GLX SPARK

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 118 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

Re: GLX SPARK

پست توسط milad.z »

یه سوال دارم من از بعضی برنامه های پیشفرض گوشی اصلا خوشم نمیاد و برای اونا جایگزین پیدا کردم میخواستم بدونم میتونم قبلیا رو حذف کنم برنامه هایی مثل:گالری،مدیریت فایل،موزیک پلیر،برنامه دوربین.مشگلی پیش نمیاد.چون قبلا یه فایل که یادم نیست چی بود از اسنوی تک هسته ای پاک کردم دیگه برنامه ای نصب نمیشد رو گوشی
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم

ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

. , با سلام دوست عزیز
بله ، اگه گوشی شما روت هست می تونید اون نرم افزار ها رو پاک کنید و با اسفاده از ندم افزار Android Tuner نرم افزار های خودتون رو به نرم افزارهای سیستمی تبدیل کنید و از اونها استفاده کنید ، الته باید ذکر کنم که زمانی که شما دارید از نرم افزار های خودتون استفاده می کنید برای استفاده نباید به هیچ کدوم از فایل هایی که می خواید حذف کنید ارجاع داده شوند .....
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
البته به لحاظ تئوري ميشه هر برنامه‌اي رو به شرط روت بودن گوشي حذف كرد از رام، اما بسياري از برنامه‌ها ضروري هستند و در صورت حذف عملكرد گوشي مختل ميشه و يا اصلا بالا نمياد، مثل همين موردي كه خودتون اشاره كرديد. پس قبل از حذف فايلهاي سيستمي، حتما در مورد كاركرد اون و ريست حذف اون بررسي كنيد، در صورتي كه در موردي شك داريد، ميتونيد در همين تاپيك مطرح بفرماييد تا شما رو راهنمايي كنيم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط mahdi1112 »

دوستان کسی کاستوم رامی چیزی برای گوشی سراغ نداره؟

شرکت آپدیتی ارایه نخواهد کرد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خود اين شركت اين رو اعلام كرده؟ با توجه به اينكه اين گوشي جديد هست، بعيد هست كه آپديتي براي اون ارائه نكنه...

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: dezful
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار
تماس:

پست توسط rchookan »

آپدیت کیت کت برای گوشی های اسپایدر1-اسپرینگ-اسپارک و جی5 عرضه خواهد شد.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط milad.z »

عزيزان يه سوال داشتم آیا میشه سرعت اینترنت گوشی رو افزایش داد چون گوشی من چه جی۵ وچه اسپارک اصلا با ایرانسل صفحه گوگل هم بازنمیکنه ولی پسر خالم با جی ۶۱۰ خیلی راحت چت و بازی آنلاین انجام میده .این درحالیه که هردو کنارهم نشستیم
میزنم به سلامتیه حرفای دلم ک ب کسی نگفتم/ب سلامتیه اینکه کوه درد بودم ولی دم نزدم

ب سلامتیه تنهایی هام...ولی تنهایی رو دوست نداشتم / ب سلامتیه آرزوهایی که نتونستم لمسشون کنم...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط milad.z »

کسی برنامه ای درست حسابی پیدا کرده برای دوربین این گوشی.عکس های این گوشی مشکل وضوح و رنگ دارن.لبته با برنامه lg camera و camera zoom fx این مشکل برطرف میشه اما از جزئیات عکس کم میشه

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
براي تمام MTK ها از جمله اين گوشي، Camera Awesome بهترين برنامه هست :D

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Soroush-S »

milad.z نوشته شده:عزيزان يه سوال داشتم آیا میشه سرعت اینترنت گوشی رو افزایش داد چون گوشی من چه جی۵ وچه اسپارک اصلا با ایرانسل صفحه گوگل هم بازنمیکنه ولی پسر خالم با جی ۶۱۰ خیلی راحت چت و بازی آنلاین انجام میده .این درحالیه که هردو کنارهم نشستیم

واسه منم همین ایراد داشت که مشکل از تنظیمات بود. باید اعداد قسمت پ* روکسی برداری
New Member

پست توسط mahdi1112 »

سلام بر دوستان محترم
اولین رام استوک برای اسپارکو قرار میدم
ورژن اندروید کیت کت هست

برای دانلود از لینک زیر استفاده نمایید:

[External Link Removed for Guests]

برای دانلود بایستی عضو باشین

فریمور را از طریق ریکاوری کاستوم نصب نمایید.

پیشنهاد میکنم دوستان استفتده کنن
New Member

پست توسط mahdi1112 »

Mahdi1944 نوشته شده: . ,
براي تمام MTK ها از جمله اين گوشي، Camera Awesome بهترين برنامه هست :D

دوست عزیز واقعا نرم افزار بدرد نخوری برای اسپارک هست

پیشنهاد میکنم از procapture استفاده نمایید
ارسال پست

بازگشت به “GLX”