آيا واقعا صاعقه همان قابليت هاي اف 18 رو داراست

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

مثل اینکه حرفای ما درست از آب دراومد
گفتیم بریم تو تاپیک مناظره ولی گویا اینجا خودش تبدیل به تاپیک مناظره شده
میدونین من از چییه آمریکایی خوشم میاد
درسته که تمام شرکتهای آمریکایی بدجوری با هم در ساخت جنگنده در رقابتن و میلیونها دلار برای جاسوسی از همدیگر خرج میکنن ولی در کل هدف یکسانی رو دنبال میکنن و برای اینکه اطلاعاتشون دست خارجیا نیافته با هم همکاری میکنن . این یعنی تعصب آمریکایی
اما ما ایرانیا چطور :-P :-P :-P
یکی مون میگه مرگ بر آمریکا
اونیکی میگه گور بابای صاعقه
هر کسی یه چیزی
بیایید ما هم مثل اونا دنبال یه هدف باشیم
بابا اصلا صاعقه قوطی کنسروه نمونه جدیده ساخت ایرانه ولی میتونه پرواز کنه خوب این خودش خیلیه توی دنیا مگه چند تا کشور بلدن قوطی کنسرو پرنده بسازن چه با مونتاز چه بی مونتاز (خوب میدونین که تعدادشون به 15 کشور هم نمیرسه که چند تا شون هم به طور مشترک میسازن) پس هنوز از 160 تا مملکته دیگه جلوییم حتی از اعراب حتی از ترکیه .حتی از پاکستان و حتی از اسرائیل (آمریکا بدلیل درسی که از صدام گرفت به اسرائیل هرگز اجازه ساخت هواپیما نمیده مخصوصا موتورشو . چون میترسه مثل صدام یه روز اونم رم کنه فقط بهش میفروشه . هزینه خریدشم خود آمریکاییها میپردازن) :P :P
به افتخار قوطی کنسرو جدید ایرانی کمی واقع بین باشین مثل مثبت های تیم ملی وزنه برداری مثبت فکر کنین :::P :::P :::P :::P :::P :::P :::P
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
Reza6662 جان اگه دروغه پس تاپیک آشنایی مختصر با جنگنده صاعقه چیه ؟ :grin:
درسته در مورد صاعقه بزرگنمایی زیادی شده نه در حد اف 18 هست نه برابر میگ 19
چون در حال حاضر در ایران از نظر دادن اصلاعات به عوام شبیه شوروی سابق شده نمیشه حدس وگمان درستی در مورد دست آوردهاشون زد :-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

متاسفانه از سياه نمايي ها و دروغ پردازي هاي رژيم، حالم به هم مي خوره. من چند سالي تو صنايع تعميراتي هواپيماهاي نظامي کار کردم و مي دونم پيچ هاي نگهدارندهء داخل موتور JT7D ساخت سال 1959 بايد از خارج تامين بشه.
بنابراين ساخت هواپيمايي به نام صاعقه رو رسمن دروغ و شيادي مي دونم. (با عرض معذرت)

Reza6662, :::P :::P
بد جوري داغ آوردي؟
ولي هر جورش که اين هواپيما ساخته شده افتخاره و نشانه پيشرفت کشور :-(
اگر روي نمودار پيشرفت ها ايران رو بذاري مي بيني کمتر از 20 سال ديگه جزو ابر قدرت هاييم :smile:
هیهات منا الذلة
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

sardar,
من رو حرفم هستم.
صاعقه = F-5A ساخت 1959 + سكان عمودي اضافه شده به صورت اريب ~ MiG-19 و F-84
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

بابا اصلا صاعقه قوطی کنسروه نمونه جدیده ساخت ایرانه ولی میتونه پرواز کنه خوب این خودش خیلیه توی دنیا مگه چند تا کشور بلدن قوطی کنسرو پرنده بسازن چه با مونتاز چه بی مونتاز (خوب میدونین که تعدادشون به 15 کشور هم نمیرسه که چند تا شون هم به طور مشترک میسازن) پس هنوز از 160 تا مملکته دیگه جلوییم حتی از اعراب حتی از ترکیه

به اين مي گند حرف حساب :-)

Reza6662
صاعقه = F-5A ساخت 1959 + سكان عمودي اضافه شده به صورت اريب ~ MiG-19 و F-84

شما انگار بدجوري جوش آوردي :-)
اگه اينجوريه پس کل مطلبي که تو تاپيک آشنایی مختصر با جنگنده صاعقه نوشتي رو پاک کن و جاش جمله بالايي رو بنويس :grin:

چه اگر داراي رادار بود، پرتاب نمايشي يک موشک نظير AIM-9 با آب و تاب از تمام 6 شبکهء جمهوري اسلامي و آن هم در چند نوبت پخش مي شد

این حرف دیگه از شما بعیده :x شلیک یه موشک حرارتی مثل سایدوایندر هیچ نیازی به وجود رادار نداره :-o

بمب 2000 پاوند GBU-78 آمريکايي که با روش مهندسي معکوس به نام قاصد معرفي شده، نياز به CRT براي هدايت داره و اين سيستم تنها در F-4E و برخي F-5E ها موجود هست نه در صاعقه

ممکنه یکی از دوستان کمی اطلاعات در مورد GBU-78 بده ؟ من که هرچی تو نت سرچ کردم بمب هدایت شونده ای با این نام پیدا نکردم ؟ تنها چیزی که پیدا کردم CBU-78 بود که البته اون یه بمب خوشه ای هست که 500 پوندی و سقوط ازاد هست :shock:
بعدشم به فرض محال که یه بمب آمریکایی با نام GBU-78 وجود داشته باشه و ایران با نام قاصد کپیش کرده باشه
تا اونجایی که من میدونم همه جا اعلام شده که این بمب قاصد یا همون GBU-78 شما هدایت لیزری داره . فکر نکنم برای استفاده از بمب های هدایت لیزری نیازی به CRT باشه :-( . اگر اشتباه نکنم از CRT برای هدایت موشک ها و بمب هایی که هدایت تلویزیونی هستند استفاده میشه :-(
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

نمي دونم چي بگم ؟؟؟ :-( دوستان مي شه در مورد شراره و باريكه توضيح بدين چه تكنلوژي مي خواد :-( چقدر موثر ؟؟ :-(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

شراره براي منحرف کردن موشکهاي گرماياب مثل سايدويندر و .....که از خود گرماي زيادي توليد ميکنه که موجب انحراف موشک به جاي اينکه به نازل گرماي موتور هواپيما بخوره دنبال اين گرماي توليدي ميره :razz: :razz:
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

اضافه کردن سکان کنترل پرواز عمودي به جنگنده اف 5 که شده الان صائقه يک هنر نيست فقط براي اينکه کنترل اف 5 آسانتر بشه اين صائقه رو ساختند تازه اين هواپيما کپي هواپيما هاي چيني است موتورش هم که روسي هست
تا حالا مگر محصولي ايران توليد کرده که نياز به تامين قطعات از بازار خارج رو نداشته باشه جاي تعجبه که خيلي ها به خودباوري ميرسند البته تلاش مهندسين مکانيک و طراح صائقع تلاش خودشونو کردند ولي بايد گفت چرا بايد به شايعات توجه کرد چندي پيش اخبار 20:30 بردوغ از منبابع غربي شايعه پراکني مي کرد که غربي ها صائقه رو در حد اف 18 سوپر هورنت مي دانند پيش خودم گفتم حتما گفتند در رده اف 5 قرار ميگيره
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

JSF, ممنون ولي مي دونستم

tall,

به به چقدر بار علمي :smile: :smile: :smile:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط tall »

كيارش,

همون چيزي که آقا رضا گفت من قبول دارم
آتش انسان را در لباس ابراهيم نمي سوزاند

شما پست حذف مي کنيد پس هستيد
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

tall, مي دونيم مي دونيم :-) منافق= خيانت كار = .............. ما هم اينو قبول داريم
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
كيارش جان از قدیم گفتن نرود میخ آهنین در سنگ شما بیخیال شو :-)
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”