عرض سلام و ادب خدمت اساتید و دوستان عزیز بنده گوشی اسپایدر خریداری کردم اما متاسفانه وقتی وارد منو که میشم، صفحه بک گراندم سیاه میشه! اگه کسی راه حلی برای این مشکل پیدا کنه ازش ممنون میشم... تشکر
F4RR3LL نوشته شده:عرض سلام و ادب خدمت اساتید و دوستان عزیز بنده گوشی اسپایدر خریداری کردم اما متاسفانه وقتی وارد منو که میشم، صفحه بک گراندم سیاه میشه! اگه کسی راه حلی برای این مشکل پیدا کنه ازش ممنون میشم... تشکر
درود تو سایتشون چنتا کاربر دیگم این مشکلو داشتن شما میتونی نسخه فریمور جدیدترو فلش بزنی اگه جدید نیست،انشاالله درست میشه"
سلام آقا مهدی و دوستان عزیز. خواهش می کنم خیلی شفاف به من یه راهنمایی بدید. من تا حالا اسنوی و g3 را داشتم. مصرف باتری g3 آدم را دیوونه میکنه.اعصاب ما را ریخته به هم. می خوام اسپایدر بگیرم.شنیدم اونم مصرف باتریش زیاده. آیا این درسته؟ لطفا کمک کنید؟(مصرف باتری+پرش شارژ)
RAHVAR, نسخهي فريموير شما چند هست؟ توي نسخهي 20141014 من مشكلي ندارم با باتري، اما در تمام گوشيهاي آندرويدي بايد گوشي روت و برنامههايي كه خود به خود اجرا ميشوند رو مديريت كرد، يعني حتما گوشي روت شده و با برنامههايي مثل Clean master, system tuner, autostarts و امثال اون، رخدادها رو مديريت كرد تا به مصرف بهينه رسيد. مورد ديگهاي كه بايد دقت كنيد اينه كه GPS و بلوتوس روشن نباشه كه متاسفانه همراه اول اگر در شبكهي 3g قرار داشته باشيد gps رو به صورت خودكار زمان وصل شدن به اينترنت و يا تماس روشن ميكنه و به شكل وحشتناكي شارژ گوشي رو كم ميكنه ... مورد ديگهاي در بهبود شارژ گوشي تاثير شگفت انگيزي داره، تيك زدن گزينهي Force GPU Rendering هست در Settings>Developers options هست كه باعث ميشه تمام گرافيك دو بعدي برنامهها در GPU اجرا بشه و به اين صورت، به شكل محسوسي زمان كار با گوشي بيشتر و مصرف گوشي بسيار بسيار پايينتر مياد (همچنين گوشي بسيار روانتر كار ميكنه) و توصيه ميكنم حتما اين تيك رو بزنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام من برای انجمن تخصصی جی ال ایکس هم که از طرف خود شرکت راه اندازی شده متاسفم. وقتی در مورد مشکلات گوشی اسپایدر بحث میشه و اکثریت کاربران از باتری گوشی ایراد می گیرند،مدیریت سایت مثل آب خوردن نظر شخصی خودش را در نهایت به همه تحمیل میکنه و تاپیک را می بنده تا کس دیگه ای نتونه اظهار نظر کنه. به نظر میرسه با یه مشت بچه توی شرکت جی ال ایکس طرفیم که حتی حاظر نیستند جواب منطقی به درخواست مشتریان خود بدهند. واقعا متاسفم.
آقا مهدی برای تغییر حافظه نصب برنامه های گوشی های mt6582 با حافظه داخلی 8 که فقط 5 gb در دسترس هست چه جوری باید عمل کرد؟ من یه مشکل با این گوشیم که 6582 هست دارم و اون این که هر وقت دلش خواست شروع میکنه و در حالی که من دارم باهاش کار میکنم صفحه یه لحظه خاموش و دوباره روشن میشه ، مثل یه تیک لحظه ای راه حلش چیه؟
سلام و خسته نباشید ممکنه دوستانی که اسپایدر وان رو دارن یه تجربه کار با گوشی رو به صورت کامل بنویسن؟؟ مثلا دوربین کیفیتش چطور هستش، جی پی اس راحت وصل میشه به ماهواره یا نه ، رم و سی پی یو و ...