, سلام الان من چطور باید این کد و بگیرم؟؟!!! اول باید یه سیم بخرم بعد از ثبت نام کد هدیه بگیرم و دوباره ثبت نام کنم که رایگان هاش برام بیاد یا الان باید کد هدیه رو از شما بگیرم؟؟؟!!!! اینقدر گنگ توضیح می دید ک .....
شما اگر این کد رو از من بخرید میتونید تو سایت رایتل ثبتنام کنی و براتون سیم رایگان درب منزلتون میاد وبنام هرکسم خواستی ثبتنام میکنی ودر مورد جایزه دوباره هم بگم که رایتل جدیدا داره به هر سیم تازه فعال شده ی کد هدیه هم میده و به من پنج تا داده و ممکنه به شخصص دیگه ای یکی بیشتر نده و در ضمن این کد واقعا با این قیمت ارزش خرید داره الان سیم اعتباری هم بخوای بخری بستگی به شهر بیست تا بیست و پنج تومن باید بدید حالا اگر میخواید بخیر بگید ایمیل بدم بهتون
در ضمن سیم رایتل در شهرتون قیمتش چقدره؟؟ تو شهر ما بیست تومنه تازه بدون جایزه سیم کارت هدیه ولی شما با ده تومن صاحب سیم رایتل میشه واگر هم رایتل دوباره بهتون کد هدیه داد بازهم میتونید اون رو دوباره ثبتنام کنید
, سلام ایمان جان اگه اموزش نتش و هم برام بفرستی من می خوام در ضمن چطوری باید هزینش و پرداخت کنم؟؟!!! در ضمن رام اس 5 هم اوکی شد تا چند روز اینده برای دانلود قرار می دمش .....