رامو فلش زدم گوشی بالا نیومد دوباره رام اصلی ریختم.مشکل این فریمور اینه ک نمیشه فایل سیستمو بازکرد تا لایبهارو تغییر داد.اگه میشه زحمت پورتشو بکش بعد عمری یه رام پیدا کردم :'(
, شما انتظار داشتید که اون رام بالا بیاد؟؟؟!!!!! مشخصه که این غیر ممکنه .....
شما اول دوتا نرم افزار زیر رو دانلود کن :
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
بعدش فایل system.img که حجمش از بقیه بیشتره رو که به عنوان رام پرت انتخاب کردی رو طبق زیر به اطلاعاتش دسترسی پیدا کن :
1- برنامه Ext4 Unpacker را باز کنید و دکمه open button رابزنید 2- فایل سیستم ایمیج مورد نظر را انتخاب کنید 3- سپس دکمه save as ext4 را انتخاب کنید 4- محل ذخیره را در کامپیوترتان مشخص و هر اسمی میخواهید بزارید و با پسوند ".ext4" ذخیره نمایید. 5- حال برنامه Ext2Explore را راست کلیک کرده و run as administrator را انتخاب نمایید 6- در قسمت file گزینه open image را زده و سپس فایلی که با پسوند .ext4 ذخیره کرده بودید را انتخاب نمایید 6- حال پس از انتخاب دکمه save را زده و مکتنی که میخواهید system.img رامتون اکسترکت شود را انتخاب نمایید
حالا شما با استفاده از اون اموزشی که بالا گذاشتم پیش برو و می بینی که به راحتی اب خوردن می تونی برای گوشیت کاستام رام درست کنی.
تنها چیزی که می مونه درست کردن فایل اپدیت اسکریپت هست که اونم زیاد سخت نیست و باید فقط یکم بیشتر مطالعه کنی ...
در ضمن من خودم این گوشی ندارم و متاسفانه نمی تونم زیاد کمکتون کنم اما چیزای عمومی و می تونم کمکتون کنم ....
باسلام شما میتونید بجای این رام از رام گوشی alp t5 استفاده کنید و فقط فایل سیستم رو با sp flash tools فلاش کنید روشن میشه انتن هم داره دوربین و بلوتوت و وای فا کار نمیکنه