با سلام
گوشی هواوی g610 دو روز هست که گرفتم وقتی رو دوربین کلیک میکهم پیش فرض دوربین جلو کار میکنه و قتی دکمه تعویض رو میزنم روی دوریین پشت و فیلمبرداری نمی ره و این پیام ظاهر میشه unfortunately gallery has stopped
فکتوری ریست هم کردم درست نشد
ضمنا برنامه z device test رو نصب و اجرا کردم main camera , secondary camera رو fai نشون میده ( علامت ضربدر قرمز هست )
با برنامه cpu z هم هیچ مشکلی نمی بینم
ممنون میشم کمک کنید
اجرا نشدن دوربین جلو و پیام unfortunately gallery has stoppe
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: اجرا نشدن دوربین جلو و پیام unfortunately gallery has st
,
آيا فريموير رسمي هست؟
در فريموير قبلي اين مشكل رو نداشتيد؟
گوشي ضربه نخورده؟
آيا فريموير رسمي هست؟
در فريموير قبلي اين مشكل رو نداشتيد؟
گوشي ضربه نخورده؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
گوشی رو تازه گرفتم کاری به فریم ویر که نداشتم
به هر حال گوشی رو با 40 تومن ضرر پس دادم
لعنت به گوشی های هوواوی !
به هر حال گوشی رو با 40 تومن ضرر پس دادم
لعنت به گوشی های هوواوی !

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
من هم HUAWEI رو به كسي توصيه نميكنم. اما به هر حال مشكل توي هر برندي ممكنه باشه ...
من هم HUAWEI رو به كسي توصيه نميكنم. اما به هر حال مشكل توي هر برندي ممكنه باشه ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد