نصب ios بر روی گوشی های آندرویدی!

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

نصب ios بر روی گوشی های آندرویدی!

پست توسط F4RR3LL »

سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید و دوستان عزیزتصویر
عاغا این مسئله نصب سیستم عامل ios بر روی گوشی های اندرویدی بدجور ذهن من رو مشغول کرده.. و اینکه بنده قصد دارم در این مورد مطالب هایی جمع آوری کنم و در صورت به نتیجه رسیدن این کار رو انجام بدم...
در این راه به کمک شما دوستان شدیدا نیازمندم..تصویر
لطفا هر دوستی اطلاعاتی در این مورد داره در اختیارم بذاره..
تصویر
تشکرتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: نصب ios بر روی گوشی های آندرویدی!

پست توسط SMH »

, با سلام
شما دیدید که کسی این کار رو انجام داده باشه؟؟!!!
اگه یک سری منبع اولیه در اختیار سایر کاربران قرار می دادید تا اونها هم سرنخ کار دستشون بیاد به نظرم خیلی بهتر بود....
اما در هر صورت اندروید خیلی سرتر از ios هست و من اصلا ios رو قبول ندارم با اون محدودیت های مسخرش .....
در ضمن ios یک سیستم عامل متن باز و رایگان نیست که شما بخواید روی گوشی نصبش کنید ....
اما باز هم هیچ چیز غیر ممکن نیست .
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
New Member
نمایه کاربر

پست توسط F4RR3LL »

mojtaba13721372 نوشته شده:  , با سلام
شما دیدید که کسی این کار رو انجام داده باشه؟؟!!!
اگه یک سری منبع اولیه در اختیار سایر کاربران قرار می دادید تا اونها هم سرنخ کار دستشون بیاد به نظرم خیلی بهتر بود....
اما در هر صورت اندروید خیلی سرتر از ios هست و من اصلا ios رو قبول ندارم با اون محدودیت های مسخرش .....
در ضمن ios یک سیستم عامل متن باز و رایگان نیست که شما بخواید روی گوشی نصبش کنید ....
اما باز هم هیچ چیز غیر ممکن نیست .

تشکر بابت پاسختون..تصویر
طبق نوشته های داخل سایت گوگل! تا حالا تونستن همچین کاری انجام بدن....
در کل بنده از ios خیلی خوشم میاد؛ در کل از شرکت اپل بسیار خوشم میاد...تصویر
و اینکه از همه مهمتر؛ اون جمله آخرتونه که هیچی غیر ممکن نیست..تصویر
منم اگر لینک چیزی گیرم اومد اینجا میذارم..
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

من توی یوتیوب کلیپ های زیادی رو از نصب ios روی گوشی های آندرویدی دیدم و واسه ی همین هم میگم که امکان پذیره....حتی آموزشش هم توی خود یوتیوب هست و میتونید استفاده کنید
یه کلیپ دیدم که طرف آندروید 5 رو روی نمایشگر پرینتر خودش نصب کرده بود!!!!
ولی بعد دوباره یه کلیپ از همون ادم دیدم که اینبار ios روی نمایشگر پرینترش نصب کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل باید بگم که 100 درد امکان پذیر و شدنی

و بگم که ios برترین سیستم عامل موجوده و از خیلی جهات از رقبای پرچمدار آندرویدی سرتره و یه جورایی میشه گفت بی نقصه
البته این حرف من به معنی رد سیستم عامل آندروید نیست و گوشی های آندرویدی هم جایگاه خودشون رو دارن
New Member
نمایه کاربر

پست توسط F4RR3LL »

A3eman نوشته شده:من توی یوتیوب کلیپ های زیادی رو از نصب ios روی گوشی های آندرویدی دیدم و واسه ی همین هم میگم که امکان پذیره....حتی آموزشش هم توی خود یوتیوب هست و میتونید استفاده کنید
یه کلیپ دیدم که طرف آندروید 5 رو روی نمایشگر پرینتر خودش نصب کرده بود!!!!
ولی بعد دوباره یه کلیپ از همون ادم دیدم که اینبار ios روی نمایشگر پرینترش نصب کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل باید بگم که 100 درد امکان پذیر و شدنی

و بگم که ios برترین سیستم عامل موجوده و از خیلی جهات از رقبای پرچمدار آندرویدی سرتره و یه جورایی میشه گفت بی نقصه
البته این حرف من به معنی رد سیستم عامل آندروید نیست و گوشی های آندرویدی هم جایگاه خودشون رو دارن

تشکر بابت پیامتون
در کل در مورد صحبتتون که درباره ios بود کاملا موافقم...
خب مشکل من اینه که نمیدونم چرا به یوتیوب نمیتونم دسترسی پیدا کنم،!!!
وگرنه خیلییییی آموزش های باحال توی یوتیوب است که متاسفانه ما ازش غافلیم.. من قبلا کلا ازش استفاده میکردم!!
بازم مرسی
اگه لینک چیزی به گذرتون خورد اینجا بذارید.. تصویر
تصویر
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

خواهش مینکنم....
چرا نمیتونید به یوتیوب دسترسی داشته باشید؟؟؟
بله توی یوتیوب هر آموزشی بخوایم هست و واقعا منبع بسیار فوقالعاده ای!!!
باشه اگر چیزی دیدم حتما اطلاع میدم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

, با سلام
خواهش می کنم

A3eman, من نمی دونم شما بر چه اساسی می فرمایید که ios از اندروید سرتر هست؟؟!!!!!
واقعا نمی تونم این جمله رو درک کنم!!!!!
من توی سیستم عامل ایفون هیچ برتری نمی بینم ، تنها مزیتی که میشه بهش اشاره کرد استفاده ی بهینه تر از سخت افزاره که اون هم بخاطر زبان برنامه نویسی اون هست .......
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 110 بار
سپاس‌های دریافتی: 770 بار

پست توسط iman620 »

مجتبی جان اینا اندروید 5 رو امتحان نکردم iOS بدرد نمیخور انحصار طلبیش اینطورش کرده
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

خوب شما که برتری ios نسبت به آندرویدرو قبول ندارید چندتا از معایب ios و چندتا هم از مزایای آندروید نسبت به ios رو ذکر کنید...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط SMH »

A3eman, با سلام
شما منبعی بالاتر از اقای عظیمی می خواید؟؟؟!!!! :shock:
این یه قسمت از پست جناب اقای عظیمی توی امروز هست که تقریبا مرتبط با این بحث هست:

HTC سياست بسته‌اي مانند اپل رو اعمال ميكنه و به لحاظ نرم افزاري شديدا بسته هست. در كنار اون ناپايداري اندرويد رو هم داره
براي مثال اپل بسته‌ترين و محدود ترين شركت تاريخ هست و ادعاي ثبات داره كه حداقل تا ios 6 ميشد به اين ادعا احترام گذاشت، مثلا ويروسي نميشد، هنگ و كرش هم نداشت و بعضي به همين دليل اون رو قبول داشتند و محدوديت‌ها رو ميپذيرفتند، در كنار اون اندرويد سياست كاملا بازي داره و همه چيز دست كاربران و حداكثر برنامه نويسان هست و در عوض ثبات و پايداري ios رو نداشت. به طور كلي هر چه سيستمي محدودتر باشه، قاعدتا ثبات عملكرد بهتري ممكنه داشته باشه، هر چند الان اپل مثلا نماد كامل نقض اين ادعا هم هست ...

جدای از این شما توی نت یه گشت کوچیک بزنید به مزیت های اندروید و معایب ios پی می برید. :-)
نکته ی دیگه این هست که سیاستمدارهای امریکایی هم از این سیستم عامل استفاده نمی کنند در حالی که این گوشی ساخت خودشونه :grin:
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain II
Captain II

پست توسط A3eman »

من همین الان از آیپد 4 با ios 8 استفاده میکنم و از وقتی که نسخه ی ios6 روی اون نصب تا حالا یه بار هم دچار کرش،هنگ و....نداشته
و ویروس که اصلا حرفش رو نباید زد....چون زشته
ولی گوشی های هنگروید(ببخشید آندروید) از دقیقه ی اولی که روشنش میکنی هنگ و کرش شروع میشه...من گوشیم الان یه نوت 4 اسنپ و با این که میشه گفت برترین و قدرتمندترین پرچمدار آندرویدی حساب میشه ولی باز هم هنگ و کرش داره البته نسبت به گوشی های دیگه کمتر ولی بازم هنگ های فراوونی داره
و تنها دلیل خرید من هم برای گوشی نوت4 قلم فوقالعاده و یه سری نیاز به نرم افزار های ایرانی و فارسی و قیمت بالای آیفون وگرنه یه iphone6 پلاس میخریدم...
یه گوشی مثل آیفون 4s که سال 2011 ساخته شده به راحتی8 ios رو دربافت میکنه ولی گوشی های آندروید باید ببینی شرکت محترم هوس میکنه آپدیت ارائه بده یا نه؟؟؟!؟!؟گوشی مثل s3 4g که سال 2012 ساخته شده آپدیت کیت کت براش ارائه نشده و یه سری کاستوم رام و..... هست که اصلا جالب نیست و یه کاربر حرفه ای که بخواد به گوشیش اهمیت بده هیچ وقت از آپدیت های غیر رسمی استفاده نمیکنه...این پشتیبانی فوقالعاده اپل

اپلیکیشن های فوقالعاده،بازی های بسیار جذاب و گرافیکی هم که توی اپ استور هست و فقط یه 100-200 هزارتا اختلاف با گوگل پلی داره که به زودی رکورد گوگل هم شکسته میشه...

محصولات اپل یه محدودیت داره به اسم bluetooth که اون هم واسه ی نقطه ضعف های خود bluetooth که یوقت دچار مشکل نشن و مثلا کنترل گوشی رو با بولوتوس به دست نگیرن

اپلیکیشن ها هم پولی هستن ولی با جیلبریک که کار کمتر از 1 دقیقه ست میتونی به رایگان تمام نرم افزار ها رو به صورت رایگان دریافت کنی تازه میتونی بولوتوس رو فعال کنی اون هم بصورت کاملا امن و بدون هیچ ترسی از ویروسی شدن و...

و گوشی های آندروید همش ترس از ویروس و هک شدنو... و بعد از یه 1 سال باید گوشی رو روت کنی و هزار دردسر و خرابی
لطفا هر مطلبی در مورد گجت ارائه میدین یه منبع معتبر هم ارائه بدین چون مطلبی مثل هنگ و کرش اصلا صحت نداره و یک شایعه به تمام معناست

و در آخر هم بگم که انتخاب سیستم عامل سلیقه ای و به خود شخص ربط داره...یکی دوست داره از ویندوز استفاده کنه یکی دوست داره از سیستم عامل بی نقصی مثل ios استفاده کنه و یکی دیگه هم از سیستم عامل پر ضعفی مثل آندروید و این ها همه به خود شخص بر میگرده....
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

اول اينكه ios بدترين سيستم عامل نرم افزاري طول تاريخ IT هست، هر چند به لطف جادوي بزرگترين ماشبن تبليغاتي دنيا كه در اختيار اين شركت قرار داره، طرفداران جان بر كفي! هم داره، اما من به شخصه ترجيح ميدم گوشي خاموش باشه تا اين فاجعه رو استفاده كنم ...

حالا خارج از بحث نظر شخصي من، اين موضوع رو نميشه گفت غير ممكن، اما ميشه گفت تقريبا غير ممكن هست، دليل اون هم معماري اختصاصي و انحصاري پردازنده‌ي قابل استفاده براي اين سيستم عامل هست. چيزي كه شما ديديد به عنوان ios روي اندرويد، يك توضيع از آندرويد به نام MIUI هست كه شباهت زيادي هم با ios داره و لانچر اون رو با تم كاملا شبيه ios كردند كه الان هم مالك اين پلاتفورم، شركت Xiaomi هست ...
من بسياري ويدئوهايي كه ادعا شده ios‌ رو روي گوشي نصب كردند چك كردم، تمام اونها دقيقا همين نصب MIUI و نصب تم ios‌ روي لانچر اون هست ...

A3eman,
البته قكر ميكنم ios8‌ بود كه به خاطر كرش و بلو اسكرينهاي فاجعه‌ي اون، القابي مثل BlueOS يا HangOS گرفت. هر چند من هم تا ios6 پايداري اون رو قبول داشتم، اما واقعا به قيمت چي؟ (سيستم عاملي كه روشن هم نشه، قطعا با ثبات ترين و كم خطا ترين هست، اما ايا قابل استفاده هم هست؟)
اگر صرف ثبات و پايداري كافي باشه، هرگز چيزي پايدارتر از S30 , S40 هايي كه روي گوشي‌هاي 3310 و هم نسل‌هاي اون استفاده ميشد نخواهيد يافت، با شارژ بسيار خوب و امكان مكالمه و پبامك و اينترنت وپ!

و مورد ديگه اينكه اغلب شركت‌هاي اندرويدي بسياري از محصولات 2010 به بالا رو در پلان آپديت به اندرويد 5 قرار دادند و عملا در 5 اين نقص و ديگر نقص‌هاي اندرويد تا حد زيادي بهبود پيدا كرده (مثلا شركت متورولا اعلام كرده تمام گوشي‌هاي 2010 اين شركت به بالا به صورت رسمي به اندرويد 5 ارتقا داده ميشه، يا مثلا سوني تمام خانواده Z رو به اندرويد 5 ارتقا ميده)

در مورد ويروس كه واضح هست، هر سيستمي كه بازتر باشه، امكان نوشتن برنامه و از جمله برنامه‌ها مخرب روي اون بيشتره، اما موضوع اينه كه در اندرويد ممكنه چند هزار ويروس وجود داشته باشه اما انتي‌ويروس‌هاي قدرتمندي هم براش وجود داره، اما همين iOS كه شما ميگيد ويروس نميگيره، تا به حال حداقل 5 ويروس براش ارائه شده كه در حال حاضر هيچ آنتي ويروس به خاطر ساختار بسته‌ي اين سيستم عامل براش ارائه نشده و عملا كاملا بي دفاع هست. مورد ديگه بحث امنيت و هك شدن هست كه ركورد نا امن‌ترين سيستم عامل رو از آن خودش داره و يك چيز كاملا طبيعي هست، در آندرويد چون اپن سورس هست، بسيار شفاف عمل ميشه و نقص‌ها به سرعت شناسايي و راهكار ارائه ميشه، اما براي ios اينقدر نقص‌هاي امنيتي كه هر از چند وقت در تريس‌ها شناسايي ميشه و همينطور بحث جاسوسي‌هاي خود اپل و همچنين سازمانهاي امنيتي ايالات متحده جنجال و ابرو ريزي به بار اورده كه تمامي ارگانهاي اطلاعاتي جهان از استفاده از محصولات اپل منع شدند و حتي به خاطر نداشتن اين تاييديه‌هاي امنيتي رئيس جمهور امريكا بارها اعلام كرده در حسرت استفاده از iphone هستم و به محض پايان دوره‌ي رياست جمهوري اين كار رو ميكنم و اين در حالي هست كه بلك بري، سامسونگ و سوني اين تاييديه‌ها رو داذند، دقيقا هم همه‌ي گوشي‌هاي سوني و سامسونگ كه اين تاييديه رو دارند به اندرويد مسلح هستند، نه ios!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”