راهنمایی برای خرید گوشی
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 851 بار
Re: راهنمایی برای خرید گوشی
S III I9305 بخر دوست من
هم 4G هست هم NFC داره و هم رمش 2 گیگه
خیلی گوشی عالی هستش
هم 4G هست هم NFC داره و هم رمش 2 گیگه
خیلی گوشی عالی هستش
شبیه ساز گنج جنگ

-
- سپاسهای ارسالی: 243 بار
- سپاسهای دریافتی: 289 بار
بنظر من Xperia ZL بگیر، بروز تر و قوی تر از S3 هست و هیچ نقطه ضعفی مقابلش نداره بجز کمی حجیم تر بودن و امکانات رابط کاربری سامسونگ(تاچ ویز)!
هم 4G هست هم NFC داره و هم رمش 2 گیگه + صفحه نمایش فول اچ دی+ دوربین 13مگاپیکسل+ چیپ ست قویتر+ ...
کلا ZL محصول 2013 هست و S3 محصول 2012 ...!
هم 4G هست هم NFC داره و هم رمش 2 گیگه + صفحه نمایش فول اچ دی+ دوربین 13مگاپیکسل+ چیپ ست قویتر+ ...

- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 851 بار
mymail نوشته شده:بنظر من Xperia ZL بگیر، بروز تر و قوی تر از S3 هست و هیچ نقطه ضعفی مقابلش نداره بجز کمی حجیم تر بودن و امکانات رابط کاربری سامسونگ(تاچ ویز)!
صفحه نمایش های سونی و دوربین هاش مشکل مردگی رنگ دارن اینو به علاوه مشکل در زاویه دید که بتازگی فقط در Z1 رفع شده
در عوض S III I9305 صفحه نمایش سوپرامولد و دوربین بسیار باکیفیت تر نسبت به 13 مگاپیکسل سونی
خوددانی ولی تاچ ویز برتری خاصی به محصولات سامسونگ میده که در هیچ گوشی دیگری مشابه اونم نیست
در باره آپدیت هاشم سامسونگ تا اندروید 5 قول داده بده به S III 4G
شبیه ساز گنج جنگ

-
- سپاسهای ارسالی: 100 بار
- سپاسهای دریافتی: 130 بار
دوستان میخوام تا یک میلیون یه گوشی بخرم. و الان بین اس 4 و اچ تی سی دیزایر 816 و هواووی پی 7 موندم.سامسونگ به خاطر ظاهر یکنواخت و کیفیت ساخت نه چندان خوبش . چندان مد نظرم نیست. اچ تی سی چطوره؟ شما باشید کدومش رو میخرید. میدونم که امکانات سامسونگ خیلی خوبه. ولی ظاهر گوشی هم برام خیلی مهمه و پی 7 هم طاهر بسیار شکیلی داره. از طرفی هم حواسم پیش اچ تی سی گیر کرده. چه کار کنم؟ 

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
. ,
من هرگز HTC رو توصيه نميكنم. پيشنهاد من از بين گوشيهاي برند در حال حاضر، Xperia Z3 , Xperia Z3 Compact و Xperia Z3 Dual هست. شايد بگم تنها گوشيهاي برندي كه فعلا ارزش خريد دارند اينها هست. اگر بودجهي شما براي اين گوشيها كافي هست، در خريد اون شك نكنيد
من هرگز HTC رو توصيه نميكنم. پيشنهاد من از بين گوشيهاي برند در حال حاضر، Xperia Z3 , Xperia Z3 Compact و Xperia Z3 Dual هست. شايد بگم تنها گوشيهاي برندي كه فعلا ارزش خريد دارند اينها هست. اگر بودجهي شما براي اين گوشيها كافي هست، در خريد اون شك نكنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 100 بار
- سپاسهای دریافتی: 130 بار
Mahdi1944, ممنون از نطرتون. میشه بگید چرا اچ تی سی رو پیشنهاد نمیکنید؟ گوشی ها یی که نام بردید. گوشی های عالی هستند ولی قیمتشون حدودا دوبرابر بودجه منه! (یک میلیون) نطرتون درباره پی 7 هواووی چیه؟

- تماس:
. ,
HTC سياست بستهاي مانند اپل رو اعمال ميكنه و به لحاظ نرم افزاري شديدا بسته هست. در كنار اون ناپايداري اندرويد رو هم داره
براي مثال اپل بستهترين و محدود ترين شركت تاريخ هست و ادعاي ثبات داره كه حداقل تا ios 6 ميشد به اين ادعا احترام گذاشت، مثلا ويروسي نميشد، هنگ و كرش هم نداشت و بعضي به همين دليل اون رو قبول داشتند و محدوديتها رو ميپذيرفتند، در كنار اون اندرويد سياست كاملا بازي داره و همه چيز دست كاربران و حداكثر برنامه نويسان هست و در عوض ثبات و پايداري ios رو نداشت. به طور كلي هر چه سيستمي محدودتر باشه، قاعدتا ثبات عملكرد بهتري ممكنه داشته باشه، هر چند الان اپل مثلا نماد كامل نقض اين ادعا هم هست ...
حالا HTC محدوديت و انحصاري در حد اپل اعمال ميكنه و بيثباتي در حد اندرويد و اين ميشه گفت بدترين تركيب هست. پس توصيه نميكنم
HUAWEI هم گوشيهايي كه چيپهاي اختصاصي خودش هست كه كاملا بسته هست و هيچ ابزاري براي حتي فلش زدن اون به صورت رسمي ارائه نميشه و كاملا ناپايدار هستند (مثل چيپ اختصاصي Exynos سامسونگ كه فاجعه هست به همين دليل). گوشيهايي كه مثلا از چيپ Snapdragon يا MTK استفاده ميكنند از لحاظ كيفيت خوب هستند. اما مشكل اساسي هواوي، پشتيباني نرم افزاري نزديك به 0 اون هست، شايد در بين برندها تنها شركتي هست كه فريموير و رام رو به صورت رسمي ارائه نميكنه، اين در حالي هست كه سوني و سامسونگ و بسياري از شركتهاي مطرح حتي سورس رامهايي كه عرضه كردند رو هم ارائه ميكنند و به اين دليل اگر از برندها ميخواهيد انتخاب كنيد، من اول سوني و بعد سامسونگهايي كه از چيپ exynos استفاده نميكنه رو توصيه ميكنم. اگر هم برند بودن براتون اهميت نداره، گوشيهاي چينني با چيپ MTK6582 به بالا بهترين انتخابها هستند. براي مثال من جاي شما بودم احتمالا الان Inew L1 رو ميخريدم. ضمنا مارك Xiaomi هم از برندهاي مطرح و مدعي چيني هست كه گوشيهاي خوب، با كيفيت و با قيمت مناسب داره و اونهايي كه اسلات مموري كارت دارند رو توصيه ميكنم
HTC سياست بستهاي مانند اپل رو اعمال ميكنه و به لحاظ نرم افزاري شديدا بسته هست. در كنار اون ناپايداري اندرويد رو هم داره
براي مثال اپل بستهترين و محدود ترين شركت تاريخ هست و ادعاي ثبات داره كه حداقل تا ios 6 ميشد به اين ادعا احترام گذاشت، مثلا ويروسي نميشد، هنگ و كرش هم نداشت و بعضي به همين دليل اون رو قبول داشتند و محدوديتها رو ميپذيرفتند، در كنار اون اندرويد سياست كاملا بازي داره و همه چيز دست كاربران و حداكثر برنامه نويسان هست و در عوض ثبات و پايداري ios رو نداشت. به طور كلي هر چه سيستمي محدودتر باشه، قاعدتا ثبات عملكرد بهتري ممكنه داشته باشه، هر چند الان اپل مثلا نماد كامل نقض اين ادعا هم هست ...
حالا HTC محدوديت و انحصاري در حد اپل اعمال ميكنه و بيثباتي در حد اندرويد و اين ميشه گفت بدترين تركيب هست. پس توصيه نميكنم
HUAWEI هم گوشيهايي كه چيپهاي اختصاصي خودش هست كه كاملا بسته هست و هيچ ابزاري براي حتي فلش زدن اون به صورت رسمي ارائه نميشه و كاملا ناپايدار هستند (مثل چيپ اختصاصي Exynos سامسونگ كه فاجعه هست به همين دليل). گوشيهايي كه مثلا از چيپ Snapdragon يا MTK استفاده ميكنند از لحاظ كيفيت خوب هستند. اما مشكل اساسي هواوي، پشتيباني نرم افزاري نزديك به 0 اون هست، شايد در بين برندها تنها شركتي هست كه فريموير و رام رو به صورت رسمي ارائه نميكنه، اين در حالي هست كه سوني و سامسونگ و بسياري از شركتهاي مطرح حتي سورس رامهايي كه عرضه كردند رو هم ارائه ميكنند و به اين دليل اگر از برندها ميخواهيد انتخاب كنيد، من اول سوني و بعد سامسونگهايي كه از چيپ exynos استفاده نميكنه رو توصيه ميكنم. اگر هم برند بودن براتون اهميت نداره، گوشيهاي چينني با چيپ MTK6582 به بالا بهترين انتخابها هستند. براي مثال من جاي شما بودم احتمالا الان Inew L1 رو ميخريدم. ضمنا مارك Xiaomi هم از برندهاي مطرح و مدعي چيني هست كه گوشيهاي خوب، با كيفيت و با قيمت مناسب داره و اونهايي كه اسلات مموري كارت دارند رو توصيه ميكنم

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
سلام دوستان
در مورد خرید گوشی زیر قیمت یک و نیم چه موردی بهم پیشنهاد میکنید؟
در واقع بین یک تا یک و نیم میلیون مد نظرم است که در فیلتر قیمتی لینک زیر هم اعمال کردم
از بین این لیست برند و قیمت گوشی موبایل کدوم رو بهم پیشنهاد میدهید؟
5تا صفحه شده که لینکهاش رو براتئون میفرستم:
[External Link Removed for Guests]
در مورد خرید گوشی زیر قیمت یک و نیم چه موردی بهم پیشنهاد میکنید؟
در واقع بین یک تا یک و نیم میلیون مد نظرم است که در فیلتر قیمتی لینک زیر هم اعمال کردم
از بین این لیست برند و قیمت گوشی موبایل کدوم رو بهم پیشنهاد میدهید؟
5تا صفحه شده که لینکهاش رو براتئون میفرستم:

- تماس:
,
Galaxy S5 یکی از بهترینهای این رنج قیمتی هست. این گوشی رو البته نسخهی با چیپ اسنپدارگون توصیه میکنم
Galaxy S5 یکی از بهترینهای این رنج قیمتی هست. این گوشی رو البته نسخهی با چیپ اسنپدارگون توصیه میکنم

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
منم بهتون S5 duos LTE رو پیشنهاد می کنم. همه چی تمومه باور کن ارزش خرید بالایی داره . دوربین عالی سی پی یو عالی .امکانات و سنسور های زیادی داره. صفحه نمایش و کیفیتش فوق العاده است. از همه مهمتر اینه که من از وقتی خریدمش دیگه واسه از مودم استفاده نکردم و با اینترنت 4g که داره تویه خونه واسه تبلت و لپ تاپم به اشتارکش می ذارم و کلی ازش لذت می برم. بخریش ضرر نمی کنی 

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
jiyar rojhelat نوشته شده:منم بهتون S5 duos LTE رو پیشنهاد می کنم. همه چی تمومه باور کن ارزش خرید بالایی داره . دوربین عالی سی پی یو عالی .امکانات و سنسور های زیادی داره. صفحه نمایش و کیفیتش فوق العاده است. از همه مهمتر اینه که من از وقتی خریدمش دیگه واسه از مودم استفاده نکردم و با اینترنت 4g که داره تویه خونه واسه تبلت و لپ تاپم به اشتارکش می ذارم و کلی ازش لذت می برم. بخریش ضرر نمی کنی
این گوشی که معرفی کرده اید رو من جایی پیدا نکردم!!!

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
یا sm-g900fd