از: [COLOR=#142ab2]samiamir33
به: Mahdi1944 [/BLOCKQUOTE]
سلام مهندس جان
ضمن عرض خسته نباشيد.
داداش عزيز ، يه تبلت لنوو آ3000 دارم كه زمان گارانتيش هم گذشته چند ماه پيش باتريش كامل خالي شد و با شارژر ديگه شارژ نميشد بازش كردم با آداپتور يه شوك بهش دادم راه افتاد.ديروز بچه روش واتزاپ نصب كرد بعد از نصب پيغام داد نصب كننده بسته شما دچار مشكل شده و خاموش شد.دكمه روشن كردنش رو زدم آرم لنوو اومد ولي روي آرم گير كرد مجددا خاموشش كردم ولي ديگه روشن نميشه.گفتم شايد باز باتريش خوابيده ولي از باتريش نبود.اومدم فلشش كنم ولي با يو اس بي كه به كامپيوتر وصل ميشه فقط پورت mtk رو ميشناسه و فلش تولز مينويسه كانكت نيست.
اگه زحمت نباشه لطف كنيد بفرماييد بنظر شما چش شده و راه حل چيه.
خيلي از لطف تون ممنون
امير
93/10/
******************************************************************************************** Re: درخواست كمك براي فلش تبلت لنوو آ3000[BLOCKQUOTE]ارسال شده در: چهارشنبه 3 دی 1393 16:38
از:
به: samiamir33 [/BLOCKQUOTE]
سلام
شما آخرين نسخهي SP Flashtool 5 و فريموير تين تبلت رو دانلود كنيد. سه كليد پاور و ولومها رو با هم نگهداريد و طبق آموزش MTK ها كه در بخش GLX ارائه شده عمل كنيد و ببينيد گوشي در فلش تولز شناسايي ميشه يا خير
ضمنا لطفا سوال خودتون رو در خود انجمن مطرح كنيد و لينك اون رو برام بفرستيد، طبق اعلامي كه در امضاي خودم نوشتم، به سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
موفق باشيد********************************************************************************سلام مهندس جانضمن عرض خسته نباشيد از لطفي كه فرموديذ و مثل هميشه سريع جواب داديد متشكرم.مراحلي كه فرموديدبعد از دانلود اجرا ميكنم و نتيجه رو خدمت تون عرض ميكنم.امير93/10/