سلام خدمت دوستان
ببخشید کسی میدونه چطوری باید به ریکاوری g5 رفت؟
روش رفتن به ریکاوری g5
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
Re: پاسخ : روش رفتن به ریکاوری g5
mahtab1392 نوشته شده:سلام خدمت دوستان
ببخشید کسی میدونه چطوری باید به ریکاوری g5 رفت؟
سلام، خاموش بودن گوشی ، اتصال به شارژ یا رایانه( جریان برق)+ چسبیدن دو دکمه همزمان__ ولوم بالا+ پاور
اگه گوشی روت هست با نرم افزار mobile uncle tool

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 100 بار
Re: روش رفتن به ریکاوری g5
ممنونم علی آقا
شما همونی هستید که در سایت glx هم فعالیت دارید؟ و بعضی وقت ها هم رامهایی رو میگذارید برای دانلود؟
اگر آره که سوالی داشتم اینکه چند روزه که گوشی جی5 گرفتم و بنچمارک این گوشی 9000 میاد و نمیدونم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری و درمانشم نمیدونم چیه؟شما میدونید؟
و اینکه در حال حاشر رامی رو به بنده معرفی میکنید با آدرس لینک دانلود اون که بهتر و مشکل گشا تر باشه و روت شده و حافظه اش دستکاری شده باشه؟
منظورم چه رامهایی که شما دستکاری کردید که جناب سیدنور
سوال بعدی من اینکه چطوری میتونم بجای کلید لمسی home کلید گزینه ها option رو قرار بدم و فعالش کنم؟ آیا باید حتما رام رو دستکاری کرد؟ یا.....
پیشاپیش دوباره ممنونم
شما همونی هستید که در سایت glx هم فعالیت دارید؟ و بعضی وقت ها هم رامهایی رو میگذارید برای دانلود؟
اگر آره که سوالی داشتم اینکه چند روزه که گوشی جی5 گرفتم و بنچمارک این گوشی 9000 میاد و نمیدونم مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری و درمانشم نمیدونم چیه؟شما میدونید؟
و اینکه در حال حاشر رامی رو به بنده معرفی میکنید با آدرس لینک دانلود اون که بهتر و مشکل گشا تر باشه و روت شده و حافظه اش دستکاری شده باشه؟
منظورم چه رامهایی که شما دستکاری کردید که جناب سیدنور
سوال بعدی من اینکه چطوری میتونم بجای کلید لمسی home کلید گزینه ها option رو قرار بدم و فعالش کنم؟ آیا باید حتما رام رو دستکاری کرد؟ یا.....
پیشاپیش دوباره ممنونم

- سپاسهای ارسالی: 91 بار
- سپاسهای دریافتی: 202 بار
Re: روش رفتن به ریکاوری g5
سلام
متاسفانه راه حل دقیقی برای این مشکل پیدا نشده، ما فکر میکردیم از فریمور باشه که governor تغییر پیدا کرده و گوشی از تمام توان cpu استفاده نمیکنه ولی انگار اینچنین نیست
فعلا شما این فریمور که جدیدترین نسخه هست رو دانلود کنید و فلش بزنید و نتیجه رو اعلام کنید...
نسخه 30.10.2014
[External Link Removed for Guests]
متاسفانه راه حل دقیقی برای این مشکل پیدا نشده، ما فکر میکردیم از فریمور باشه که governor تغییر پیدا کرده و گوشی از تمام توان cpu استفاده نمیکنه ولی انگار اینچنین نیست
فعلا شما این فریمور که جدیدترین نسخه هست رو دانلود کنید و فلش بزنید و نتیجه رو اعلام کنید...
نسخه 30.10.2014
[External Link Removed for Guests]