي پي بردن به نقاط ضعف به نيمه خالي ليوان کنند و همش نگن که دروغ دروغ ... ! 8-)

ساخت موشک هوا به زمين هدايت شونده با ليزر کار سختي نيست و فقط کافيه يک کشور به تعداد کافي متخصص و کارشناس داشته باشد. حتي ميتوان تمام قطعات مورد نياز را از بازارهاي معمولي داخلي يا خارجي تهيه کرد.
تنها بايد يک پرتو افکن ليزري روي موشک نصب کنند و يک سيستم هدايتي که به دنبال امواج ليزر برود و يک سيستم کنترل پروازي که خطاي حرکتي را با دستورات سيستم هدايتي تصحيح کند. بقيه بخشهاي موشکها و بمبهاي ليزري مثل بمبهاي معمولي سقوط آزاد هست و تنها در چند بخش جزئي ديگر با هم فرق دارند.

ايران و ايراني ميتواند. :smile:
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

ايران و ايراني ميتواند

بله آقا سعيد
ايراني مي تواند ولي خيلي ها هستند كه يا نمي خواهند باور كنند يا چشم ديدن اينگونه توانايي ها را ندارند :-)
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

mostafaa نوشته شده:عکسی از موشک ضد کشتی "کرم ابریشم" ساخت ایران :

تصویر

یه تفاوت عمده این موشک با نوع چینیش داره ! اونم اون پس سوزیه که توی تصویر با فِلِش نشون داده شده . احتمالا این پس سوز هم توی سرعت و هم قدرت حمل تسلیحات و همچنین برد این موشک تاثیر داره .

مصطفی عزیز
جهت اطلاع دوستان عرض کنم که اون قسمتی که شما بهش اشاره کردی پس سوز نیست.
موشک رعد (یا کرم ابریشم ساخت ایران) دارای موتور توربوفن هست. دوستان میدونن که موشکهایی که دارای موتور توربوجت یا توربوفن هستند از روی سکوی ثابت قابل شلیک نیستند و برای رفع این مشکل از یک بوستر برای به حرکت در آوردن موشک در مسیر اولیه تا روشن شدن موتور اصلی موشک بهره میبرن که اون قسمتی که شما بهش اشاره داری همون بوستر موشک هست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
اینم نمیدونم چه موشکیه ! کسی احیانا چیزی در موردش میدونه ؟؟؟ :

اگر اشتباه نکرده باشم نمونهء مهندسي معکوس توليد شدهء موشک Sea Cat يا گربهء درياست که مخصوص هدفگيري اهداف هوايي از سطح شناورهاي دريايي هستش. :grin:

رضای عزیز
اون موشک seacat نیست.
Seacat نمونه دریایی سیستم پدافند قدیمی Tigercat هست که قبلا در نیروی هوایی برای پدافند برد کوتاه به کار میرفت و نمونه دریایی اون هم بر روی رزمناو دماوند و ناوشکنهای کلاس ببر و کلاس الوند استفاده میشد که هر دو سیستم به دلیل برد کوتاه(6.5کیلومتر)، قدرت مانور پایین و ضعف رادار در مقابل سیستم های جنگ الکترونیک بیشتر از 15 سال هست که از ارتش ایران بازنشته شدند و از روی ناوها هم باز شدند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

yasser, پس چيه ؟؟؟//؟؟ :-x :-(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

yasser نوشته شده:مصطفی عزیز
جهت اطلاع دوستان عرض کنم که اون قسمتی که شما بهش اشاره کردی پس سوز نیست.
موشک رعد (یا کرم ابریشم ساخت ایران) دارای موتور توربوفن هست. دوستان میدونن که موشکهایی که دارای موتور توربوجت یا توربوفن هستند از روی سکوی ثابت قابل شلیک نیستند و برای رفع این مشکل از یک بوستر برای به حرکت در آوردن موشک در مسیر اولیه تا روشن شدن موتور اصلی موشک بهره میبرن که اون قسمتی که شما بهش اشاره داری همون بوستر موشک هست.

اوه ! ممنون ! به نظر میاد حق باشماس . رفتم سرچ کردم دیدم بقیشونم یه همچین چیزی دارن . من فکر کردم این بردشو بیشتر میکنه اما همونطور که شما گفتی اون قسمت یه بوستر کمکیه . و احتمالا بعد از سرعت گرفتن از موشک جدا میشه !

اینم یه عکس واضحتر از اون قسمت :

تصویر
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

دست تمامی بچه هایی که زحمت ارائه اطلاعات توی تاپیک رو میکشد درد نکنه
در مورد وشک شهاب من اطلاع دارم که بر روی نوعی سیستم پیشران روی اون کار شده که برد اونرو تا به حال به بالای 4000 کیلومتر رسوندن و بر روی بردهای بیشتر در حال کارکردن هستند . البته این مساله کاملا سریه رار نسل جدید این موشکها هم با استفاده از فناوری گریز از رادار تحویل نیروهای مسلح ایران شده . البته ایران قرار بود نوعی از این موشک رو با اعمال تغییراتی به یک ماهواره بر تبدیک کنه که تا امسال آزمایش بشه ولی هنوز تا حالا خبری نیست ولی احتمالا تا سال بعد آزمایش بشه .
ودر مورد برخی دوستان که فقط اطلاعات تایید شده رو باور دارن من یک سوال دارم .
آیا اگر به شما گفتن که فلان مقام ارشد کشوری رفتن توالت (البته از دوستان عذر میخوام) حتما باید از طرف ایشون تایید بشه که شما باور کنین :::P :::P :::P :::P :::P

تصویر
تصویر
تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط behzad 57 »

باسلام
آقا mostafaa ي عزيز :)
موشک يا پروژه فاطر کپي سايدويندر است نه اسپارو :D
ارسال پست

بازگشت به “تسليحات هوايي”