رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member

Re: رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3

پست توسط مهدی2035 »

یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
شما سوالتون رو بايد در تاپيك مربوط به همون گوشي مطرح كنيد
در مورد اسپايدر قديمي، چون پارتيشن نياز به آپديت داره، نياز هست به جاي دانلود، گزينه‌ي Firmware Upgrade‌رو بزنيد تا پارتيشن بندي جديد اعمال بشه
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار

پست توسط rapsaeid »

سلام بنده رام نوت ۳نصب کردم همه کارهایی که برای کلیدهای هوم و بک و ... گفتید انجام دادم
ریست فکتوری هم کردم اما موقع نصب فریم ورک مدت زیادی منتظر میمونم که هیچکاری نمیشه بناچار دوباره همون
رام جی ال ایکس برگردوندم شما دقیقا توضیح بدید چطوری کلیدهای لمسی فوق را بیارم
و آیا روش دیگری برای اوردن این کلیدها هست با تشکر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 91 بار
سپاس‌های دریافتی: 202 بار

پست توسط ali.4171 »

rapsaeid نوشته شده:سلام بنده رام نوت ۳نصب کردم همه کارهایی که برای کلیدهای هوم و بک و ... گفتید انجام دادم
ریست فکتوری هم کردم اما موقع نصب فریم ورک مدت زیادی منتظر میمونم که هیچکاری نمیشه بناچار دوباره همون
رام جی ال ایکس برگردوندم شما دقیقا توضیح بدید چطوری کلیدهای لمسی فوق را بیارم
و آیا روش دیگری برای اوردن این کلیدها هست با تشکر

زبان گوشی رو انگلیسی کنید بعد در نصب فریم ورک مشکلی نخواهد بود ،در زبان فارسی روت به خوبی عمل نمیکنه چون نسخه دموی برنامه روت نصب هست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار

پست توسط rapsaeid »

باتشکر از شما عزیز گرامی امتحان میکنم مجددا و نتیجه را اعلام میکنم از راهنمایی ممنون 8->
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط alirezap »

سلام به دوستان صاحب نظر
لطفا در صورت امکان توضیح بدن که اگر گوشی bootloop مکرر شد باید چه کار کنیم ؟ تصویر
باتشکر از زحمات و راهنمایی های شما تصویر
New Member

پست توسط agha saman »

تصویرسلام دستتون درد نکنه چطوری میشه رام رو نصب کرد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
Bootloop معمولا به خاطر دست كاري غير اصولي يا ناسازگار رخ ميده و بايد فلش كرد، اما برخي مواقع اختلالات و ناسازگاري‌هاي نرم افزارهايي كه كاري به روت ندارند علت مشكل هستند كه در اين صورت با فكتوري ريست مشكل حل ميشه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط omid1231 »

S.M.Seyednoor نوشته شده:ali.4171 و ebrahim835 عزیز

سلام
از لحاظ ساپورت بله ، اما سخت افزار این گوشی به شکلی طراحی شده که برای اتصال ورودی برقی اختصاص داده نشده ؛ اما شما به راحتی میتونید به وسیله تغییراتی که در کرنال داده شده از Y OTG استفاده کنید

نمایی از YOTG :
 تصویر 

این OTG کاملا تست و جواب داده که انشالله مراحل ساختش رو توضیح خواهم داد ...

با سلام دادا در صورت امکان خواهشا خواهشا مراحل ساخت رو هرجه زود تر بگذارید یک دنیا ممنون
یا علی مدد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط samiamir33 »

سلام
روزتون بخیر خسته نباشید
من خواستم رام تاچوینز رو فلش بزنم اما متاسفانه به هیچ وجه گوشیم به حالت دانلودینگ نمیره تمومی پستهای مربوط به حالت دانلودینگ بخصوص واسه g5 رو که با ولتا کار میکنه رو هم تک به تک تو کلوب خوندم .تو زمانی که گوشی روشنه glxg5 میشناسه اما واسه دانلوذینگ نه.بارها درایور رو کامل آن ایستال و مجدد اینستال کردم و حتی از سایتهای مختلف درایور جی 5 رو گرفتم و نصب کردم و سه تا ورودی یو اس بی دارم که هر سه تاش رو هم امتحان کردم اما نمیدونم تو حالت دانلودینگ چرا نمیره که با لپ تاپم ارتباط برقرار بشه و mtk رو نمیشناسه حالا نمیذونم مشکل از چیه.لطفا بفرمایید چکار باید بکنم
اگه راهی هست که از ریکاوری cw بتونم فلش کنم هم راهنمایی بفرمایید.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
باتری رو در بیارید و در حالت بدون باتری اون رو به کامپیوتر وصل کنید. برنامه‌ی SP Flashtool هم در حال اجرا باشه

New Member

پست توسط mohsen.karate »

S.M.Seyednoor نوشته شده: [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]   [FONT=Fixedsys] تصویرتصویرتصویر در تاریخ 93/04/08 به روز رسانی صورت و لینک دانلود قرار گرفت تصویرتصویر تصویر  [FONT=B Kamran]

با سلام و عرض ادب خدمت کلیه دوستان و همراهان سایت
رام دومی که قصد معرفی اون رو دارم رامی بر اساس اینترفیس تاچویز سامسونگ گالگسی نوت III هست ...

[FONT=B Kamran]رامی کاملا پایدار که گوشی شما رو تبدیل به نوت 3 خواهد کرد ...   [FONT=B Kamran]اما این همه ماجرا نیست ...   [FONT=B Kamran]این رام بر اساس نسخه 4.4.2 کیت کت نوشته شده و میشه گفت جزو اولین رام هایی هست که برای مدیا تک 6589 پورت شده...   [FONT=B Kamran]برای تاکید عنوان میکنم این رام بر پایه یک لانچر نیست بلکه کاملا از روی نوت 3 پورت و پایه گذاری شده ...   [FONT=B Kamran]قابلیت ها :   [FONT=B Kamran]

سلام
از زمانی که پست را گذاشتید خیلی گذشته به حر حال من این رامو تازه نصب کردم خیلی خوب و سریع و زیباست فقط دو مشکل دارد یکی دوربین جلو که از قبل میدونستم و یکی ها نقطه اتصال wifi که خیلی حالمو گرفت, اصلا روشن نمیشه, وقتی روش میزنی مینویسه در حال روشن کردن و همینطور میمونه که آخر مجبور میشم گوشی رو ریاستارت کنم. میخواستم بدونم این مشکل حل میشه.
خیلی ممنون

[FONT=B Kamran]افزایش کیفیت دوربین به 13 مگا پیکسل   [FONT=B Kamran]اضاقه شدن busyboxpro 22.2.1   [FONT=B Kamran]روت شده همراه با کاستوم رام    [FONT=B Kamran]دارای بوت انیمیشن سامسونگ   [FONT=B Kamran]اجرای همزمان 10 برنامه    [FONT=B Kamran]اضافه شدن قابلیت       [FONT=B Kamran]اضافه شدن قابلیت    Scroll و           ...    

[FONT=B Kamran]

[FONT=B Kamran]

[FONT=B Kamran]اسکرین شات از این رام :   [FONT=B Kamran]

تصویرتصویرتصویر  [FONT=B Kamran]تصویرتصویرتصویر   تصویرتصویرتصویر    دانلود :  [FONT=B Kamran]

[FONT=B Kamran]

[FONT=B Kamran]

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

S/N : www.centralclubs.com  

[FONT=Fixedsys] تصویرتصویرتصویر در تاریخ 93/04/09 به روز رسانی صورت و لینک دانلود قرار گرفت تصویرتصویر تصویر    

[FONT=4]"هرگونه کپی برداری آزاد می باشد به شرط فرستادن 3تا صلوات برای سلامتی مدیر سایت آقا مهدی گل و سایر همکارانشون"

[FONT=Georgia]

[FONT=Georgia]بازدید از دیگر مطالب نگارش شده توسط بنده : 
   [FONT=Georgia]رام GLX G5 بر پایه Touchwiz Note 3  [HR] [FONT=Georgia]

[FONT=Georgia]رام GLX G5 بر پایه نسخه Lewa [HR][FONT=Georgia]رام GLX G5 بر پایه Miui4.6.13  [HR] [FONT=Georgia]رام اصلی و به روز شده گوشی اسپایدر با لینک مستقیم  [HR] [FONT=Georgia]برترین نرم افزار Camera برای گوشی های GLX  [HR] [FONT=Georgia]روت،بکاپ،کاستوم ریکاوری، برگرداندن سریال برای کلیه گوشی GLX  [HR] [FONT=Georgia]برنامه افزایش Ram اندروید برای کلیه گوشی های GLX  [HR] [FONT=Georgia]تغییر میزان حافظه گوشی های GLX تنها با یک کلیک  [HR] [FONT=Georgia]فريموير، روت ، بکاپ و فايلهاي مورد نياز GLX G5  [HR] [FONT=Georgia]آموزش تصویری آنروت کردن کلیه گوشی های GLX  [HR] [FONT=Georgia]بالا بردن سطح صدا در بلندگو، هدفون، ... کلیه گوشی های GLX [HR]  [FONT=Georgia]برنامه بسیار کاربردی Mobile Uncle MTK Tools  [HR] [FONT=Georgia]

ارسال پست

بازگشت به “GLX”