اندروید L برای گوشی هواوی y511 (اندروید پایه4.2.2)
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 770 بار
Re: اندروید L برای گوشی هواوی y511 (اندروید پایه4.2.2)
تستش کردم این برا اینه که وقتی صفحه گوشی خاموش شد دیتا داده رو هم خاموش کنه مجتبی ایا میشه کاری کرد بجا h+ فقط h بنداز با دستکاری فایلا سیستمی؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, تا حالا با چنین موردی برخورد نکردم
گفته بودی توی رام اصلی هم چنین مشکلی داری؟؟!!!
اگه اینطوریه به این معنیه که مشکل از خط هست .....
گفته بودی توی رام اصلی هم چنین مشکلی داری؟؟!!!
اگه اینطوریه به این معنیه که مشکل از خط هست .....
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 56 بار
- سپاسهای دریافتی: 49 بار
ایمان حالا واسه چی میخوای به جای h+ ،،ازh استفاده کنی؟
یعنی مشکلی داری؟ تو سرعتت واقعا تاثیری میبینی؟
یعنی مشکلی داری؟ تو سرعتت واقعا تاثیری میبینی؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
H يعني HSPDA كه تكنولوژي انتقال اطلاعات نسل 3 هست و HSPDA+ كه با H+ نشون ميده مربوط به نسل اصلاح شده و بهبود يافتهي 3 كه به نام 3.5G شناخته ميشه هست و از هر لحاظ برتر هست، حال دقيقا سوال من هم اينه كه اصلا چرا ميخواهيد همچين كاري انجام بديد؟
H يعني HSPDA كه تكنولوژي انتقال اطلاعات نسل 3 هست و HSPDA+ كه با H+ نشون ميده مربوط به نسل اصلاح شده و بهبود يافتهي 3 كه به نام 3.5G شناخته ميشه هست و از هر لحاظ برتر هست، حال دقيقا سوال من هم اينه كه اصلا چرا ميخواهيد همچين كاري انجام بديد؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
مهدی جان خوب معلومه h+ بهتره اما چرا اینطورشده
وقتی با یوسی ی فایل میزارم برا دانلود مثلا 100 مگ دان مکنی موقعی که صفحه نمایش خاموش هست وقتی صفحه رو روشن میکنی میبینی دانلود ایستاده و سرعت صفر شده اما وقتی چند ثانیه از روشن شدن صفحه میگذره میبینی ادامه دانلود میده با سرعت عالی وقتی هم که نمیزارم صفحه خاموش شه دانلود هیچ استپ نمیشه و راحت ادامه میده حتی دو سه بار رام رسمی فلش کردن و از وقتی منطقه ما از h به h+ تغییر کرد دقیقا این اتفاق افتاد وگرنه همیشه دانلود داشتم و مشکلی نبود نمیدونم چیکار کنم !!!
وقتی با یوسی ی فایل میزارم برا دانلود مثلا 100 مگ دان مکنی موقعی که صفحه نمایش خاموش هست وقتی صفحه رو روشن میکنی میبینی دانلود ایستاده و سرعت صفر شده اما وقتی چند ثانیه از روشن شدن صفحه میگذره میبینی ادامه دانلود میده با سرعت عالی وقتی هم که نمیزارم صفحه خاموش شه دانلود هیچ استپ نمیشه و راحت ادامه میده حتی دو سه بار رام رسمی فلش کردن و از وقتی منطقه ما از h به h+ تغییر کرد دقیقا این اتفاق افتاد وگرنه همیشه دانلود داشتم و مشکلی نبود نمیدونم چیکار کنم !!!

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
خوب اين مشكل به خاطر به حالت Sleep رفتن گوشي هست كه احتمالا كانفيگهاي مربوط به Power Saving رو انجام داديد يا برنامةهاي مديريت باتري اين كار رو ميكنه و دانلود در حالتي كه صفحه گوشي خاموش هست فعاليت شبكه متوقف ميكنه، فكر ميكنم بهتره برنامههايي كه نصب داريد و كانفيگها رو بررسي كنيد، براي مثال ميتونيد گوشي رو فكتوري ريست كنيد و فقط برنامهاي كه براي دانلود استفاده ميكنيد رو نصب و تست كنيد. ضمنا بهترين برنامه براي دانلود روي آندرويد ADM هست. توصيه ميكنم اون رو هم تست كنيد
خوب اين مشكل به خاطر به حالت Sleep رفتن گوشي هست كه احتمالا كانفيگهاي مربوط به Power Saving رو انجام داديد يا برنامةهاي مديريت باتري اين كار رو ميكنه و دانلود در حالتي كه صفحه گوشي خاموش هست فعاليت شبكه متوقف ميكنه، فكر ميكنم بهتره برنامههايي كه نصب داريد و كانفيگها رو بررسي كنيد، براي مثال ميتونيد گوشي رو فكتوري ريست كنيد و فقط برنامهاي كه براي دانلود استفاده ميكنيد رو نصب و تست كنيد. ضمنا بهترين برنامه براي دانلود روي آندرويد ADM هست. توصيه ميكنم اون رو هم تست كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
مهدی جان اخه من اینترنت رایتل رو رایگان کردم مجبورم از یوسی استفاده کنم نرم افزار سیو باتری ندارم حتی رام رسمی هم چند بار فلش زدم
-
- سپاسهای ارسالی: 17 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
سوال
دوست عزیز سلام و ممنون بایت این اطلاعات مفید.جدا دمت گرم.یه مشورت می خواستم ازت من با این رام کار نکردم و الان دارم از رام اصلی استفاده می کنم و مشکلی نداره .ولی از این که به گوشی ور برم و یه چیز جدید نصب کنم خوشم میاد.می خواستم بدونم به نظرت اینو نصب کنم به جای رام اصلی ؟ارزش داره تمام برنامه ها و فال هام رو دوباره نصب کنم؟و این که این رام چه مشکلاتی داره؟مثلا واقا توی فارسی یا نوشتن اعداد ایراد داره؟بازم ممنون

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام
به انجمن خوش اومدید
-----------------------------------------------
خواهش میکنم ، زکات علم اموزش و انتقال اون هست .
اگه بتونی اینو جای رام اصلی نصب کنی خوبه ، چون هم تنوع داره و هم زیبایی و هم کارایی که می تونه همه ی نیازهات و برطرف کنه ، بدون مشکل.
شما می تونی بعد اینکه گوشت و روت کردی با نرم افزار تیتانیوم بکاپ از اکثر نرم افزاره و برنامه هات بکاپ بگیری و بعد از نصب رام همه رو بصورت گروهی دوباره نصب کنی ، در ضمن همه نرم افزار هات با دیتاهایی که توی اونها ذخیره شده بکاپ گرفته میشه و همه ی اطلاعات سیو شدش باقی می مونه.
مشکل خاصی نداره ، تنها مشکلش دوربین جلو هست که باگ فیکسش و قرار دادم و نوشتن برکس اعدا که مربوط به فریمورک هست و فعلا نمی تونم درستش کنم ، در نوشتن فارسی هیچ مشکلی نداره .
اگه هم در اخر خوشت نیومد یه پک 800 مگابایتی هست که می تونی باهاش به رام اصلی برگردی .
به انجمن خوش اومدید
-----------------------------------------------
خواهش میکنم ، زکات علم اموزش و انتقال اون هست .
اگه بتونی اینو جای رام اصلی نصب کنی خوبه ، چون هم تنوع داره و هم زیبایی و هم کارایی که می تونه همه ی نیازهات و برطرف کنه ، بدون مشکل.
شما می تونی بعد اینکه گوشت و روت کردی با نرم افزار تیتانیوم بکاپ از اکثر نرم افزاره و برنامه هات بکاپ بگیری و بعد از نصب رام همه رو بصورت گروهی دوباره نصب کنی ، در ضمن همه نرم افزار هات با دیتاهایی که توی اونها ذخیره شده بکاپ گرفته میشه و همه ی اطلاعات سیو شدش باقی می مونه.
مشکل خاصی نداره ، تنها مشکلش دوربین جلو هست که باگ فیکسش و قرار دادم و نوشتن برکس اعدا که مربوط به فریمورک هست و فعلا نمی تونم درستش کنم ، در نوشتن فارسی هیچ مشکلی نداره .
اگه هم در اخر خوشت نیومد یه پک 800 مگابایتی هست که می تونی باهاش به رام اصلی برگردی .
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد