سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم طراحی قالب با بوت استرپ به چه شکل هست در مورد گرید ها و کد نویسیهاش جسته گریخته مطالبی یاد گرفتم. اما جامع چیزی پیدا نکردم توی نت.
ممنون میشم اگر منبع معرفی کنید و یا اگر اطلاع دارید بفرمایید که برای دروپال چجوری باید با بوت استرپ قالب طراحی کنم.
سوال در مورد طراحی قالب با Bootstrap
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: سوال در مورد طراحی قالب با Bootstrap
@ ,
Bootstarp ها در واقع فريمورك يا چارچوب اوليه و استانداردي هستند كه اجزاي مورد نياز يك وبسايت مثل ايكنها، فونتها و تكنولوژيهاي روز حوزهي طراحي وب كه مهمترين اون ريسپانسيو بودن هست رو در خودش داره و با اونها و دانش ساختار قالب هر CMS ميشه براي اون CMS يك قالب مدرن، زيبا و استاندارد رو ايجاد كرد
براي مثال براي دروپال شايد اين لينكها به دردتون بخوره:
[External Link Removed for Guests]
Bootstarp ها در واقع فريمورك يا چارچوب اوليه و استانداردي هستند كه اجزاي مورد نياز يك وبسايت مثل ايكنها، فونتها و تكنولوژيهاي روز حوزهي طراحي وب كه مهمترين اون ريسپانسيو بودن هست رو در خودش داره و با اونها و دانش ساختار قالب هر CMS ميشه براي اون CMS يك قالب مدرن، زيبا و استاندارد رو ايجاد كرد
براي مثال براي دروپال شايد اين لينكها به دردتون بخوره:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
بسیار سپاسگذارم مهدی عزیز.
الان من این تم رو دانلود و نصب کردم. [External Link Removed for Guests]
اما احساس میکنم در فارسی کردن اون دچال مشکل شدم.
مثلا مازول scroll to top رو که نصب کردم در تنضیماتش چپ و راست رو تشخیص نمیده!!! و همیشه در سمت راست پایدار هست این دکمه.
نیاز هست فایل style-rtl.css رو آپلود کنم تا خودتون مشاهده کنید؟
الان من این تم رو دانلود و نصب کردم. [External Link Removed for Guests]
اما احساس میکنم در فارسی کردن اون دچال مشکل شدم.
مثلا مازول scroll to top رو که نصب کردم در تنضیماتش چپ و راست رو تشخیص نمیده!!! و همیشه در سمت راست پایدار هست این دکمه.
نیاز هست فایل style-rtl.css رو آپلود کنم تا خودتون مشاهده کنید؟
اندکی صبر...

- تماس:
SA@M,
منظور شما از خودش تشخيص نميده دقيقا چي هست؟ اگر فايلي براي RTL وجود داره، اول ببينيد درست لود ميشه و كار ميكنه يا خير. در صورتي كه كار ميكنه، تمام تغييرات راست چين رو بايد در همين فايل انجام بديد (معمولا قالبها مشكلاتي دارند كه بايد اصلاح و تميز شوند)
منظور شما از خودش تشخيص نميده دقيقا چي هست؟ اگر فايلي براي RTL وجود داره، اول ببينيد درست لود ميشه و كار ميكنه يا خير. در صورتي كه كار ميكنه، تمام تغييرات راست چين رو بايد در همين فايل انجام بديد (معمولا قالبها مشكلاتي دارند كه بايد اصلاح و تميز شوند)
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 1523 بار
- سپاسهای دریافتی: 1169 بار
منظورم این بود زمانی درون منوی ادمین تعیین میکنم که دکمه سمت چپ یا سمت راست صفحه نمایش داده شود در هر دو صورت دکمه در سمت راست نمایش داده میشود.
اندکی صبر...

- تماس:
SA@M,
شما اول بررسي كنيد ببينيد اين فايل RTL كار ميكنه و در عمل تاثيري در فالب ميگذاره يا نه (يعني اون رو تغيير نام بديد و ببينيد تغييري در حالت راست چين قالب ايجاد ميشه يا خير). اگر تغيير ميكنه، پس بايد CSS هاي مربوط به اون كليد رو پيدا كرده و اون رو راست چين كنيد. براي اينكه پيدا كنيد كد كجا هست، ميتونيد از حالت inspect در مرورگر استفاده كنيد. در صورتي كه اين فايل RTL تغييري در اون ايجاد نميكنه، بايد در CSS هاي اصلي قالب قسمتهاي مشكل دار رو اصلاح و راست چين كنيد
شما اول بررسي كنيد ببينيد اين فايل RTL كار ميكنه و در عمل تاثيري در فالب ميگذاره يا نه (يعني اون رو تغيير نام بديد و ببينيد تغييري در حالت راست چين قالب ايجاد ميشه يا خير). اگر تغيير ميكنه، پس بايد CSS هاي مربوط به اون كليد رو پيدا كرده و اون رو راست چين كنيد. براي اينكه پيدا كنيد كد كجا هست، ميتونيد از حالت inspect در مرورگر استفاده كنيد. در صورتي كه اين فايل RTL تغييري در اون ايجاد نميكنه، بايد در CSS هاي اصلي قالب قسمتهاي مشكل دار رو اصلاح و راست چين كنيد