صندلی داغ با حضور CAPTAIN PILOT...!
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: صندلی داغ با حضور CAPTAIN PILOT...!
با تشکر از پاسخ مفصل و با دقت شما رامین جان، اگر سخت گیرانه نگاه نکنیم تقریبا با بیشتر صحبت شما موافق هستم. اما یک مثال می زنم برای این که بعد جدیدتری از مسئله را از نظر شما بشنویم.
سن بنده، شما و البته اکثر کاربران سایت طوری است که به خوبی تحولاتی که تلفن همراه در دنیای ما ایجاد کرده است را از نزدیک لمس کرده ایم.
اگر شما امروز با کسی چند تماس تلفنی داشته باشید و پاسخی دریافت نکنید، البته بسته به فرد مورد نظر، مثلا یکی از نزدیکان باشد، اکثرا (شخصا این طور نیستم) دچار استرس و نگرانی از بابت عدم پاسخ مخاطب به تلفنش خواهند شد. حال آنکه این تجربه ای جدید از نگرانی و دلواپسی است که قطعا در نبود تلفن همراه وجود نخواهد داشت چون اساسا تماسی گرفته نمی شود که پاسخ داده بشود یا نشود.
آیا این دیدگاه درستی است که گفته شود تلفن همراه با وجود مزایایی که در زمینه ارتباطات داشته است اما موجبات این دست نگرانی ها و دلواپسی های جدید را فراهم آورده است؟
راهکاری که شما برای خودتان در این زمینه دارید چیست؟
یا بهتر است اینطور بپرسم اصلا شما از این دست استرس ها یا به قول خودتان عوارض تکنولوژی رهایی یافته اید یا باهاش مشکل دارید؟
- با سوال بعدی موضوع را هم عوض می کنم،
بهترین دوست غیر جاندار شما که البته ممکن است از نظر شما آن قدرها هم بی جان نباشد؟
سن بنده، شما و البته اکثر کاربران سایت طوری است که به خوبی تحولاتی که تلفن همراه در دنیای ما ایجاد کرده است را از نزدیک لمس کرده ایم.
اگر شما امروز با کسی چند تماس تلفنی داشته باشید و پاسخی دریافت نکنید، البته بسته به فرد مورد نظر، مثلا یکی از نزدیکان باشد، اکثرا (شخصا این طور نیستم) دچار استرس و نگرانی از بابت عدم پاسخ مخاطب به تلفنش خواهند شد. حال آنکه این تجربه ای جدید از نگرانی و دلواپسی است که قطعا در نبود تلفن همراه وجود نخواهد داشت چون اساسا تماسی گرفته نمی شود که پاسخ داده بشود یا نشود.
آیا این دیدگاه درستی است که گفته شود تلفن همراه با وجود مزایایی که در زمینه ارتباطات داشته است اما موجبات این دست نگرانی ها و دلواپسی های جدید را فراهم آورده است؟
یا بهتر است اینطور بپرسم اصلا شما از این دست استرس ها یا به قول خودتان عوارض تکنولوژی رهایی یافته اید یا باهاش مشکل دارید؟
بهترین دوست غیر جاندار شما که البته ممکن است از نظر شما آن قدرها هم بی جان نباشد؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
سلام جناب کاپیتان.
امیدوارم آخر سالتون کم مشغله و پربار باشه.
در این پنج سال اخیر بهترین و بدترین فیلم سینمایی که دیدین چی بوده؟
فیلم و سریال مورد علاقتون و همچنین ژانری که پیگیری میکنید هم اگر بفرمایید خوشحال میشم بدونم.
ایام به کام.
فیلم و سریال مورد علاقتون و همچنین ژانری که پیگیری میکنید هم اگر بفرمایید خوشحال میشم بدونم.
ایام به کام.

اندکی صبر...

- سپاسهای ارسالی: 1067 بار
- سپاسهای دریافتی: 1211 بار
سلام
چند سوال خدمتتون داشتم
1- شما که بیرون از کشور هستید و از زاویه دیگه ای کشور رو میبینید، نظرتون در رابطه با اوضاع ایران چیه و کلا مملکت رو در چه وضعی میبینید؟
2- نظرتون در رابطه با ازدواج چیه؟
3- بهترین فلافلی که خوردید کجا بوده؟
4- راه حل شما برای مسئله هسته ای چیه؟
5- نظرتون در رابطه با حج؟
6- از خدا چی میخواهید؟
7- بهترین ماشین از نظر شما؟
8- نظر شما در رابطه با ماجرای کرسنت؟
9- نظرتون در رابطه با ناو دماوند چیه؟
از بذل توجه شما بسیار سپاسگذارم
چند سوال خدمتتون داشتم
1- شما که بیرون از کشور هستید و از زاویه دیگه ای کشور رو میبینید، نظرتون در رابطه با اوضاع ایران چیه و کلا مملکت رو در چه وضعی میبینید؟
6- از خدا چی میخواهید؟

- سپاسهای ارسالی: 665 بار
- سپاسهای دریافتی: 1162 بار
با سلام
با اجازه میخواستم از استاد گرامی چند سوال کوچک بپرسم
1-بهترین و بدترین خاطره شما از پرواز چیه؟
2-چرا خلبانی را انتخاب کردید؟
3-اگر امکان داره میخواستم در مورد لذت پرواز یکم توضیح بدید

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
M.Abooali نوشته شده:با تشکر از پاسخ مفصل و با دقت شما رامین جان، اگر سخت گیرانه نگاه نکنیم تقریبا با بیشتر صحبت شما موافق هستم. اما یک مثال می زنم برای این که بعد جدیدتری از مسئله را از نظر شما بشنویم.
مجددا" سلام میلاد عزیز![]()
اگر از دیدگاه کلی نگاه کنیم با توجه به سطح فرهنگ جامعه کشور و سایر ملل مشابه, بله این دست نگرانی ها زائده تکنولوژی های جدید هستند. البته این موضوع را از هر منظری نگاه کنیم میتوانیم بیابیم. به عنوان مثال چاقی مفرت مردم آمریکا به دلیل شیوع شدید Fast Food ها در این کشور است و آمار بالای سرطان معده در اروپای مرکزی نیز حاکی از تغییر روش غذایی مردمان آنها از گیاه به گوشت میباشد! اما همانطور که در ادامه به آنها اشاره خواهم کرد, به نظرم این عوارض فردی هستند و هرکس با توجه به پیشینه و فرهنگ خود دچار برخی از آنها میشود.
من هم همچون شما از این دست نگرانی ها و استرس های بی مورد ندارم و کلا" توی این زمینه ها آدم بیخیال و ریلکسی هستم!! گاهی اطرافیان از این بی تفاوتی من نسبت به برخی موارد که در نظر آنها بسیار مهم است (همچون همان پاسخ ندادن مخاطب به تلفن و ...) شاکی میشوند اما بنده روی روش خودم اصرار دارم و حاضر به تغییر آن نیستم. یکی از دیدگاه های من "انجام دادن کارها با کوتاهترین و کم ضرر ترین روش ها" میباشد و از آنجا که استرس دارای عواقب جدی برای بدن و سلامتی است, تا حد امکان از آن دوری میکنم. البته این مورد یکی از نیازهای روحی برای خلبانی نیز میباشد ... بنابراین من فکر میکنم دچار شدن یا نشدن افراد به این موارد دارای ارتباط مستقیم با شخصیت و بینش آنها میباشد.
گمان میکنم همچون بسیاری از افراد, موبایل بهترین دوست غیر جاندارم است! فکر میکنم در صندلی داغ قبلی به این نکته اشاره نموده بودم که دارای ارتباط عاطفی با برخی از لوازم شخصی همچون موبایل, ساعت, ماشین, دستبند و ... هستم و در اکثر موارد غیر از ماشین, اگر آنها را با نمونه های جدیدتر هم تعویض نمایم به هیچ عنوان قبلی را کنار نمیگذارم و در مکانی مشخص از آنها نگهداری میکنم!
از سوالات خوب و متفاوت شما ممنونم. تجربه تبادل نوشتاری این نظرات برایم جالب بود![]()
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]

- تماس:
SA@M نوشته شده:سلام جناب کاپیتان.
درود بر شما دوست بزرگوارم![]()
مدتی کمتر شاهد حضور و فعالیت شما در انجمن بودیم و از این بابت خوشحالم که بازهم در این جمع هستید.
متشکرم, همچنین برای شما. اما همانطور که احتمالا" برای همه اینطور است, معمولا" آخر سال دارای مشغله های خاص خود میباشد که انشاالله میتوانند نتایج خوبی به همراه داشته باشند.
بدترین فیلمی که دیدم مربوط به هفته گذشته بود و Everly نام داشت. فیلمی به ظاهر ترسناک که Location آن فقط یک خانه قدیمی و بسیار ضعیف بود با فیلمنامه ای بی هدف و صرفا" دارای صحنه هایی ترسناک و دراماتیک آن هم از نوع مصنوعی! البته اکثر فیلم های ترسناک از سناریوهای قوی برخوردار نیستند مگر در موارد معدود. اما این فیلم واقعا" بی هدف بود.
اما انتخاب بهترین فیلم کمی دشوار است زیرا فیلم های خوب را میتوان در طبقات مختلف قرار داد و از آنجا که علایق مختلفی را دنبال میکنم واقعا" نمیدانم بهترین فیلم را کدامیک میتوان دانست ؟ اما به فیلمنامه های مبتنی بر حقیقت علاقه دارم و شاید American Sniper و Kill The Messenger جزء آخرین موارد در خور تحسین باشند که زوایای پنهان زیادی از جنگ و سیاست را آشکار ساختند. در ژانر معنادار فیلم The Judge داستان زیبایی را به تصویر میکشد. ژانر اکشن دارای پرچمداران زیادی هست که از بین کمتر معروف ها, فعلا" Unknown و John Wick را به خاطر دارم. و اما ژانر تخصصی پرواز نیز شاید فیلم Flight با بازی زیبای Denzel Washington لایق یکی از بهترین ها بود. هرچند اصل داستان فیلم و اعتیاد خلبان به الکل و مواد مخدر مردود است اما چالش هاییکه فیلم به وجود آورد از منظر تخصصی بی نظیر بود. البته این فیلم ها بیشتر مربوط به ماه های اخیر هستند و متاسفانه حافظه ام برای بررسی تمام این 5 سال یاری نمیکند زیرا معمولا" آن را برای به خاطر سپردن طولانی مدت فیلم استفاده نمیکنم.
نخست آنکه به هیچ عنوان فیلم ها و سریال های ایرانی را نگاه نمیکنم و این کار را اتلاف وقت میدانم! البته عدم دسترسی به شبکه های داخلی در خارج از کشور هم مزید بر علت است اما کلا" آنها را دنبال نمیکنم و علاقه ای هم ندارم. اما در سریال های خارجی از آنجا که وقت کافی برای دنبال نمودن منظم آنها از طریق تلویزیون را ندارم, معمولا" اگر به یکی از آنها علاقه مند شوم, صبر میکنم تا کلا" تمام شود و سپس مجموع آن را دانلود و به مرور زمان نگاه میکنم! البته آخرین باریکه اینکار را کردم حدود 3 سال پیش و مربوط به سریال های Supernatural و Prison Break بود. بیشتر طرفدار فیلم های سینمایی هستم و معمولا" هفته ای 3 الی 4 فیلم میبینم اما ژانرهای مورد علاقه ام بیشتر اکشن و داستانی هستند.
ایام به کام.
سپاسگذارم از حضور شما
موفق باشید
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

- محل اقامت: کرمان/رفسنجان
- سپاسهای ارسالی: 10774 بار
- سپاسهای دریافتی: 12391 بار
- تماس:
سلامی مجدد به همه عزیزان
مرسی ک شرکت کردید همه تشکر ویژه دارم ازتون
خب حالا بریم سراغ بخش دوم سوالات
اقا رامین
بهترین سفری ک رفتی کجا بوده؟

الان اگر کسی ازت مشورت بخاد واسه یک جا یک شهر شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟

بهترین روز زندگیت؟

مهم ترین اتفاقی ک تو ایران تو این 5 سال افتاده؟

نظرت راجع به اوضاع اقتصادی ایران و جهان کلا چیه؟

رمز موفقیت چیه ؟

مرسی از جواباتون

- تماس:
saied tomcat نوشته شده:سلام
سلام دوست گرامی
چند سوال خدمتتون داشتم
البته بنده به داخل کشور رفت و آمد زیادی دارم و دیدگاهم بیشتر داخلیست تا خارجی! با اینحال نظر بنده حاصل از قیاس اوضاع داخلی با استانداردهای منطقه و فرا منطقه ای میباشد. باید دید منظور شما دقیقا" کدام بخش از "اوضاع ایران" است ؟ زیرا این مهم را میتوان در شاخه های مختلفی بررسی نمود که هریک دارای توضیحات وسیع میباشند. با اینحال شرایط کلی یک مملکت در سطح بین الملل را میتوان ابتدا از جایگاه جهانی آنها بررسی نمود که متاسفانه جایگاه کلی کشور (متفاوت با آماری) بسیار پایین است و خود این موضوع به دلایل بسیار متعددی محقق گردیده که مسائل سیاسی تنها بخش کوچکی از آن میباشد. فرهنگ بسته و متعصبانه عده زیادی از هموطنان بیشترین تاثیر منفی در سیر نذولی کشور را داشته و حتی چنانچه کل حکومت هم عوض شود بازهم این تاثیر منفی تا حد زیادی باقی میماند زیرا فرهنگ یکی از اساسی ترین ارکان هویتی هر کشور و ملت است و متاسفانه مردم کشور ما از فرهنگ بالایی برخوردار نیستند. تعریف فرهنگ از منظر بنده نه آن آزادی و برهنگی غربی هاست و نه رفتار مذهب گرایانه و تندروی دینی بلکه فرهنگ به معنی توانایی انسان ها برای زندگی آرام بدون دردسر در کنار یکدیگر است. وقتی ما نمیتوانیم در داخل کشور با یکدیگر بدون مشکل زندگی کنیم یعنی از فرهنگ پایینی برخورداریم. اگر این موضوع را بیشتر بشکافیم میبینیم که جزئیات بسیار زیادی را در بر میگیرد که رفتار فردی و اعتقادی نیز در زیر مجموعه آن قرار دارند. تا زمانیکه مردم ما یاد نگیرند به اعتقادات و باورهای یکدیگر احترام بگذارند و باورهای خود را برتر از سایرین ندانند و با الگو گرفتن از برخی روش های حکومتی (که لایق مدیریت بر همین مردم است) به مواضع اشتباه خود پی نبرند, وضعیت ایران در همین جایگاه پایین خواهد ماند. شاید با رفع برخی مشکلات سیاسی و کوتاه آمدن با کشورهای قدرتمند بتوانیم بخشی از این جایگاه را افزایش بدهیم اما عمده مشکل ما حاکی از همان فرهنگ پایین ماست که هیچ توافقنامه و قطعنامه ای توانایی جبران تاثیرات منفی آن در سطح بین المللی را ندارد! این موضوع جای بحث بسیار زیادی دارد و تمام عادت های غلط مردم نیز در زیر مجموعه آن قرار میگیرند و لذا بررسی کامل آن از حوصله سوال فوق خارج است.
از آنجا که خودم تصمیمی برای آن ندارم لذا نظر خاصی هم ندارم. شاید در زمان مناسب بسیار عالی باشد.
یک رستوران عربی متعلق به فردی سوری در حاشیه ساحل جمیرا دبی قرار دارد به نام (الاعجاز) و از آنجا که بیشترین فلافل و هات داگ عمرم را در آن رستوران خوردم, گمان میکنم بهترین ها بوده اند!
با تعاریف فعلی: تعطیلی کامل بخش انرژی و تامین سوخت - ادامه جدی بخش پزشکی. ایران با توجه به منابع عظیم و ارزان قیمت نفت و گاز, نیازی به تولید بسیار گرانقیمت برق از روش هسته ای ندارد و این همه هزینه با نام "تولید انرژی" منطقی نیست مگر اهداف دیگری را دنبال نمائیم که فعلا" ما میگوییم دنبال نمیکنیم و دنیا میگوید میکنیم ... البته نظر بنده مبنی بر همان حرفیست که مسئولین میگویند و اگر از منظر نظامی بررسی کنیم, یکی از موافقان آن هستم! در غیر ایصورت اگر 1000 مگاوات برق را با کابل مسی از لاس وگاس بخریم بازهم خیلی از ارزانتر از نیروگاه بوشهر میشود!
اصل تعریف حج بسیار زیباست اما آنچه امروز در حال اجرا میباشد بیشتر به یک نمایش پر هزینه برای تامین مخارج ضربه به همان اتحاد مسلمانانی است که از سراسر دنیا به حج میروند!
6- از خدا چی میخواهید؟
داشتن روابط دوستانه با خدا از آرزوهای همیشگی بنده است
بهترین ها همیشه در شاخه های مختلف متفاوت هستند. اما فعلا" Bentley Continental GT را خودروی مورد علاقه ام برای چند سال آینده میدانم.
مباحث اجرایی مدیریت و اقتصاد کلان همیشه برای عوام مردم نامفهوم و حتی غلط هستند. قرارداد کرسنت یکی از چند صد قرارداد حوزه نفتی ایران میباشد که بنابر برخی لابی بازی های سیاسی و عدم وضول مطالبات برخی گروه ها, به آنچه فعلا" میبینید تبدیل شد و نتیجه آن چیزی جر تباهی سرمایه های کشور نبود. جریمه ای که باید به طرف اماراتی پرداخت کنیم و مشعل هاییکه در طول توقف قرارداد, گاز کشور را بی هدف سوزاندند در واقع از مخازن عظیم بی خردی ما نشات میگرفتند. کافیست بررسی سطحی تنها بر روی نام افراد حاضر در هر 2 جناح منعقد و منتقد قرارداد داشته باشید تا متوجه شوید اصل ماجرا چیست ؟ دوستانیکه مستقیما" در جریان تجارت های نفتی قرار دارند به خوبی میدانند در هیچ کجای دنیا این قبیل قراردادها بدون رابطه, رانت, رشوه و سایر روش های غیر معمول در افکار عمومی, قابل انعقاد نیست! این مسائل برای آنهاییکه دستی بر آتش دارند کاملا" طبیعی هستند و در واقع این عوام مردم میباشند که بازیچه این قبیل بازی های جناحی قرار میگیرند و صرفا" از آنها استفاده ابزاری میشود برای رسیدن به اهداف بزرگتر. حقیقت صنعت نفت ایران این است که بدون داشتن رابطه حتی نمیتوانید یک بشکه 220 لیتری مازوت با قیمت صادراتی تحویل بگیرید! همانطور که عرض کردم مباحث اقتصاد کلان برای عوام قابل درک نیست ...
البته ناوچه صحیح است! هرقدر هم بر روی استانداردهای خود ساخته تاکید نمائیم بازهم در اصل قضیه تفاوت ندارد (هرچند شما از عبارت "ناو" استفاده نمودید که صحیح است اما خطاب بنده کلی بود). با اینحال این ناوچه, پیشرفت بسیار خوبیست و زمان ساخت کوتاه تر آن نشان داد که در این عرصه سرعت عمل خوبی داشتیم. شاید ارزش معنوی این شناورها بسیار بیشتر از ارزش نظامی آنها باشد زیرا در برابر ناوشکن های حقیقی و پیشرفته کار زیادی از پیش نخواهند برد و بیشتر سکویی برای تمرین نیروهای جدید هستند. البته در مبحث تست تجهیزات نیز بستر مناسبی میباشد.
از حضور شما دوست گرامی ممنونم

- تماس:
میگ 35 نوشته شده:با سلام
سلام دوست عزیزم
قطعا" نخستین پرواز Solo یکی از بهترین خاطرات خلبانان در تمام عمر حرفه ای آنها میباشد. با اینحال در طول دوران حرفه ای خاطرات خوب به مراتب بیشتری قابل پیش بینی هستند. قبول شدن در هریک از امتحانات دشوار تئوری و عملی نیز میتواند لذت بخش باشد. اما شخصا" هنگامیکه توسط Examiner بسیار سختگیر سازمان هواپیمایی جمهوری چک مورد تشویق و تمجید قرار گرفتم, احساس خوبی داشتم. گمان میکنم از مجموع 50 خلبان تنها 2 نفر مورد تائید ایشان بودیم!!
هیچ خاطره بدی از پرواز ندارم و خوشبختانه تا امروز از نزدیک شاهد سوانح هوایی منجر به جرح یا فوت نبوده ام. اما اولین تجربه شرایط خاص پروازی ام به دوران PPL بازمیگردد که اندکی طولانی است اما شاید مطالعه آن برای علاقه مندان جذاب باشد:
[COLOR=#C00000]
در دوره PPL تمام پروازها در شرایط جوی VMC (مخفف Visual Meteorological Condition یا همان شرایط آب و هوایی با دید چشمی بالای 8 کیلومتر) انجام میشوند. در یکروز زمستانی هوا ار ابتدای صبح دارای Haze بود و به همین دلیل دید فرودگاه به کمتر از 8 کیلومتر کاهش یافت. دقایقی پس از ظهر دید به 9 کیلومتر رسید و در آن زمان که برای پروازهای Solo نیازمند Endorsement از استاد خلبان بودیم, من و یک دانشجوی خلبانی دیگر برای انجام 2 ساعت پرواز ناوبری تائید شدیم. خلبان دیگری که قبل از ما به سمت جنوب پرواز کرده بود با اعلام وضعیت بد جوی و توده سنگین ابرها در جنوب, به فرودگاه برگشت. مسیر من کلا" در جهت شمال و شمال شرق بود و لذا استاد برای آخرین بار تاکید نمود اگر مشکل خاصی پیش آمد سریعا" برگردم و مسیر را ادامه ندهم. آن زمان کمی کله شق تر (در بین خلبانان اصطلاحی داریم به نام Trash Head) از الان بودم و با خیالی آسوده به سمت شمال پرواز کردم. در میانه راه تصمیم گرفتم کمی فیلم برداری کنم و از آنجا که مرکز کنترل ترافیک هوایی هیچ ترافیکی را گزارش نکرده بود, با خیال راحت مشغول Selfie گرفتن بودم (البته این واژه در آن زمان هنوز باب نشده بود!). کمی بعد متوجه شدم هوای اطراف اندکی مه آلود است و دید زمینی کمتر شد. در پروازهای VFR آموزشی حتما" خلبان باید دارای دید مناسب نسبت به زمین باشد. ناگهان متوجه شدم توده عظیمی از ابر Stratus در پشت رشته کوه محبوس شده و دید زمینی را 0 نموده! با بررسی GPS متوجه شدم این توده دقیقا" در میانه مسیر به سمت مقصد اول قرار گرفته و هرچند با GPS میتوانستم مسیر را ادامه بدهم اما مغایر با قوانین آن دوره بود. تصمیم گرفتم مسیر را به سمت مقصد دوم که در واقع آخرین نقطه نشانه پیش از ورود به CTR (محدوده کنترل) فرودگاه مبدا بود ادامه دهم. باد توده ابر را دقیقا" در مسیر پروازم پراکنده کرده بود و کلا" دید بسیار کمی داشتم. وقتی بر اساس اطلاعات GPS روی نقطه مورد نظر بودم هیچ اثری از فرودگاه آن شهر نمیدیدم و آنجا بود که متوجه شدم شرایط عادی نیست! در ارتفاع حدود 5000 پا با دید زمینی 0 و مسافتی تقریبا" 15 مایل تا ورودی CTR فرودگاه قرار داشتم که باید هرچه سریعتر ارتفاع را کاهش میدادم زیرا ورودی CTR روی 2000 پا تعریف شده بود و نقطه بالای ابر تقریبا" 3000 پا بود! سریعا" با رادار تماس گرفتم و اعلام کردم به عنوان خلبان آموزشی و Solo در آن شرایط جوی قصد فرود در فرودگاه اصلی را دارم! میدانستم اطراف فروگاه کوه هایی با ارتفاع 1800 پا وجود دارند که ممکن است درون ابر پنهان باشند. تنها راه ایمن رسیدن به Holding Point فرودگاه, دنبال نمودن جاده حاشیه آن بود اما نمیدانستم ضخامت ابر چقدر است ؟ لذا برای اولین بار درخواست Radar Vectoring دادم که در اصل جزء مفاد دوره IR بود! در این روش مسئول رادار یا برج مراقب به شما جهت و ارتفاع را اعلام میکنند و در واقع مسئولیت ناوبری بر عهده آنهاست و شما صرفا" فرامین را اجرا میکنید و این رویه در تمام پروازهای IFR مورد استفاده قرار میگیرد. از آنجا که در آن زمان هیچ تجربه ای بر روی این Procedure نداشتم و درخواست آن را صرفا" بر اساس مطالعات و دانسته های پیشین اعلام نموده بودم, کمی مضطرب بودم زیرا میدانستم باید به اعداد آنها اطمینان نمایم و برای اولین بار در چنین شرایطی آن هم تنها, هواپیما را بنشانم! پس از کاهش ارتفاع به 1300 پا موفق شدم چراغ های حاشیه باند را ببینم و هواپیما را فرود آورم. وقتی استاد ایتالیایی را دیدم منتظر عکس العمل خاصش بودم اما با خونسردی گفت: Glad to see you alive .... این حرف استاد واقعا" تاثیرگذار و شیرین بود.
از دوران کودکی علاقه خاصی به پرواز و خلبانی داشتم و از آنجا که به دلیل بیماری پدر بزرگم, هر آخر هفته پروازی به تهران داشتیم, به هواپیما نیز علاقه مند شده بودم. از همان زمان به Take Off و سرعت گرفتن اولیه هواپیما علاقه داشتم و هنوز هم عاشق Full Throttle هستم! تقریبا" اکثر مراحل پرواز را زیر نظر میگرفتم و با اینکه 6-5 سال بیشتر نداشتم اما برداشتی ذهنی از عملکرد بال های هواپیما مجسم مینمودم و مثلا" میدانستم اگر صفحاتی از سطح بال به سمت بالا باز شوند, سرعت کم میشود! یکبار یکی از خلبانان پرواز من را به داخل کابین دعوت کرد و هنگام خروج یک بسته پاستیل بهم داد! آن حضور و رفتار خوب کاپیتان نیز یکی از بزرگترین جرقه های درونی بود. شاید جالب باشد بدانید پس از هر پرواز به مدت 2 الی 3 ساعت تمام سخنان اولیه مهمانداران را تکرار میکردم و تمام اعضای خانواده مجبور بودند هواپیما بازی من را تحمل کنند!!![]()
لذت پرواز با کلمات قابل توصیف نیست و نویسنده هرچقدر حرفه ای باشد بازهم نمیتواند آن حس را منتقل نماید مگر شما تجربه ای پیشین داشته باشید تا برخی اشارات, آنها را زنده نمایند. پرواز یک حس خاص است که روی زمین نمیتوان مشابه آن را یافت. اگر با اکثر خلبانان حرفه ای صحبت نمائید آنها خود را معتاد و وابسته به پرواز میدانند زیرا واقعا" اعتیاد آور است. یک خلبان حقیقی به هیچ عنوان اهمیتی به حقوق, ساعت پرواز, مداومت, خستگی و ... نمیدهد و فقط برای علایقش این کار را دنبال مینماید. اما یک نکته جالب در حس های مختلف پرواز در شرایط متفاوت است. حس پرواز در شب یا روز کاملا" متفاوت هستند و متعاقب آن وضعیت جوی نیز میتواند عواطف مختلفی برای خلبان شبیه سازی نماید. اما بطور کلی تا زمانیکه پشت فرامین هواپیما ننشینید متوجه آن دریچه متفاوت نخواهید شد و من به همه دوستان علاقه مند پیشنهاد میکنم حتما" تجربه پرواز با هواپیماهای فوق سبک یا سبک را از دست ندهند.
از حضور و سوالات زیبای شما سپاسگذارم.![]()

-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
ممنونم ازتون بابت زمانی که برای جواب دادن به سوال من اختصاص دادین.
متاسفانه مدت زیادی فرصت حضور در جمع شما بزرگواران رو نداشتم. اما همیشه خواننده ی مطالب پربارتون بودم.
خوب مثل اینکه شما هم نظرتون مثل بنده هست در مورد فیلم ها.
امیدوارم فیلم " interstellar/درمیان ستارگان " رو دیده باشید. چون منشا سوال من بیشتر از این فیلم نشات میگیره.
آینده ی خیلی دور بشریت رو چجوری ترسیم میکنید؟ و سرنوشت بشریت رو به چه صورت تصور میکنید؟
باز هم تشکر میکنم از نظر لطفتون به بنده و جواب دادنتون به سوالات حقیر.
متاسفانه مدت زیادی فرصت حضور در جمع شما بزرگواران رو نداشتم. اما همیشه خواننده ی مطالب پربارتون بودم.
خوب مثل اینکه شما هم نظرتون مثل بنده هست در مورد فیلم ها.
امیدوارم فیلم " interstellar/درمیان ستارگان " رو دیده باشید. چون منشا سوال من بیشتر از این فیلم نشات میگیره.
آینده ی خیلی دور بشریت رو چجوری ترسیم میکنید؟ و سرنوشت بشریت رو به چه صورت تصور میکنید؟
باز هم تشکر میکنم از نظر لطفتون به بنده و جواب دادنتون به سوالات حقیر.
اندکی صبر...

- تماس:
AGeNiS1 نوشته شده:
سلامی مجدد به همه عزیزان
درود بر شما محمد عزیز![]()
مرسی ک شرکت کردید همه تشکر ویژه دارم ازتون
خب حالا بریم سراغ بخش دوم سوالات
اقا رامین
بهترین سفری ک رفتی کجا بوده؟
فکر میکنم در صندلی داغ قبلی نیز اشاره داشتم و همچنان معتقدم بهترین سفر عمرم مکه بود. احساس منحصر به فردی که هیچگاه خارج از مسجدالحرام قابل درک نیست.
الان اگر کسی ازت مشورت بخاد واسه یک جا یک شهر شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟
نخست باید دید پیش زمینه آن فرد کجاست و قصد او از سفر چیست ؟ قطعا" مقاصد طبیعت گردی با آثار تاریخی یا تفریحات شبانه با یکدیگر متفاوت هستند. با اینحال من اروپا را پیشنهاد میکنم زیرا با استفاده از یک ویزا میتوانند براحتی کشورهای زیادی را ببینند و با یک تیر چند نشان را بزنند. پاریس, رم, بارسلون و پراگ جزء شهرهای بسیار زیبای اروپا هستند که واقعا" ارزش دیدن از زوایای توریستی را دارند. لیسبون, بروکسل, استکهلم و ... نیز بیش از آنکه جنبه توریستی داشته باشند, زیبا هستند. البته شخصا" حدود 2 سال است در فکر سفر به کوبا و آرژانین میباشم اما هنوز بهانه ای برای رفتن پیدا نکردم!
بهترین روز زندگیت؟
بهترین ها واقعا" زیاد هستند و من نمیتوانم در شاخه های مختلف یکی از آنها را برتر از سایرین بدانم و شاید هرکدام در جایگاه خود بسیار ارزشمند باشند. شاید اگر دقیقتر اشاره نمائید بتوانم مواردی را نام ببرم.
مهم ترین اتفاقی ک تو ایران تو این 5 سال افتاده؟
قطعا" پایان دوران ریاست جهموری احمدی نژاد بر ایران مهمترین اتفاق دهه اخیر میباشد که اگر عده ای هنوز به آن ایمان ندارند در آینده مطمئن خواهند شد! فضاحت به بار آمده از دوران دوم تصدی ایشان آنقدر وسیع است که تا سال ها نمیتوان عواقب آن را جبران کرد. البته بنده در دور دوم از طرفداران ایشان بودم (با اینکه رای نمیدهم) اما پرونده ایشان در 4 سال دوم آنقدر سیاه است که نمیتوان از آن دفاع نمود. هنوز موارد زیادی هستند که با مرور زمان از دوران ایشان آشکار خواهند شد ...
نظرت راجع به اوضاع اقتصادی ایران و جهان کلا چیه؟
اقتصاد ایران این روزها شدیدا" آلوده به پول و سیاست کثیف فرع میباشد. سود بالای بانکی و موسسات مالی که در واقع همان اسکونت است, جامعه و اقتصاد را شدیدا" بیمار نموده. این پول اقتصاد را میخشکاند و برکت را از زندگی مردم حذف میکند. جالب است ما که به عنوان مسلمان ادعای حرام بودم این قبیل سودها را داریم, در دنیا تقریبا" یکه تاز عرصه فرع بانکی هستیم! این پول کثیف در تمام ادیان دنیا حرام و ناشایست است و حتی بودائی ها آن را شدیدا" محکوم میکنند. مردمی که به این راحتی چشم بر روی اعتقادات خود میبندند لایق از دست دادن کلیه سرمایه های زندگی خود هستند و امثال موسسات مالی ورشکسته در ایران برای آنها مجازات بسیار کمی محسوب میشود. بررسی آمار بازار و مقایسه آن با سال های پیش نشان میدهد پول کمتری در اختیار مردم است و این کاهش نقدینگی نه تنها قدرت خرید را کاهش میدهد بلکه توازن بازار را نیز برهم میزند.
مورد دیگری که متاسفانه در ایران شاهد هستیم, از بین رفتن قبح دزدی میباشد. متاسفانه سیستم اداری در ایران دارای فساد مالی بسیار سنگینی است که در مقایسه با منطقه بازهم یکه تاز میباشد. جمهوری آذربایجان و ترکیه نیز با فساد مالی روبرو هستند اما بازخورد مردم آنها در قبال این فساد خیلی متفاوت با هم وطنان ما میباشد. متاسفانه سیستم باج دهی و رانت خواری اداری به گونه ای رشد نموده که عملا" فساد پرور است و کارمند را تشویق به تخلف مینماید. تحلیل این موضوع بسیار وسیع میباشد اما صرفا" خواستم اشاره ای داشته باشم که اوضاع بد اقتصادی فعلی تا حد زیادی مرهون این باتلاق میباشد.
اوضاع اقتصادی جهان تقریبا" به حالت پایدار رسیده و همانطور که مشاهده میفرمائید کشورهای ابر قدرت که از نطر ما ورشکته و دارای بدهی های سنگین میباشند, آنقدر قدرت داشتند تا با همان اقتصاد فرو پاشیده خود قیمت جهانی نفت را به کمترین ارزشش برسانند! اقتصاد همیشه finance نیست و گاهی سیاست است. با اینحال سطح ایده آل های مردم در ایران و اساسا" خاورمیانه به مراتب بالاتر از سایر نقاط دنیا میباشد و همین قضیه باعث میشود تا توازن رفاه برهم بخورد. در اروپا عمده مردم نه مرفح هستند و نه فقیر بلکه با سیاست های دولت, تقریبا" تامین هستند و میتوانند زندگی متوسط خود را با 8 الی 10 ساعت کار مفید روزانه سپری نمایند. البته زندگی با آن استانداردها برای ما ایرانیان به هیچ عنوان آسان نیست زیرا ما همچون مردمی هستیم که دائما" سوار بر ترن هوایی بوده ایم و به آن اقتصاد آرام و قانونمند عادت نداریم! البته به نظرم این یکی از مزایای سیستم اقتصادی ایران است ....
رمز موفقیت چیه ؟
تفکر عقلانی و آنالیز دقیق نتایج تصمیمات گذشته و تاثیرات آنها بر روی موارد آتی
مرسی از جواباتون
سپاسگذارم از شما دوست عزیزم

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5881 بار
با عرض ادب و سلام خدمت استاد گرامی جناب Captain Pilot
تا بحال تجربه پرواز با چه هواپیما هایی را داشته اید و بیشترین ساعات پرواز با کدام هواپیما بوده است؟
خوش پروازترین یا بقولی خوش قلق ترین هواپیما کدام بوده و برعکس هواپیمایی که هدایت ان اعم تیک آف و فرود یا flight duration بد قلق ترین محسوب می شده کدام است؟
بهترین هواپیما برای پروازهای دور چه در مصرف سوخت، توانایی، تجهیزات رفاهی و ایمنی کدام هواپیماست؟
ایا با هواپیماهای ساخت روسیه پرواز داشته اید عیوب کلی این هواپیماها را چه می دانید؟
بهترین فرودگاه شهرهای ایران که بعنوان یک خلبان برای ان بالاترین نمره را در نظر می گیرید کدام است و چرا؟
بهترین خلبان commercial در طی تاریخ هوانوردی ایران که جنابعالی او را بعنوان بهترین پیشکسوت و بالاترین استاد می شناسید کیست؟
ایا سازمان هواپیمایی کشور امتیازات و زمینه های لازم برای رقابت و دریافت رتبه ای قابل توجه بین کشورهای خاورمیانه را دارد؟ و اگر این رتبه در حدی چندان مطلوب نباشد، شما برای رسیدن به رتبه های بالا در این جدول منطقه ای چه سیاست ها و اقداماتی را لازم می دانید؟
من شنیدم بعض شرکت های هواپیمایی به شرکت نفت در مورد هزینه سوخت بدهی دارند . با وجود درامد قابل توجهی که این شرکت ها از پروازها دارند دلیل این امر چه می تواند باشد؟
سن بازنشستگی برای یک خلبان چند سالگی است و چرا یک خلبان با وجود تجربه های ذیقیمتی که دارد بایست باز نشسته شود در حالیکه می توان در طی سال ها بعد هم، از تخصص و تجربیات او در امور هواپیمایی و پرواز استفاده نمود؟
با عرض تشکر و همچنین عذرخواهی در مورد تعدد سوالات
تا بحال تجربه پرواز با چه هواپیما هایی را داشته اید و بیشترین ساعات پرواز با کدام هواپیما بوده است؟
خوش پروازترین یا بقولی خوش قلق ترین هواپیما کدام بوده و برعکس هواپیمایی که هدایت ان اعم تیک آف و فرود یا flight duration بد قلق ترین محسوب می شده کدام است؟
بهترین هواپیما برای پروازهای دور چه در مصرف سوخت، توانایی، تجهیزات رفاهی و ایمنی کدام هواپیماست؟
ایا با هواپیماهای ساخت روسیه پرواز داشته اید عیوب کلی این هواپیماها را چه می دانید؟
بهترین فرودگاه شهرهای ایران که بعنوان یک خلبان برای ان بالاترین نمره را در نظر می گیرید کدام است و چرا؟
بهترین خلبان commercial در طی تاریخ هوانوردی ایران که جنابعالی او را بعنوان بهترین پیشکسوت و بالاترین استاد می شناسید کیست؟
ایا سازمان هواپیمایی کشور امتیازات و زمینه های لازم برای رقابت و دریافت رتبه ای قابل توجه بین کشورهای خاورمیانه را دارد؟ و اگر این رتبه در حدی چندان مطلوب نباشد، شما برای رسیدن به رتبه های بالا در این جدول منطقه ای چه سیاست ها و اقداماتی را لازم می دانید؟
من شنیدم بعض شرکت های هواپیمایی به شرکت نفت در مورد هزینه سوخت بدهی دارند . با وجود درامد قابل توجهی که این شرکت ها از پروازها دارند دلیل این امر چه می تواند باشد؟
سن بازنشستگی برای یک خلبان چند سالگی است و چرا یک خلبان با وجود تجربه های ذیقیمتی که دارد بایست باز نشسته شود در حالیکه می توان در طی سال ها بعد هم، از تخصص و تجربیات او در امور هواپیمایی و پرواز استفاده نمود؟
با عرض تشکر و همچنین عذرخواهی در مورد تعدد سوالات