رام samsung s4 برای g3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
-
درخواست
سلام
با تشکر از آقا سام بابت رام
آقا کوروش فایلی که لینکشو شما گذاشتین از سرور پاک شده اگه امکانش هست دوباره آپلود کنید...
همچنین اون تا لینگ دیگه ای که گذاشتین برای چی هست لطف کنید مایی که اطلاعات زیادی نداریم راهنمایی کنید
ممنون از همگی
با تشکر از آقا سام بابت رام
آقا کوروش فایلی که لینکشو شما گذاشتین از سرور پاک شده اگه امکانش هست دوباره آپلود کنید...
همچنین اون تا لینگ دیگه ای که گذاشتین برای چی هست لطف کنید مایی که اطلاعات زیادی نداریم راهنمایی کنید
ممنون از همگی

-
Re: رام samsung s4 برای g3
سلام
آقا کوروش لینکی که برای اصلاح رام گذاشتین محتویاتش از سرور حذف شده لطف کنید دوباره آپلود کنید که ما هم استفاده کنیم ممنون
آقا کوروش لینکی که برای اصلاح رام گذاشتین محتویاتش از سرور حذف شده لطف کنید دوباره آپلود کنید که ما هم استفاده کنیم ممنون

-
- سپاسهای ارسالی: 53 بار
- سپاسهای دریافتی: 133 بار
alidalakabadi نوشته شده:سلام
[External Link Removed for Guests]
حال همه ما خوب است.....
اما تو باور نکن.......
اما تو باور نکن.......

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
سلام دوستان
این رام با اندروید 4.2.2 رو من به هر روشی که نصب میکنم بعد از صفحه لوگو هی ریستارت میشه مشکل از کجاس؟ گوشی من مشکل داره؟
این رام با اندروید 4.2.2 رو من به هر روشی که نصب میکنم بعد از صفحه لوگو هی ریستارت میشه مشکل از کجاس؟ گوشی من مشکل داره؟
سلام دوستان یه نکته کلی میگم بهتون بدونید اگه گوشی رو صفحه اول یعنی لوگو موند مشکل از کرنله و با فلش کردن کرنل به تنهایی درست میشه اما اگه رو صفحه متحرک یا صفحه دوم موند مشکل از رامه و باید این یا هر رامی دیگه رو نصب یا فلش کنید این نکته در مورد هر رامی صادقه

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
Mahdi1944 نوشته شده: ,
براي پرش شارژ فقط کافيه برنامهي Lenovo Power Manager استفاده کنيد، به طور کامل مشکل رو حل ميکنه
سلام
اقا مهدی میتونید لینک این نرم افزار رو بزارید اخه هر چی تو سایت ها جستجو کردم نتونستم پیداش کنم
ممنون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
این لینک رو ببینید:
این لینک رو ببینید:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
sam1375 نوشته شده:سلام دوستان این رام که یه سوپر کپی از رام سامسونگ s4 هست رو براتون اماده و پرت کردم فقط با ریکاوری نصبش کنید
سلام این لینک منقضی شده فک کنم .. میشه دوباره بزاریدش؟ بهش نیاز دار
م منننن-_____-