Sami 1993 نوشته شده:
من موندم تو نیروی هوایی چه خبره.
بهتر نیست به جای تعمیر این عتیقه ها روی "ساخت" هواپیما کار کنن؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Arash27 نوشته شده:من موندم تو نیروی هوایی چه خبره.

Sami 1993 نوشته شده:Arash27 نوشته شده:من موندم تو نیروی هوایی چه خبره.
از اتاق فرمان اشاره میکنن بودجه ندارن ............ شما چه ایرادهایی میگیرید !

Goebbels نوشته شده: وضعیت پایگاه یکم شکاری واقعا افتضاحه (حالا تهرانی های کنجکاو از نزدیک میبنند برخی مسائل رو برای شما خرجش یک گوگل ارث)! چه نگهداری از هواگرد ها و چه تاسیسات و .................
مشکلات و ضعف ها فقط به یک رمپ ختم نمیشود بلکه شلتر ها و خیلی موارد دیگه که کاملا هم مورد استفاده قرار دارند و نه متروکه
وقتی عایق بندی سقف شلتر های مورد استفاده رو به نابودیه ، برخی از شلتر ها و فضاهای انباری غیر قابل استفاده اند و هواگرد ها در فضا رها شدن و ..........
این هایی که گفتم بحث داشتن سرمایه درش شوخیه (مرمت چند پناهگاه و یک الی دو رمپ هزینه سنگینی ندارد) حتی ساخت چند شلتر به جهت جلوگیری از نابود شدن هواگرد ها در فضای باز هم کاملا منطقیه و باز هم بودجه مافوق تصوری نمیخواهد
دوستانی مثل سامی بیشتر و بهتر میتونن توضیح بدن (به عنوان یک شاهد زنده)
وضعیت اون شلتر غیر قابل توصیفه !
مخصوصا اون میله گرد هاش که بیرون زده بود!
قبلا گفتم ، همین الان ( اون موقع البته ) با گوگل ارث مهرآباد رو بررسی کنید ، 20 تا فانتوم در انتظار اورهال در فضای باز مهرآباد می بینید !
بقیه جنگنده ها ، اعم تامکت و تایگر و میراژ و فالکروم و فنسر هم که هستن !
روزی که رفتیم نمایشگاه پلیس ، یکی از جمع ( که البته کاربر هم نبود و جز دوستان کاربران بود ) که در همون محدوده مهرآباد فروشگاه مواد غذایی دارن برخی وقتها از نیرو سفارش می گیرن ، تعریف می کرد که شاهد بوده داخل همین آشیانه ها فالکرومی رو دیده که کل دل و رودش داخل آشیانه بیرون ریخته و مشخص بوده که مدتهاست که همونطوری اونجا رها شده ( فکر کنم موقع بیان این موضوع سینا بود ! )
مثلا اینها جنگنده های با ارزش ما هستن و اگر یکی از دست بره ، ما جایگزینی براش نداریم و عقل سلیم حکم می کنه که 2 برابر شرایط معمول ازشون نگه داری بشه !
هزینه تعمیر و اورهال این جنگنده که به دلیل پا به سن گذاشتن ، نبود قطعات و تامینشون از سرگردنه ای به اسم بازار سیاه و یا ساخت به چند برابر قیمت همینطوری سربه فلک گذاشته ، خیلی راحت هم جنگنده رو تو فضای باز گذاشتن که شرایط جوی وضغیت اون جنگنده رو بدتر کنه که کمترین تاثیرش افزایش کوتاه مد و بلند مدت هزینه اورهال هست !
سینا می گه شلتر و پناهگاه ، من می گم همین سیلوهای معمولی ( که تو این مملکت هرروز مثل علف هرز سبز داره سبز می شه ) رو بسازن و جنگنده ها رو تا زمان رسیدن وقت اورهالشون ، اون تو دپو بشن !
مگر چه قدر هزینه داره ، اونهم به نسبت به هزینه اورهال یک جنگنده و هزینه ای که بابت همین قرار داشتن جنگنده در فضای باز و در معرض شرایط مختلف جوی تحمیل می کنه ؟!؟!؟
از این ور ادعای کمبود بودجه ای شون گوش فلک رو کر کرده ( انگار نه انگار که بقیه نیرو ها هم دچار مشکل بودجه هستند مثل همین نیروی دریایی ، اما نداجا کجا و بقیه کجا ! )، از اونور همین بودجه ای که دارن رو خیلی راحت به فنا می دن !
من به این نتیجه رسیدم که یا این ادعای ندادن بودجه کذب هست و اینها به اندازه کافی بودجه دارن و با همین کارها دارن به فنا می دن و یا در صورت درست بودن ، کاملا مشخص هست که مملکت داران ما با دیدن همین وضعیت حاضر به تخصیص بودجه بیشتر نشدن که من همینجا ازشون تشکر می کنم !
مشکل نیروی هوایی و کل مجموعه ارتش ریشه ای و ساختاری از ابتدای تاسیس آن در ابتدای این قرن 14 شمسی هست ، به قول معروف :
خشت اول چون نهد معمار کج --- تا ثریا می رود دیوار کج
ساختاری بسته و به شدت فرماندهی محور که باید در راس هر کدام از نیرو ها یک فوق ( ابر ) فرمانده قرار داشته باشه که بتونه کاری بکنه !
مثال کنونیش هم نیروی دریایی با فرماندهی دریادار سیاری هست که با اومدنش نیروی دریایی که رسما در حال اضمحلال بود رو زنده کرد و نجات داد !
و مطمئنم اگر همین امروز اعلام کنند که سیاری دیگر در نیروی دریایی نیست ، این نیرو چنان به زمین بخورد که در تاریخ ثبت شود !
در همون محدوده که شلتر قابل دید بود ، سینا درباره وضعیت لشکر زرهی قزوین هم برای ما گفت که رسما یک فاجعه به تمام معنا هست ( که چطوری جیپ سفیرهایی که عمرشون به 10 سال هم نمی رسه تو فضای باز و شرایط جوی قزوین در حال نابود شدن هستن ) !
حرف برای گفتن زیاده و بدتر از اون حرصی هست که داریم می خوریم !

KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام به همگی
آیا تا زمانی که یک جنگنده عملیاتی با اویونیک پیشرفته و دیجیتالی را تست نکرده ایم و نساخته ایم، می توانیم وارد مراحل بعدی شویم؟ آیا می توانیم تا زمانی که تیم های طراحی با کار کردن روی طرح هواپیماهای موجود، مهارت و تجربه و دانش کافی بدست نیاورده اند یک دفعه بپریم روی یک جنگنده خیلی پیشرفته؟
اگر منتظر ساخت جنگنده ای کارامد و با کیفیت بالا برای نبردهای مدرن هستیم باید در هر مرحله از پیشرفت، با توسعه دانش در آن حوزۀ بخصوص جای پایمان را محکم کنیم و سپس با اطمینان سراغ مراحل بعدی برویم.
خودتان می دانید که صنایع هوایی استانداردهای بسیار بالایی دارد و چه بسا تجهیزاتی ساخته شوند که استفاده از آن ها در سایر نیروها منعی نداشته باشد ولی همین تجهیزات برای استفاده در یک هواپیما فاقد استاندارد هستند.
نمی دانم چرا موتور موشک سوخت جامد با موتور جنگنده مقایسه می شود؟ چرا موتور پیستونی با موتور جت مقایسه می شود؟ و...
ما خیلی از زیرساخت ها را نداشتیم و به مرور توسعه دادیم. تصور می کنم دهه پیش رو، دهه توسعه جهش گونه در صنایع هوایی ما خواهد بود. ما الان تقریباً به مرزی رسیده ایم که می توانیم آموخته ها و تجربه های بدست آمده در طول سالیان دراز را تبدیل به محصول کنیم.
اما در مورد وضعت نگهداری هواپیماها و برخی مسائل مدیریتی در اداره پایگاه ها شاید حق با شما باشد. ما یک رژه معمولی را نمی توانیم درست اجرا کنیم و بی سلیقگی از همه جای رژه می بارد و این را همه دیده اند!

hadiii نوشته شده:با سلام من کاری به ساخت هواپیما ندارم اما برای کشتن داعشی ها و...... نیازی به هواپیمای خیلی پیشرفته نداریم![]()
![]()
![]()
![]()