دوستان کمک- ویروس ***camera.info

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات تلفن همراه خود را مطرح کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

دوستان کمک- ویروس ***camera.info

پست توسط shaparakr6 »

سلام دوستان
گوشیم ویروسی شده..لطفا کمک کنین تصویر
چند هفته ای میشه در browser های گوشیم وارد هر سایتی میشم و در قسمتهای مختلف سایت کلیک میکنم یک صفحه با آدرس a d u l t camera.info باز میشه...
برنامه cmsecurity رو هم نصب کردم ولی فقط هر دفعه که این اتفاق میفته فقط آلارم میده و کش browser رو پاک میکنه.. خود ویروس سر جاشه و پاکش نمیکنه
دیوانم کرده..چی کار کنم؟
سیستم عامل گوشیم اندرویده.
مرسی
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: دوستان کمک- ویروس ***camera.info

پست توسط Mahdi1944 »

,
از چه مرورگري استفاده ميكنيد؟ اين يك Adware‌ هست كه همراه يك برنامه‌در حال اجرا بارگزاري ميشه، اگر گوشي روت هست، برنامه‌هاي در حال اجرا رو تك تك تست كنيد و ببينيد مشكل به كدوم يكي مربوط هست، البته هر بار اون به مرورگري وارد بشه بايد كش و كوكي‌ها رو حذف كنيد. با حذف برنامه‌هايي كه مشكوك هستند و يا از منبع معتبر دانلود نشدند اين مشكل به وجود مياد، مثلا روي كامپيوتر يكي از برنامه‌هايي كه اين adware‌ رو فعال ميكنه، BlueStack نسخه روت شده كه در بسياري سايتها وجود داره هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات تلفن همراه”