abnoos1404 نوشته شده:سلام من برای انجمن تخصصی جی ال ایکس هم که از طرف خود شرکت راه اندازی شده متاسفم. وقتی در مورد مشکلات گوشی اسپایدر بحث میشه و اکثریت کاربران از باتری گوشی ایراد می گیرند،مدیریت سایت مثل آب خوردن نظر شخصی خودش را در نهایت به همه تحمیل میکنه و تاپیک را می بنده تا کس دیگه ای نتونه اظهار نظر کنه. به نظر میرسه با یه مشت بچه توی شرکت جی ال ایکس طرفیم که حتی حاظر نیستند جواب منطقی به درخواست مشتریان خود بدهند. واقعا متاسفم.
متأسفانه ٬ متأسفانه ؛ جو خوبی در انجمن جی ال ایکس حکم فرما نیست ٬ ظرفیت ها کمی پایین است .
سلام به همه دوستان اقا توی گوشی spider کدوم سیم کارتش 3g پشتیبانی میکنه میکرو یا معمولی درضمن تنظیماتش چه جوریه چون من هر کاری کردم بازم سرعت در حد 2g بود
hamed jooon نوشته شده:سلام به همه دوستان اقا توی گوشی spider کدوم سیم کارتش 3g پشتیبانی میکنه میکرو یا معمولی درضمن تنظیماتش چه جوریه چون من هر کاری کردم بازم سرعت در حد 2g بود
hamed jooon نوشته شده:سلام دوست عزیز شما مطمن هستین!!!!!!!!! البته الان گیر بنده توی تنظیماتش هست اگه کسی کار کرده لطفا تنظمبات دقیقش زو بگه
با سلام لطفا به عکسها توجه نمائید
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
دوست عزیز بسیار ممنون شما خودتون سرعت زیاد رو با این گوشی تجربه کردین من احساس میکنم یه مشکلی هست این تنظمیات رو انجام دادم اما سرعت آنچنان که باید نیست ممکنه سیم کارت قدیمی باشه؟ جایی هم خوندم وقتی اینترنت یک سیم کارت رو فعال میکنی باید سیم کارت دیگه رو کاملا غیر فعال کنی، این درسته؟
hamed jooon نوشته شده:دوست عزیز بسیار ممنون شما خودتون سرعت زیاد رو با این گوشی تجربه کردین من احساس میکنم یه مشکلی هست این تنظمیات رو انجام دادم اما سرعت آنچنان که باید نیست ممکنه سیم کارت قدیمی باشه؟ جایی هم خوندم وقتی اینترنت یک سیم کارت رو فعال میکنی باید سیم کارت دیگه رو کاملا غیر فعال کنی، این درسته؟
مثل تمام گوشی های اندرویدی میباشد
توی منو کرکره ای اول یک کلید داره هر سیم کارتی رو که دوست دارین فعال میکنید
, همونطور كه دوستان عزيز اشاره كردند، هر دو اسلات سيمكارت قابليت پشتيباني از 3g رو دارند و از تنظيمات قابل سوئيج كردن هستند ولي فقط هر زمان حداكثر يك اسلات ميتونه 3Gباشه. اگر 3g براي شما روي سيمكارت فعال نيست اين موارد ميتونه باشه: 1- منطقه شما تحت پوشش 3g نيست 2- سيمكارت شما قديمي هست و 3g رو پشتيباني نميكنه (برخي سيمكارتهاي IR-TCI و برخي سيمكارتهاي سري اول IR-MCI نياز به تعويض دارند) 3- در تنظيمات پراكسي و پورت ست شده كه لازمه حذف بشن و توصيه ميشه يك كانكشن جديد ايجاد و فقط APN اون رو بر اساس سيمكارت mtnirancell و يا mcinet قرار دهيد 4- در تنظيمات گوشي، 3G براي اون اسلات فعال نيست كه بايد فعال كنيد 5- براي همراه اول نياز هست حتما بسته حداقل يكبار فعال شده باشه تا 3g براي اون سيمكارت فعال بشه و به صورت آزاد در صورتي كه هرگز بستهاي فعال نشده، 3g فعال نخواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد