سلام من یک گوشی دیمو 4s دارم رام شرکتیش اصلن خوب نیست میخواستم ی کمکی بکنید تا ی کاستوم رام براش پیدا کنم در ضمن لطفا روش نصب رام رو هم برام توضیح بدید خیلی خیلی ممنون
, [COLOR=#408000][COLOR=#0040FF] با سلام به انجمن خوش اومدید ------------------------------ شما اول با نرم افزار antutu یا cpu z از گوشیت یه تست بگیر و مشخصاتش رو قرار بده تا با کمک دوستان راهنمایی بشید ....
, با سلام جهت اطمینان بیشتر و اطلاعات دقیق تر شما لطفا با نرم افزار antutu هم تست بگیرید و از همه مشخصاتش عکس قرار بدید ، چون توی نت در مورد اطلاعات سخت افزاری این گوشی اطلاعات در حد صفره .... اما اگه این طوری که من میبینم باشه کاستام رام های زیادی می تونی استفاده کنی برای گوشیت .... حالا شما یه تست با antutu هم بذار لطفا .....
, اخه برادر من یه عکسی که خودت از گوشیت گرفتی بذار !!!!!!! توی یکی چیپش میزنه mtk6572 و توی یکی دیگه میزنه mtk 6592 نمی شه که .... شما اول مطمئن شو که دقیقا مشخصان گوشیت چیه و بعد ..... در ضمن اگه عکسی که گرفتی برای گوشی خودته اون عکسی که توش IMEI نوشته رو حتما پاک کن ، چون به راحتی می تونه مورد سوء استفاده قرار بگیره .....