Saeid12345 برادر عزيز من
ميگند كه ميخ آهنين نرود بر سنگ
شما خودت رو زياد ناراحت اين جماعت نكن ، توي همه دوره هاي تاريخ كساني بودند كه مرغ همسايه رو غاز مي دونستند
اگر و فقط اگر شما بتونید این کار رو انجام بدید اون موقع بنده هم اعتراف میکنم که صاعقه همون اف 5 هست و اگر نتونستید یعنی جنابعالی از دانش ساخت هواپیما هیچ چیزی نمیدونید الا اسم دو سه تا رادار و چند تا کار خونه
اگه به ضرب المثل باشه که نحوه استفاده اونها رو هم بلد نیستید . برادر من زعمل کار براید نه به آِیه یاس

حرف حساب كه شاخ و دم نداره - اينم يه نمونه از حرف حسابه
در مورد رضاي عزيز بنده فكر ميكنم به خاطر مشكلاتي كه براشون پيش اومده كمي از كوره در رفتند، وگرنه بنده مطمئن هستم ايشون هم عاشق وطن و پيشرفت كشورشون هستن، اميدوارم مشكلات ايشون زودتر حل بشه و ما دوباره رضاي منطقي و دوست داشتني هميشگي رو ببينيم
مهدي عزيز
شما مطمئنيد كه ايشان به خاطر مشكلاتشون اين طوري شدند ؟ من كه جور ديگري فكر مي كنم ( البته اگه جسارت نباشه

)
براي اينکه کمي با تجهيزات! داخل کابين صاعقه (F-5A) آشنا بشين، تنها تصويري رو که دارم در اختيارتون مي گذارم
همه آدم و عالم حتي اون بچه مدرسه اي هايي كه فقط بلدند اسم هواپيما حفظ كنند تا حالا ديگه فهميدند كه صاعقه بر مبناي F-5E پايه گذاري شده نه F-5A . حتي اگر فرض كنيم كه صاعقه از F-5A اقتباس شده باشه انتظار نداشته باشيد كه تجهيزات كابين تغيير نكرده باشند
ايران توانمندي هاي فراواني در صنايع نظامي دارد اما در زمينهء ساخت هواپيما، ما هنوز قادر به ساخت تاير، واشرآلات و پيچ و مهره هاي داخل موتور JT7D ساخت 1958 نيستيم
من نميدونم اگر اين پيچ و مهره هاي موتور JT7D نبود ، شما از چي براي زير سوال بردن تواناييهاي متخصصان جوان ايراني استفاده مي كردي ؟

هر جا بحث يه چيزي شده سريع اومديد گفتيد كه پيچ و مهره موتور ساخت فلان سال
روس ها با روابط نسبتن گرمي که با چين دارند، حاضر نشده اند رادار N019 و موتور RD-93 در اختيار چين قرار دهند تا بر روي هواپيماي FC-1 سوار کند، آن وقت شما انتظار داريد صاعقه مجهز به RD-33 و رادار N011 شده باشد؟
برادر من ، الا مسايل نظامي كه امثال من و شما باهاشون سر و كار داريم يه چيزي هست به اسم معادلات سياسي
روسيه ممكنه اعلام كرده باشه كه من رادار و موتور را به چين تحويل نداده ام ولي اگه به طور مخفيانه تحويل داه باشه چي ؟
فكر مي كنيد روسيه اجازه ميده تا چين دستشو براي تامين نيازهاي تسليحاتيش به سوي غرب دراز كنه ؟ عمرا
حالا هم حتما توقع داريد اگه رادار يا موتوري تحويل ايران شده خبرشو با آب و تاب و همراه با تعداد دقيق پيچ و مهره هاي موتورها

توي اخبار تلويزيون بگند ؟
يا هنوز هم بنده را به سياسي کاري متهم مي کنيد.
اين ديگه از اون حرفاست !! كي شما رو متهم كرده ؟ سياسي كاري شما خيلي وقت پيش اثبات شده