Mahdi1944 نوشته شده: ,
بله، بايد مجددا Upgrade Firmware رو بزنيد
در مورد ظاهر رام هم من روي اون كار نميكنم چون به اون اعتقادي ندارم و فقط روي مسائل امنيتي و بهينه كردن اون تغييراتي رو اعمال ميكنم، چون ظاهر سليقهاي هست و خودم به شخصه هرگز به رامي كه جنگولگ بازي سرش در آورده باشن توجه نميكنم، ظاهر رام هم خيلي راحت با لانچرهاي قدرتمندي كه وجود داره قابل تغيير هست. مثلا توصيه ميكنم Dodol Launcher رو نصب كنيد
در مورد حافظه هم اين دقيقا به رام مربوط هست و در فايل fstab انجام ميشه، اين كار هم بسيار مفيد هست. چون از مموري كارت ميشه استفاده بهينه براي ديتاي برنامههاي سنگين كرد و به اين شكل برنامهها محدود به حافظه داخلي نميشوند. ضمن اينكه اگر مموري روي گوشي نگذاريد sdcard0 ميشه همون اينترنال و ميتونيد ديتا رو روي اون بريزيد
دوست گرانقدر آقا مهدی ضمن تشکر از شما یه چند نکته رو متذکر میشم
ببینید در مورد رابط کاربری که خود شخص بنده اصلا لانچری به غیر از لانچر پیش فرض یک سیستم عامل رو نمیپسندم و همون بقول فرمایشاتت جنگولک بازی رو رد میکنم و به همین خاطر هم هست که عمر ماندگاری یک لانچر توی گوشیم نهایتا ۴ ساعت هستش و بعدش پاکش میکنم
عموما از نکسوس خیلی خوشم میاد چون شسته رفته هست
منظورم از اون تغییرات برای باقی کاربراس بهر تقدیر همه ی کاربرا محیط های نکسوسی رو نمیپسندند
برای اون مساله ی تغییر حافظه ها هم درست میفرمایید. ولی متاسفانه برای مثال من واتس اپ رو در حالتی که مموری روی دستگاه قرار نداده بودم شروع به نصب کردم و دیدم که فولدر واتس اپ روی اینترنال مموری ایجاد شد و بعد از اینکه دستگاه رو خاموش کردم و مموری رو جا انداختم و روشن کردم بعد از کار با واتس اپ اینبار فولدر واتس اپ روی مموری کارت هم ایجاد شد و از اون به بعد هم فقط از حافظه ی اکسترنال استفاده میشد