نصب ios بر روی گوشی های آندرویدی!

در اين بخش ميتوانيد درباره گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: نصب ios بر روی گوشی های آندرویدی!

پست توسط SMH »

A3eman, دیگه هرچی باید گفته می شد توسط جناب عظیمی گفته شد و حرفی برای گفتن نمونده ..... :smile:
هرجا سخن از اعتماد است نام جناب اقای عظیمی می درخشد :-) :smile:
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
New Member

پست توسط esy1363 »

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1976 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط srf020 »

ویندوز چطوره دوستان؟
راستش میخوام یه لومیا 830 بخرم.اگر از معایب و مزایاش مطلعم کنید ممنون میشم
البته ببخشید که سوالم به تاپیک ربطی نداشت
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ویندوز فون که فاجعه هست و به هیچ وجه توصیه نمیکنم، اما ویندوز 10 موبایل هنوز نیومده و نمیشه در موردش نظر داد، البته من همچنان در موفقیت اون شک دارم و توصیه میکنم گوشی اندرویدی تهیه کنید، مورد دیگه هم اینه که شایعاتی وجود داره که مایکروسافت با توجه به درایور بیس بودن سیستم عاملش، قصد داره یک نسخه عمومی قابل نصب روی گوشی‌های اندرویدی برندهای محتلف ارائه کنه و بشه گوشی‌های اندرویدی رو به ویندوز تبدیل کرد، در این صورت هم خرید گوشی اندرویدی منطقی‌تر هست و به انتخاب خود کاربر میشه اندروید یا ویندوز رو نصب کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1976 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط srf020 »

الان به سامسونگ S4 دارم واقعا عاجزم کرده به لحاظ مصرف باتری و داغ کردن و سرعت و این بحثا. کار زیادی هم ازش نمیکشم بازی هم که اصلا ندارم ولی وقتی تو نتم یا دارم فایلی رو با وای فای میفرستم عین بخاری میشه. گاهی هم تازه روشنش میکنم تو جیبم خودبخود داغ میشه. البته یه راه حل اتفاقی پیدا کردم که وقتی برنامه پی دی اف رو اجرا میکنم و قفل میکنم میذارم تو جیبم دیگه داغ نمیکنه و مصرف باتریشم خیلی خیلی پایین میاد مثلا شب تا صبح که استفاده نمیکنم شاید 3 درصد کم بشه. با این اوصاف نسبت به اندروید بدبین شدم. به خاطر همین خواستم نوکیا بخرم که میفرمایین وینفون خوب نیست.
تو رنج قیمت 800 الی 1200 چی پیشنهاد میکنین که رو اعصاب آدم نباشه؟
نظرتون رو در مورد الجی G2 و G3 رو در مورد باتری و سرعت اگر بفرمایین خوشحال میشم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
گوشی شما اگر از چیپ Exynos هست که کار خاصی نمیشه براش کرد، اما اگر Snapdragon هست. سیانوژن روی اون نصب کنید بسیار بهبود پیدا خواهد کرد، همچنین با روت کردن و حذف و غیر فعال کردن برنامه‌های غیر ضروری میتونید مشکل رو بهبود بدید
من خودم حدود 3 ماه پیش Galaxy S5 Duos گرفتم و شدیدا راضی هستم، هر چند فریمویر نسخه 5 اون هنوز کامل استیبل نیست، اما مشکل خاصی با اون دارم و شارژ بسیار خوبی هم داره. قیمت این گوشی همین حدود 1200 بود و الان هم فکر میکنم همین حدود باشه
LG ها رو زیاد باهاشون کار نکردم، اما مشکل اصلی اون پشتیبانی نرم افزاری هست که البته در حال بهبود هست و آیند‌ه‌ی امیدوار کننده‌ای دارند. اما هنوز از این لحاظ قابل دفاع نیست. اما در کیفیت دوربین، طراحی و سبکی بسیار خوب عمل میکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط احمد 1370 »

سلام به همه شما عزیزان کنجکاو...
دوستان نصب ios8 بر روی تمام گوشیهای اندروید بالاتر از کیت کت امکانپذیر و عملیه ولی همه ی نرم افزارهای اپل استور رو اجرا نمیکنه...
در ضمن نصب به صورت dualboot هستش ینی شما اندروید رو در کنار ios8 خواهید داشت...
برای نصب به روت نیاز نیست حتی کامپیوتر هم نمیخواد فقط کافیه با گوشی اندرویدی برید به لینک زیر تا نصب بشه....
حداقل یک گیگ فضای خالی داشته باشید...[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط آروین چرم »

تولیدی و فروشگاه اینترنتی آروین چرم
 دارای نماد اعتماد دوستاره
 [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “گوشي‌هاي تلفن همراه”